ODDIH V ECO RESORT SLOVENIA ♥


Zdravo! 😊

Po mesecih sem se končno "ustavila", zadihala, in si med drugim vzela čas, da spišem objavo. Pogrešala sem pisanje, vendar nisem imela navdiha, o čem pisati, niti fotografirala nisem veliko. Ampak nič hudega, sem si za to vzela čas  med prvomajskim oddihom.
Takole je: z dragim sva si za prvomajske praznike uskladila dopust. Sama še nikoli do zdaj odkar delam (v zdravstvu), nisem bila prosta za prvomajske praznike, zato sem se dopusta res zelo veselila. Najprej sva razmišljala o pobegu v tujino. Toskana se nama je slišala prečudovito. Vendar nekako nisva našla tiste nastanitve, ob kateri bi rekla: "O, točno to želiva!" In bolj, kot se je približeval mesec maj, manj sva imela idej. Za potovanja z letalom se nisva odločila, ker bi bilo zame prenaporno (noseča v 21.tednu, z ne ravno preveč dobrim počutjem), in tudi čedalje bolj sem dvomila v izbiro Toskane, ker sva mislila tudi na to, da če se slučajno kaj zaplete, da je v bližini kakšna bolnišnica. Vendar iskreno, italijanski zdravstveni sistem mi sploh ne diši. Vem, da tudi z našim sistemom marsikdo ni zadovoljen, vendar se tukaj pri nas vsaj počutim varno. 
Tako je padla odločitev o oddihu v Sloveniji. In ko sva na internetu raziskovala različne lokacije in ponudbe, je obema padla v oko nastanitev v Eco Resort Slovenia v Kamniku (klikni tukaj za več info). 
Tako sva se odločila za najem glamping hiške, ki je primerna za 2 osebi (v hladnih mesecih je ogrevana). Žal v njej ni kopalnice in WC-ja, ker je skupno, ampak na srečo oddaljeno samo 20-30 metrov od hišk. V glamping hiški je zakonska postelja. Ob prihodu sva na recepciji prejela tudi steklenico vino za dobrodošlico. V najemu hišice je med drugim všteta tudi VIP savna. Žal sva najela glamping hiško samo za eno noč, ker je bilo za naprej vse zasedeno. Sva pa zato izkoristila tisti dan, kolikor je bilo možno.

Na sliki so glamping hiške za 2 osebi.

Sam Eco Resort se nahaja v majhni vasici Strahovica. Pot do tja nama je na začetku podala nekaj dvomov, ker se pelješ čez vasico po zelo ozki poti, in na obrobju te vasice je Eco Resort Slovenia. Parkirnega prostora je več kot dovolj. Ko si sam resort ogledaš, dobiš popolnoma drugačno luč. Vse je v lesu in izgleda tako zelo simpatično. Za eno noč sva s popustom odštela 59 evrov (v ceno je vštet tudi zajtrk, ki je, mimogrede, odličen). 
V samem Eco Resortu Slovenia je tudi nekaj zanimivih živalic: pavi, srnice, srnjaki, race in racmani, oslički, zajčki, ovce. In videti je, da je za njih res lepo poskrbljeno. 
Eco Resort se nahaja v bližini Velike Planine, kamor se pa žal nisva povzpela zaradi slabega vremena v tistih dneh. Je pa vsekakor dovolj znamenitosti v okolici Kamnika, ki si jih je vredno ogledati. 
Eco Resort bi priporočala vsem, ki se želite za kakšen dan odmakniti v naravo. Predvsem odličen je za (mlade) družine, predvsem v lepem vremenu. 
Več pa bodo povedale slike same.




























*Pics were taken by phone Huawei P20*
*Objava NI sponzorirana.*



Lep preostanek tedna želim. ♥

Jasna

Komentarji

  1. Anonimni13 maj, 2019

    Samo popravek k tekstu, Eco resort se nahaja v vasi Godič, ne v Stahovici (ki je malo naprej in mimogrede, ni StRahovica) ;)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar