15 NAJLJUBŠIH V LETU 2015

Zdravo! :)

VEM, marec je že, jaz pa šele sedaj to objavljam. Ampak sem se vseeno odločila z vami deliti izdelke, ki so me v letu 2015 res navdušili. Iskreno, morala sem zelo zmanjšati izbor le teh, ker jih je definitivno še nekaj, ki bi si zaslužili biti med najljubšimi, vendar bo še kakšna priložnost, da jih pokažem. ;)

Pri negi kože sta dva izdelka, ki ju najrajši uporabljam skupaj:

1.)  AFRODITA: CLEAN PHASE ČISTILNI GEL
Prepričana sem, da sem ta gel že večkrat omenjala na socialnih omrežjih. Preizkusila sem jih že ogromno, in pred dvemi leti mi je bila zelo pri srcu čistilna pena iste znamke, ampak na koncu sem nekako bolj vzljubila čistilni gel. Všeč mi je, da je namenjen za vse tipe kože, je zelo nežen, skoraj brez vonja, in deluje odlično. Po uporabi imam na obrazu res prijeten občutek.



2.)  OLAY: PRO X ŠČETKA ZA OBRAZ
Ščetko sem si naročila v začetku leta 2015 preko Amazona. Mislim, da je bila cena okoli 30 – 35 evrov. Poleg so bile priložene baterije in še dva izdelka za nego kože, katera sem sicer uporabljala, in bila zadovoljna, vendar sem pri negi najrajši uporabljala Afroditin čistilni gel, ki sem ga omenila že prej.



Odkrila sem tudi kremo, ki jo moj obraz obožuje:

      3.) NEUTROGENA: HYDRO BOOST WATER GEL
No, dejansko sploh ne vem, če lahko to imenujem krema za obraz, ker lepo piše, da je to »water gel«, ampak jaz to vseeno štejem, kot kremo. Imam masten do mešan tip kože, tako da mi je v toplejših mesecih samo ta gel dovolj, v hladnejših pa dodam pri negi še kakšno drugo kremo, serum ali olje.
Ta izdelek je nekaj najboljšega, kar sem kdajkoli dala na svoj obraz. Je izjemno lahke teksture, se zelo hitro vpije, in takoj imaš občutek, kot da si si v obraz ravnokar vmasiral vodo, ki te osveži. Res ne znam boljše opisati tega občutka, ampak je res čudovit. In čudovito diši. Vonja res skoraj ne zaznaš, ampak zame ima vonj po nečem svežem. Edini minus: ni na voljo v Sloveniji. Kar si zelo želim, da se spremeni. Mislim, da sem izdelek naročila preko Amazona, in dala s poštnino vred okoli 30 evrov. Sliši se res veliko, ampak meni je izdelek vreden tega. Bom pa pri naslednjem naročilu vsekakor poskusila najti kakšno ugodnejšo poštnino. To je eden izmed izdelkov, ki sem ga naročila zaradi znane YouTuberke Judy (itsjudytime kanal na YouTubu, klikni TUKAJ). Zame je ona ena najbolj iskrenih vlogerk/blogerk, ki jim zaupam.



Pri negi obraza pa me je navdušil še en izdelek:

4.)  MELVITA: CVETNA VODICA DAMAŠČANSKE VRTNICE
Ta izdelek sem prejela v darilni vrečki na 1. Lepotni blogerski konferenci v oktobru. Najprej v izdelek nisem bila prepričana, češ, vodica za obraz, ampak na koncu je bilo mnenje povsem drugačno. Zato se reče: če ne poskusiš, ne veš. Cvetno vodico sem ponavadi uporabila za toniziranjem kože, ali pa povsem na koncu, ko sem nanesla kremo. Kožo res prijetno navlaži, vonj po vrtnicah je nežen. Pred kratkim mi jo je zmanjkalo, in si rabim kupiti novo. Ja, prav ste prebrali: rabim. Vsekakor te zasvoji, in nega kože ni več ista, kot prej. ;)



V letu 2015 sem tudi odkrila svoj najljubši deodorant.

