MOJIH TOP 7 MAKEUP IZDELKOV

Zdravo! :)

O tem postu sem razmišljala že dolgo časa, ampak sem kar naprej odlašala s pisanjem … do danes.
Predstavljam vam svojih 7 najljubših makeup izdelkov, ki jih uporabljam (skoraj) vsak dan, ko se naličim. Vse te izdelke uporabljam že več mesecev, in sem z njimi res zadovoljna.



1.)  SORAYA EXPERT MATT prekriven puder za matiranje kože

Na izdelku piše sledeče: Je namenjen dolgotrajni obstojnosti in odličnemu celodnevnemu matiranju. Koža bo tudi na dotik prijetnejša, saj preprečuje dodatno izločanje sebuma in ne maši por.

Puder sem si naročila že decembra lani, in ga od takrat redno uporabljam. Izdelek sem si naročila na njihovi spletni strani (za ta puder klikni tu), in mi je bilo zelo všeč več stvari: hitra dostava, poleg sem dobila še dosti testerjev (kremice), in pa najbolj všeč mi je bilo to, da so mi poleg pudra poslali še 4 različne barve vzorčkov tega pudra, ki jih preizkusiš predhodno, kateri ti ustreza, in če se ti slučajno zgodi, da si naročila napačni odtenek, vrneš prejeti puder, in dobiš tistega, ki ti barvno ustreza. Sama sem na srečo zadela pravi odtenek, tako da nisem potrebovala delati menjave.

Če vas zanima, si več o samem izdelku preberite na njihovi spletni strani. Pri meni se je odlično izkazal. Je srednje prekriven, kar pa bi se dalo še sigurno nadgraditi, vendar imam sama rajši bolj naraven videz, in tega ne počnem. Zdrži mi skozi cel dan. Imam mešano do mastno kožo, in se po T – predelu začnem svetiti po kakšnih štirih do šestih urah, odvisno od tega, kaj počnem. In moram reči, da je to zame zelo dobro. Všeč mi je, da nimam občutka, da imam na sebi puder, ker je res lahkoten. Odlično se nanaša s čopičem ali gobico. Vsekakor je vreden nakupa, in ga priporočam.



2.) BOURJOIS PARIS Healthy mix concealer

Ta concealer je moj (vsaj) četrti po vrsti. Odkar sem ga odkrila, je moj najljubši. Vmes sem preizkusila še tudi druge, vendar se vedno vračam na preverjeno. Je zelo dolgo obstojen skozi dan in super prekriven. Če imam srečo, da je moja koža brez večjih nepravilnosti, ga nosim tudi samostojno. Predvsem poleti. Vsekakor vreden svojega denarja. V tubi je 10 ml izdelka, ki ga imam sama za vsaj 2 – 3 mesece.



3.) MANHATTAN SOFT MAT loose powder

Zaključni puder v prahu sem si kupila že lansko poletje, in ga imam kljub redni uporabi še skoraj polovico. Kadarkoli uporabim tekoči puder, je ta zaključni puder v prahu zame obvezen. Enostavno sem se navadila te rutine. Sama imam rada, da je moja koža matirana vsaj na T – predelu. Tako se boljše počutim. Poleg pride še gobica za nanos, ki pa je ne uporabljam ravno (razen če kam grem), izdelek rajši nanesem s čopičem, saj tako zgleda dosti bolj naravno.



4.) SLEEK MakeUP contouring and blush palette

To paletko sem že pred časom prejela kot darilo pri nakupu na spletni strani Ličila.si. Moram povedati, da sem je bila zelo vesela, in hkrati ne morem verjeti, da sem jo od takrat pričela redno uporabljati. Sama sem vedno imela zelo rada bronzerje, kakšne osvetljevalce in pa rdečila pa ravno ne.
Ta paletka je zelo priročna za potovanje, saj vsebuje bronzer, osvetljevalec in rdečilo v enem, vsebuje pa še tudi zelo priročno ogledalo, ki ga sama veliko uporabljam, ko se kam odpravim. Od vseh treh izdelkov najmanj uporabljam rdečilo, ker kot sem že napisala, nisem ravno tip dekleta, ki rada uporablja rdečila. Je pa ta v zelo lepi oranžno – zlati barvi, in pride lepo do izraza predvsem poleti, ko je koža malo bolj zagorela.
Pred časom sem imela namen napisati samostojno oceno te paletke na pobudo bralke, pa mislim, da že to, da sem to paletko uvrstila v mojih top 7 makeup izdelkov, pove dosti o njej. Prilagam pa sliki, kjer sem že pred časom naredila swatch tega izdelka.




