A´PIEU Good Night Water Sleeping Mask

A´PIEU vlažilna nočna maska je moja stalnica v večerni negi zadnjih nekaj mesecev. Naročila sem si jo na Misshini spletni strani, kjer o maski pravijo:

A´PIEU Good Night Water Sleeping Mask – vlažilna nočna maska (105ml) kožo poživi, osveži in navlaži kar čez noč. Vsebuje brezovo vodo oz. sok (10%), ki je bogat z minerali in poskrbi za vlaženje. Poleg tega vsebuje hidroliziran kolagen (10%), ki kožo učvrsti in prav tako navlaži.
UPORABA:
Pred spanjem enakomerno nanesite na obraz. Pustite delovati čez noč. Zjutraj sperite z mlačno vodo.

Masko uporabim 1-2x na teden zatem, ko si obraz očistim, nanesem tonik, serum in kremo. Na začetku, ko sem jo uporabljala, sem si jo aplicirala po nanosu tonika, vendar sem sčasoma ugotovila, da moja koža potrebuje več vlage, kar je pri mojih (skoraj) 32 letih logično. 

Imam mešano-mastno kožo, z občasno izsušeno povrhnjico. Ker sem zadnje mesece po dolgem času spet malo eksperimentirala pri negi kože, je seveda prišlo do izsušene povrhnjice. Vendar ne zaradi uporabe te maske. 

Sama maska mi je zelo prijetna. Je gelaste strukture, na obraz si jo vedno nanesem s čistimi prsti. Ne porabi se je veliko, za en nanos jo porabim za približno 1/2 čajne žličke, in jo imam še vedno zadosti, kljub redni uporabi. Na obrazu se čuti, kako lepo ga vlaži in hkrati ima rahlo hladilen učinek, kar mi zelo ustreza. Da se 'usede', traja nekaj minut. Tako da za čas spanja ni problemov - edino to me je pred nakupom skrbelo, kako bo to funkcioniralo. 
Sama maska nima skoraj nič vonja, le rahlo sveže (vonj sveže opranega perila), kar mi je všeč, saj sem na vonjave še vedno občutljiva (ta občutljivost se mi je pričela, ko sem predlani zanosila). 

Všeč mi je enostavna uporaba te maske: zvečer pri večerni negi si jo apliciram, zjutraj si jo sperem z mlačno vodo. Klasičnih mask skoraj ne uporabljam več, ker si za njih:
1.) ne vzamem čas in
2.) si ne predstavljam dati na obraz zeleno masko in iti potem do malega - se me bo revež še ustrašil! 😅🙈

Za same sestavine vam priporočam, da si jih sami pogledate na njihovi spletni strani in presodite sami. Meni osebno je všeč (zato sem napisala objavo o izdelku) in mi odgovarja, nisem pa strokovno podkovana o sestavinah, tako da vam ne bom (več) dajala kakršnihkoli priporočil o negovalnih izdelkih. 

Če tudi sam/a uporabljaš kakšno nočno masko oziroma veš za kakšno res dobro, bom vesela priporočil. 😊

Vse lepo ti želim. ☺️
Pozdravčki 🖤 
Jasna


Komentarji

  1. Skrbnik spletnega dnevnika je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši
  2. Nice article
    And informative article

    You can check my article regarding dry feet becouse now during winter we face this
    That will be useful
    👉Dry and cracked feet treatment and quick method

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar