JUNE HAUL ♥ #2019


Ojla! 😃

Slike, ki jih boste videli v objavi, me čakajo naložene že vsaj 2 tedna, samo objava se noče sama spisati, in ne vem zakaj ne. 😅😂
Skratka: trudim se nakupovati čim manj stvari, ki jih res ne potrebujem. V zadnjih mesecih sem res ZELO zmanjšala svojo makeup zbirko, in se glede kozmetike res trudim kupiti stvari, ki jih redno uporabljam. 
Torej....kaj sem kupila? 

Za nagradno igro na mojem Instagram profilu ( če me še ne spremljaš, KLIK ) sem kupila čudovito paletko znamke Catrice ter maskaro in rdečilo za ustnice znamke Essence.



Zase sem kupila tekoči korektor znamke Catrice: Liquid camouflage high coverage concelaer, na katerega prisegam že leta in ga imam vedno na zalogi. Cenovno zelo dostopen in odlično prekriven. O njem sem govorila oz. ga omenjala na socialnih omrežjih sigurno že večkrat.


Kupila sem tudi gel za tuširanje znamke Balea, z vonjem pinjenca in limone (božanski vonj! 😍😍😍), katerega nakup sem ponovila že tudi VSAJ 10x, balzam in masko za lase znamke Pantene, Green line tonik za obraz, fiksirni spraj za obraz znamke Essence, barvici za obrvi znamke Catrice (ponovljen nakup že neštetokrat) ter Balea lističe za odstranjevanje ogrcev. 
Vse kar sem kupila, so moji standardni izdelki, ki jih redno uporabljam, z izjemo fiksirnega spraja (tega sem kupila prvič) in maske za lase Pantene. 





Na Facebook profilu sem pa tudi naredila eno mini nagradno igro, v kateri sem podarila lipgloss za ustnice znamke Essence in luštne špangice za lase znamke Ulala!


Nato pa je tukaj nakup, ki je bil res za mojo dušo. Po več mesecih sem obiskala Lush (edini razlog: odkar sem noseča, sem bila zelo občutljiva na vonjave v prvih nekaj mesecih) in si privoščila najljubšo masko za obraz Mask of magnaminty, bombico za tuširanje Not sleepy in losjon za telo brez embalaže Little pot of energy.  Z nakupom sem res zadovoljna in ne znam opisati sreče, ko sem bila po več mesecih v eni izmed mojih najljubših trgovinic. 😍💖



Ste tudi sami opravili kakšen zanimiv nakup v juniju? 😊


Pozdravčki do naslednjič! 
Jasna

Komentarji