5.) KIKO MAKE UP MILANO precision eyebrow pencil

Mislim, da mineva že četrto leto, odkar redno uporabljam izdelke na svojih obrveh. Na fakulteti mi je takratna sostanovalka pokazala, kaj sama uporablja za obrvi, tako sem se odločila tudi sama to preizkusiti. Ugotovila sem, da če si urediš obrvi, to naredi ogromno razliko pri izgledu obraza, in tako je to postalo moja vsakodnevna rutina. Preizkusila sem kar nekaj svinčnikov in senčil za obrvi, in sem bila z večina zadovoljna. Trenutno na vsakodnevni bazi uporabljam ta svinčnik, ki sem si ga januarja kupila v Kiko cosmetics v Trstu. Je malce svetlejše barve od mojih obrvi, in je zato idealen za zapolnitev. Kadar pa želim malo bolj poudarka na obrveh, in ko imam za to več časa, pa enostavno uporabim senčila iz palete za oči, in kombiniram 2 različni rjavi barvi, da je izgled bolj naraven.
Če vas zanima moj nakup v Kiko cosmetics, sem pa že tudi pred časom napisala ta blog. Klikni tukaj.



6.) EOS LIPBALM sweet mint

O tem balzamu sem že lani napisala ocena,  tako da si moje mnenje poglej tukaj. Edino kar je drugače od takrat, je moje mnenje o izdelku – mi je veliko bolj pri srcu, kot na začetku. In ga bo kmalu zmanjkalo. Tako da že računam na ponoven nakup.
Je pa ta blog, kjer sem napisala oceno o tem balzamu za ustnice, najbolj bran od vseh blogov, juhu! :)



7.)  ESSENCE I LOVE EXTREME crazy volume maskara

Da sem to maskaro preizkusila, so »krive« moje kolegice blogerke, ki so jo tako zelo hvalile, da sem jo seveda morala preizkusiti. In sedaj sem tudi sama v klubu oboževalk te maskare. Ta maskara je že vsaj tretja po vrsti, ki sem jo kupila, tako mi je všeč. In da sama kupim en izdelek ponovno, mi mora biti res všeč. Stane manj kot 3 evre. Edino škoda je, da se kar hitro posuši (nekje do 2 meseca), vendar za tako poceni in zelo kvaliteten izdelek se splača.
Zakaj je nisem preizkusila že prej? Nimam pojma! Zdaj mi je absolutno žal, ker bi drugače že pred leti ogromno privarčevala na maskarah. ;)



Upam, da vam je bila ta objava všeč. :) Bi morda katera želela podoben blog, le da bi pri tem predstavila moje top izdelke za nego kože? Ker sama sem razmišljala, da bi napisala tudi takšen blog, če bi pa o tem želele brati, pa le povejte. ;)

Lep preostanek tedna vam želim!  




Jasna

Follow me on 


* Mnenja o izdelkih, o katerih pišem, so vedna iskrena. Blog je napisan z namenom, da vam morda olajša kakšen nakup pri poplavi ogromno izdelkov na tržišču. *


Komentarji

  1. Tole maskaro še vedno nisem preizkusila, pa je visoko na WL, ampak do zdej sem bla dostkrat razočarana nad Essence maskarami :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi jaz sem bila nad večina njihovimi naskarami razočarana, ampak tale me ni - ravno naasprotno. :)

      Izbriši
  2. Super objava..so tudi meni ful fajn take objavice..jst še tudi nisem preizkusila tele Essence maskare..Jst imam tudi ful rada Sorayo, sicer imam njihovo BB kremo..sem hotla met cc kremo pa so mi svetoval, da je bl primerna za masten tip kože, je pa tale bb zakooonnn,tako lepo se zlije s kožo, čisto naraven videz, kot, da nimaš na obrazu nič. In pa piling z marelico še imam njihov, ki je malo bolj grob ali pa ga samo jaz tako občutim, ker imam bolj občutljivo kožo:) ampak naredi tako fajn čisto, gladko kožo,res dober piling. Še si želim podobnih objavvvvv:):):)**

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O, fino, še ena, ki je navdušena nad njihovim pilingom z marelico, vidim da moram res preizkusiti. ;) Drugače pa to BB kremo, ki si jo imela tudi ti v objavi, sem si kupila, pa mi je bila žal presvetla - čeprav se je res fino namazala, ampak sem imela prav tk ghost efekt. Sem jo pa zato podarila kolegici. ;) Torej vidim, da bi bila CC krema ravno zame :D
      Hvala, bom še napisala kakšno podobno objavo! ;) **