5.)  BOROTALCO: ORIGINAL DEO ROLL ON
Vem, da je Borotalco znamka že zelo dolgo časa na voljo v trgovinah, ampak ji, priznam, nikoli nisem dala priložnosti, da jo boljše spoznam. Tako sem dobila priložnost, da testiram nekaj njihovih izdelkov, in zgodilo se je: od takrat naprej vseskozi kupujem samo še ta deo roll on, in ga imam vseskozi na zalogi. Vsekakor vmes tudi preizkušam druge, vendar do sedaj Borotalco vsekakor vodi. Da pa o njem ne bom preveč pisala, si lahko na povezavi TUKAJ preberete oceno Borotalco izdelkov, o katerih sem pisala lani.



Za nego mojih lasnih konic sem pa ponovno pristala pri svoji nekdanji »ljubezni«.

6.)  AVON: ADVANCE TECHNIQUES DAILY SHINE SERUM ZA LASNE KONICE
Serum sem uporabljala že pred leti, vendar vmes nanj pozabila, odkrivala nove izdelke,… in ko sem lani po dolgem času listala po Avonovem katalogu, in ga zagledala, sem si ga ponovno kupila. Namenjen je za vse tipe las, najbolj mi je pa všeč, da se lepo vpije v lasne konice, in ni mastnega občutka na laseh. Ravno zaradi tega me redki serumi za lasne konice prepričajo v nakup.



Za moje krhke nohte, sem našla poceni, a učinkovit izdelek:

7.)  ESSENCE: STUDIO NAILS ULTRA MOČEN UTRJEVALEC NOHTOV
Izdelek sem kupila, ker so ga nekatere blogerke kolegice pohvalile, in sem si rekla, da bom najprej poskusila nekaj cenejšega, da mi ne bo žal denarja. No, pa je pristal med najljubšimi izdelki. Vsekakor ga nisem uporabljala pravilno in po navodilih (klikni TUKAJ), ampak mi je vsekakor pomagal. Redni sledilci že veste, da delam v zdravstvu, in lahko si mislite, da nimam ravno sreče z lepimi nohti. Že na splošno imam krhke, in se mi velikokrat kar lomijo po plasteh, če veste, kaj hočem reči? No, ta utrjevalec mi je res pomagal pri tej težavi, in moji nohti so trdi, kot še nikoli prej. Pomaga pa, seveda, tudi pravilna nega, kamor spada tudi piljenje. Tega nisem prej nikoli marala, ampak sem upoštevala nasvet deklet, in sem pričela truditi, pa je pomagalo. Tako da, punce, hvala! :)



Obožujem vonj češnjevega cveta, zato je naslednji izdelek parfum:

8.)  L`OCCITANE: PARFUM ČEŠNJEV CVET
Ta vonj mi je bil všeč že leta, in nato me je z njim presenetil moj dragi med vikend oddihom s tem parfumom in še nekaj drugimi L`Occitanovimi izdelki. In tako ostaneš brez besed, hvaležna, ampak mnenja, da te preveč razvaja. :)
Parfum je čudovitega vonja, s svežimi notami cvetov in sadja. Mislim, da je to eden izmed parfumov, ki nikogar ne razočara.



Na koncu pride najboljše, makeup izdelki. :)

9.)  MAKEUP FACTORY: LONGLASTING MAT LIP FLUID VIOLET MAUVE
Tisti, ki me dobro poznajo, vedo, da so rdečila za ustnice moja šibka točka. Predvsem če so mat. In tale mi je dejansko ukradla srce takoj, ko sem v Mullerju na roki naredila swatch s testerjem. Odtenek mi je čudovit (52 Violet Mauve), sama mu rečem: Kylie Jenner nude, ker ustnice naredi res polne. In paše vsepovsod. Zame je to »Holy Grail« med ogromno šminkami, ki jih imam. Stane okoli 15 evrov, ampak zame vredna vsakega centa. Ima posebno obliko aplikatorja, ki se enostavno uporablja. Hitro se posuši in matira, ter je dolgo obstojno.  Če mi sledite na Instagramu, ste lahko že večkrat opazili kakšno sliko tega izdelka (KLIK).



