"ŠE VEDNO NE JEŠ MESA?"

Ko dobim vprašanje, kot je ta, v sebi vedno zavijem z očmi. Prisežem.

Včeraj sem "praznovala" ravno 2 leti, odkar sem prenehala jesti meso. No, sama se sicer nerada "predalčkam" oziroma štejem med vegetarijance, ampak je včasih tako bolj poenostavljeno (za druge ljudi). Občasno (ca.1x/mesec) še vedno jem ribe ali morske sadeže, tako da sama temu ne bi ravno rekla da sem vegetarijanka - čeprav vem, da je po "predalčkanju" to ena izmed vrst vegetarijanstva. Ampak ne bomo komplicirali, kajne? ;)

Skratka, tega ne pišem zaradi tega, da bi komurkoli moralizirala. Ker sem mnenja, da se naj vsak prehranjuje, kot mu paše. Sama se za to nisem odločila iz kakršnihkoli posebnih razlogov. In nobenega ne sprašujem: "Zakaj pa ti ješ meso?" Ker me to enostavno ne briga. Brigalo mi me samo, če bi videla koga, ki žival muči. Takšnih ljudi ne prenesem. 
To pišem kvečjemu zato, ker sem ponosna nase, da je od tega že dve leti. In da ko bom kdaj prebirala kakšno objavo za nazaj (ker je to zame tudi neke vrste dnevnik), se bom tega spomnila z nasmeškom na obrazu. To je to. 

Dostikrat dobim tudi vprašanje: "In kdaj boš spet začela jesti meso?" Ob tem tudi v sebi zavijem z očmi, hahaha! Moj odgovor? "Ko mi bo pasalo, če mi bo. Trenutno mi nič ne manjka." In zaključimo.

Kratko, a upam da dovolj jedrnato. Ne mislim pametovati, ne mislim moralizirati, kot sem že napisala. Sama se tako dobro počutim, in to je tisto, kar šteje.  :)

Skratka: HAPPY 2 YEARS TO ME! :)

Imejte se radi. Pozdravčki. ♥
Jasna



Moje malo srčece, Biggy. :)



*Pics were taken by phone Huawei P9*

Sledi mi na socialnih omrežjih / Follow me on: 

Komentarji

  1. Super objava! Kratka a jedrnata in se popolnoma strinjam z napisanim! ❤️🙌🏻 Tudi sama večkrat dobivam takšna vprašanja, da ne pozabil omeniti tudi tega kako bleda sem, ker ne jem mesa 🤷🏼‍♀️😂

    Kaj čmo! Se pa tudi jaz super počutim odkar ne jem več mesa. Ponosna sem nase in na vse vas, ki nam je mar.

    ❤️

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)
      Oh, ja, te popolnoma razumem, kako je to. :D
      Lep dan ti želim. ***

      Izbriši

Objavite komentar