      Izbriši
  3. Meni pa tale maskara sploh ni bila všeč. Zlo hiter se je posušila in še preveč grudic je imela :( Tudi eos je bil pri meni katastrofa, najslabši izdelek kar sem kdaj probala... Mi je pa zelo zanimiv tale puder in paletka, ki sta omenjena. Mogoče ju pa kdaj poskusim :)
    http://cindysabolcecblog.blogspot.com/


    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zanimivo, kako smo si različni. ;) Potem bi ti morda odgovarjala Bourjois 1 second maskara, tista mi ni nikoli naredila grudic. Po moje mi tudi ta od Essence ne naredi, ker imam bolj redke trepalnice oz. ne tako bogate. Tale eos mi je bil na začetku res razočaranje, ampak sčasoma mi je postal všeč. Mam zelo rada mint občutek na ustnicah, vendar mi je res najbolj moteča ta mazljivost - všeč mi je npr.Labello ali kakšna podobna znamka, ki zelo lepo zdrsne po ustnicah, in je res prijeten občutek. :)

      Izbriši
  4. tale Soraya matt puder me pa ful zanima, ampak ne vem kakšen je prvi odtenek :)

    - Beauty of a Lemon

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Škoda, da nimam več vzorčka, če ne bi ti lahko poslala. Mogoče pa če bi jim pisala, bi ti poslali v test, da preizkusiš. Zdi se mi, da je odtenek 01 najsvetlejši, čeprav zdaj ko sem šla tu na povezavo ponovno gledat, mi je 02 deloval svetlejši kot 01, in nisem več prepričana. :D Tako da glede tega bi bilo res najboljše, da se obrneš na njih. Za Sorayo sem slišala do sedaj same pohvale, in tudi sama sem res zelo navdušena nad ted pudrom, predvsem res ta lahkotnost, kot da ga nimaš na sebi, mi je zelo pomembna. :)

      Izbriši
  5. Welcome to the club! ;)
    Uuu, no fino, že nekaj časa razmišljam, da bi še kajj od Soraye preizkusila, in tale pilingg z marelico se super sliši. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Eos je tudi moj NAJ produkt za nego ustnic. So me pa prav tako druge blogerke navdušile nad I <3 Extreme maskaro in pridno praznim že tretjo :D Zanimiv izbor izdelkov :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eos je bil pri meni na začetku ravno nasprotno, ma sčasoma se mi je prikupil tako zelo, da je pristal na tem seznamu. ;) Ja, ta maskara...očitno je res nekaj na njej! :D So pa res sami ti izdelki, ki jih definitivno uporabljam vsak dan, če se seveda naličim, in sem izbor zožala, kolikor se je le dalo. :)

      Izbriši
  7. Same super produkte si predstavila! :)

    Meni je samo malo žal, da v Sloveniji ni trgovinic kot so Kiko, MAC ...
    Me pa zanima, ali ta Essence maskara da res dober volumen? Sem jih že nekaj preizkusila, pa še nisem imela sreče, da bi imela res velik volumen :)

    Imaš pa všečen blog, ga bom vsekakor večkrat pogledala, prebrala, pokomentirala :)

    xoxo
    http://thebeautyofcharm.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zdravo! :)

      Ja, meni je predvsem škoda, da pri nas ni Kiko in Rimmel. ;)
      Jaz sem z maskaro ZELO zadovoljna, in sem jih že ogromno preizkusila, ampak tale...tale za 3 evre naredi več kot je vredna. :) Res da se posuši kar hitro - sama jo imam nekje do 2 meseca, ampak za ta denar... Bom pa mogoče res naredila kakšno sliko, da se vidi prej in potem. Spremljaj mojo FB in Instagram stran. ;)

      Ooo, hvala, sem vesela pozitivnih komentarjev. :) Lep vikend! *

      Izbriši
  8. Pri Eosih je zelo zelo odvisno od tega kateri oksu izbereš, so popolnoma različni :)
    Essence maskara meni ni slaba, ampak ni pa tudi niti vrhunska...

    OdgovoriIzbriši
  9. CIRILA GROS05 maj, 2015

    Soraya puder je pristal na moji polici ravno zaradu te objave, pa tudi Eos, nad katerim žal nisem preveč navdušena :(
    Puder pa je resnično TOP <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Puder je res TOP! :)
      Za Eos sem pa napisala, da mi na začetku tudi ni bil pri srcu, se je pa sčasoma to spremenilo, in zdaj mi je super :) Na začetku je bil tako hrapav, ampak se je to spremenilo sčasoma - zdaj ne vem, ali je na to vplivalo toplejše vreme....zdaj mi je pa zelo nepogrešljiv na moji nočni omarici. ;) Kaj imaš tudi mentolovega?

      Izbriši

Objavite komentar