10.)                     MAYBELLINE: INSTANT ANTI-AGE PERFECT&COVER CONCEALER
Ta izdelek sem si kupila prvič v začetku leta 2015 na spletni strani Feelunique in nato naslednjič še junija na Dunaju pred koncertom. Ta korektor mi je absolutno zamenjal prejšnjega najljubšega (Bourjois Healthy Mix), na katerega sem prisegala leta. Ampak s staranjem postaja tudi koža okoli oči bolj suha, in sem potrebovala spremembo. In tale korektor je čudovit. Lepo prekriva, se enostavno nanaša z aplikatorjem, le škoda je, da ni v prodaji pri nas.
Tudi pri Maybelline znamki si želim, da bi svojo ponudbo izdelkov pri nas razširili. Njihove maskare so mi super, vendar iskreno, tu se pri meni konča, ker kaj drugega na njihovih poličkah sploh ne pogledam več. V tujini imajo na voljo toliko čudovitih izdelkov, za katere preberem ogromno pozitivnih ocen, ampak pri nas večina izdelkov sploh ni na voljo. Včasih pri njih dobim kar občutek, kot da si Slovenke teh izdelkov ne zaslužimo. Prepričana sem, da bi bila znamka dosti bolj priljubljena pri nas, če bi naredili nekaj na tem področju. Močno upam, kajti takrat bom vsekakor redni kupec teh izdelkov. In upam, da nisem koga užalila z napisanim – samo izražam svoje mnenje in razmišljanje.




11.)                     CATRICE: CAVIAR GAUCHE OSVETLJEVALEC
Izdelek sem kupila v času ene izmed omejenih kolekcij. Najprej me je pritegnila embalaža, ker je čudovita. In sem ga preizkusila, me je prepričal. Osvetljevalec v kroglicah mi je všeč predvsem zato, ker da naraven sijaj, in ne vsebuje večjih delcev. Res pride čudovito, skorajda neopazno, do izraza. Žal ni ravno potovanju prijazen, ampak na polički izgleda pa prav luštno. ;) Le malce pazljivosti je potrebno pri ravnanju z njim, ker kakšna nerodnica, kot sem sama, bo kmalu izgubila kakšno kroglico.



12.)                     CATRICE: MADE TO STAY HIGHLIGHTER PEN
Še eden izdelek znamke Catrice. Lahko rečem, da me je ta znamka v letu 2015 najbolj pritegnila in pozitivno presenetila. Vseskozi prihajajo nove kolekcije, na voljo imajo dosti različnih in kvalitetnih produktov, ki so cenovno dosegljivi, in zelo rada zaidem k njihovim poličkam v trgovini in raziskujem.
Skratka, osvetljevalec v svinčniku je namenjen za kotičke oči in pod obrvmi za osvetlitev. Odkar sem ga kupila, ga redno uporabljam, najbolj za kotičke oči. Včasih, ko si tudi ne naličim oči, si nanesem nekaj osvetljevalca v kotičke, saj da takoj bolj svež videz. Ta izdelek sem že tudi večkrat omenila na socialnih omrežjih in o njem napisala tudi objavo (KLIKNI).



13.)                     LANCOME: HYPNOSE MASKARA
Maskara je eden izmed izdelkov, ki sem ga prejela na blogerski konferenci, in dolgo časa odlašala z odpiranjem, saj sem imela še kar nekaj ostalih maskar za porabit. Vendar ko je prišla na vrsto, sem takoj opazila, zakaj vsa ta hvala izdelka. Ščetka je silikonska, ima čudovito oblikovane ščetine, se lepo nanaša, in obstane ves dan na mestu. Iskreno, sama si je ne bi kupila, ker je dražja, ampak sem vsekakor hvaležna, da sem jo imela možnost preizkusiti.
Med najcenejšimi maskarami mi še vedno zmaga Essence maskara, o kateri sem že pisala TUKAJ.




14.)                     LOREAL: GEL INTENZA EYELINER
Eyeliner, ki me je v letu 2015 zelo navdušil. Ker sem o njem že napisala oceno, je najbolje, da si mnenje preberete kar TUKAJ.



