HVALA, 2019! ♥

Leto 2019 je bilo do zdaj moje najbolj srečno leto. No, nekaj malega sega to tudi v leto 2018, ampak pustimo podrobnosti. Najprej sem želela razdelati dogodke po mesecih, ampak sem si potem premislila. Bom pa kljub temu zajela najpomembnejše prelomnice. 

Moje splošno slabše počutje se je pričelo že malo pred novim letom 2019. Ampak so razsajale viroze, tako da nisem dajala posebne pozornosti na slabše počutje. Delam v zdravstvu, zato so bolezni in razne viroze vseskozi okoli mene. Ko pa se je počutje vedno bolj slabšalo, hormoni so bili vedno bolj "nori", je bil to že počasi alarm, da nekaj je ... In je res bilo. Konec januarja sva z dragim zagledala plusek na testu nosečnosti, kar je le še potrdilo najine sume. Pričakujeva! 😍😄
V naslednjem mesecu sem imela prvi pregled, ki je pokazal, da sem noseča že skoraj 8 tednov. Tako mi je bilo vsekakor jasno, zakaj sem bila že nekaj časa tako zelo utrujena. Sem pa za to utrujenost krivila moj ritem: dopoldan v službi, takoj po službi popoldan na predavanja na magisteriju, isti ritem od ponedeljka do petka, delovne sobote, na fraj dan se posvetiš sebi in dragemu, in nato vse zopet od začetka - ampak utrujenost le ni bila od tega. No, deloma da, ampak glavni razlog je bila nosečnost. 
Z marcem sva pričela z gradnjo stanovanja, v katerega sva se vselila sredi avgusta (mesec pred predvidenim datumom poroda). 
Privoščila sva si tudi mini dopust pred prvomajskimi prazniki (čeprav sem jih polovico zaradi slabega počutja in nizkega pritiska preležala), da sva še malo izkoristila to najino "brezskrbnost". Ko imaš enkrat otroka, se to res obrne. V začetku leta sva izbirala različne destinacije, predvsem naju je mikala Italija. Ampak sva se potem glede na moje slabo počutje sčasoma le odločila za domačo Slovenijo, kajti kakršnakoli kriza je - glede našega zdravstva se počutim najbolj varno (v primeru, če bi bilo karkoli narobe z mano), saj naš sistem poznam. O eni izmed lokacij, kjer sva bila, sem pisala TUKAJ.

Nato je prišla zaroka, ki je bila posebna, bi rekel moj dragi. 😂 O temu dogodku on zelo rad pove, in vedno se nasmejimo poleg. 😊
Vsekakor je bil eden lepših spominov dan, ko sva se vselila na svoje. To je res nekaj čudovitega, ko si s svojo sorodno dušo ustvariš gnezdece, kjer se potem sliši otroški smeh. 😃💖
Najlepši del pa je prišel v mesecu septembru, ko je na svet prišel najin prečudovit sin. Sebe si nikoli nisem predstavljala v vlogi mame, ampak odkar imam ta naziv, mi je res najlepše. Pridejo trenutki, ko si utrujen in ne veš, kako bi reagiral, ampak sva z mojim mnenja, da nama gre starševstvo dobro od rok. 😉 Seveda je to začetek, ampak ravno ta začetek me je najbolj skrbel. Ostalo bo že šlo, kot bova čutila. 

2019 je bilo res posebno leto: polno novega učenja, novih občutkov, strahov, dvomov, veselja, najbolj pa sreče. Vsekakor upam, da bo tudi v tem letu čim več pozitivnega za našo družinico. In za vse vas, ki to berete. 😊

Če imate kakršnakoli vprašanja ali ideje za kakšno objavo naprej, mi lahko brez problema napišete tu spodaj med komentarje, ali mi pišete v zasebno sporočilo na mojih socialnih omrežjih. 

Vse lepo v letu 2020 vam želim! 😄







Pozdravčki,
Jasna ♥

Komentarji