15.)                     MAX FACTOR: CREME PUFF BLUSH
Tokrat sem presenetila sama sebe, namreč, nikoli nisem bila navdušenka nad rdečili za lica. Obožujem bronzerje, tako da je tole res presenečenje, da med najljubšimi izdelki ni pristal kakšen bronzer.
Izdelke sem popolnoma nepričakovano prejela od Max Factorja, česar sem se res razveselila. In iskreno, nisem se mogla odločiti, kateri od obeh mi je ljubši, zato sta tokrat pod isto točko kar dva rdečila za lica. Tisti, ki vleče na oranžno, mi je bil najljubši v poletnih mesecih, ko sem bila malček bolj zagorela, in je lepo poudaril polt, ta rozastega sem pa uporabljala bolj v hladnejših mesecih, ko sem bila bolj bleda. Všeč mi je, da je to rdečilo in osvetljevalec v enem. Včasih se zgodi, da sploh ne nanesem bronzerja, ampak uporabim samo rdečilo za lica, in izgleda lepo. Plus pri meni je tudi to, da ni preveč intenzivne barve in pigmentiran, saj se lahko nadgradi. In roko na srce, boljše nadgraditi intenzivnost rdečila, kot bili nepazljiv in imeti preveč rdečila na licih. Sama imam rajši, da rdečilo izpade bolj naravno.



Upam, da vam je bila všeč daljša objava, in da ste morda v kakšen izmed izdelkov našli navdih. ;)
Če imate vprašanja, pa dobrodošli ali tu, ali pa na e-mail: jessie.fairytale@gmail.com.

Pozdravčki!

Jasna


Komentarji

  1. Oooo, kakšne dobre stvari so ti delale družbo v lanskem letu! Res super :).
    Meni pa na žalost Afroditin gel ne odgovarja, mi izsušuje povrhnjico. Maaa.. meni ful stvari to povzroča tko da.. fun :P
    Bi pa imela vse te favorite haha :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Škoda, meni je res super ta Afroditin gel. :)
      O, ja, jst jih moram nekaj nabavit spet. :D

      Izbriši
  2. čudovite stvari! Super fotografije! Me kar mika tale Lorealov gel eyeliner :) in ta Essencov trdilec za nohte je pa reeees super, celo življenje se spopadam že z krhimi in lomljivimi nohti, potem mi je pa Tamara (točno ta, ki je komentirala nad mano :P) priporočala ta trdilce in imam prvič v življenju tako trde in dolge nohtke. Za moje pojme je res preeeeveč poceni, za takšen efekt :) Ampak nimam nič proti :P Super objava, so mi všeč takšne bolj daljše :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ooo, Tina, hvala! <3 :)
      Ta lorealov gel je zakon! :) Jst ga imam že kar nekaj mesecev, pa je še isti, kot na začetku, se ne suši (pred 2 leti sem imela enega od Essence, se mi zdi, pa se je kar hitro posušil). Cena je nekje 7-10 evrov, včasih imajo v akciji. In res obstane na mestu cel dan, pa imam mastne veke. :)
      Ta trdilec je fenomenalec za to ceno, res! :)
      Lep dan ti želim! <3

      Izbriši
  3. Essence utrjevalec nohtov je tudi meni zelo pomagal :)
    Max Factor blushe imam pa že nekaj časa nagledane :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, ta utrjevalec je svetoven, sploh za to ceno. :)
      Meni so res všeč ti blushi, pa nisem nikoli marala tega. In res zato, ker niso preveč pigmentirani, in jih lahko nadgrajuješ. :)

      Izbriši
  4. Makeup factory matte šminko moram nujno preizkusiti! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nočem te spodbujat k zapravljanju, ampak res nujno moraš, sploh če obožuješ mat. ;) <3

      Izbriši
  5. Lorealov gel liner je tudi meni super!
    Same fine stvari si objavila <3

    OdgovoriIzbriši
  6. Imava zelo podobne favorite hehe :) Borotalco je res top, ni boljšega ! Za avonov serum se pa tudi jaz odločam za nakup, ampak ker jih imam toliko jih res ne potrebujem še več :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jst odkar sem preizkusila Borotalco, ga imam vseskozi na zalogi - ravno jutri moram spet nabavit. :D
      Oh, ja, serumi - standard zgodba tudi pri meni. ;)

      Izbriši

Objavite komentar