PA SE PONORČUJMO MALO IZ SEBE #čvekanje1

Pride dan (kot je današnji), ko res prekipevam od viška energije in hudih "brainstormingov". Sumim, da je za to krivih več dejavnikov, med drugim:
- to noč sem se res dobro naspala (hura zame!);
- 14 dni sem že brez sladkorja (ponosna nase);
- za mano je na splošno dober dan, itd.

In pride tisti moment, ko greš na WC, vmes premlevaš milijon "pametnih" zadev, in nato pogovor s samim seboj nadaljuješ v ogledalu, in si sam sebi najboljši govornik in hud car, od kje toliko idej. Jaz temu rečem tipična bipolarnost dvojčkov, hahaha! :D
Skratka, tisti moment, ko si sam sebi tako smešen, da je dejansko že žalostno in se čudiš: "Pa kje so delali naše generacije? Sami hudi smo naši letniki!" LOL. Vmes ko malo pospravljam po fletu, si pišem še s kolegico, in se ji kar tako random spomnim poslati video mojega smešnega čvekanja po snepu (mimogrede: Heeeej, Nina, VEM da to bereš! :D ***). Baje sem jo hudo nasmejala, in sem ji rekla, da vsaj nekaj koristnega sem naredila danes - bravo jaz! :)
Nato mi piše še babica, katero sem tako imela v planu poklicati, in ji odpišem da jo pokličem čez par minutk. Sem skočila še na hitro za par minutk na zrak izpihati svojo dušo iz sebe. Sem itak vedela, da to ni dobra ideja, ampak ne bi bila jaz, če tega vseeno ne bi naredila. In ko se vrnem v flet, ugasnem luč v hodniku, a še vedno v jakni in teniskah. In si rečem: "Ne, Jasna, spet prehitevaš sebe, za kazen se boš preobula in slekla jakno v temi!" Vem, nepomembna info, ampak mogoče koga nasmeji. :) Upam, hahaha!

Skratka, sem se odločila na hitro spraviti to v zapis. Zakaj? Ne vem, se mi je zdelo humoristično in bi si mogoče še kdaj to prebrala, ko bom low-battery. In upala, da mi pomaga. Recimo. In hkrati nekako upam, da obstaja še kakšno bitje na tem planetu, ki ima podobne momente v življenju, in mi reče: "Pa sej nisi tako hudo nora, no. Še kaj hujšega obstaja na tem svetu." :)
Ali pa samo da koga nasmejim in mu polepšam dan - ker malenkosti so tiste, ki nas osrečujejo. ;) In prisežem, v resničnem življenju je to vsekakor izgledalo bolj smešno, kot tu v zapisu. Ali je pa res vse samo v glavi? Hmmm... ;)

Kakorkoli, verjetno še kdaj objavim kakšen tak #čvekanje zapis. Ker vsekakor nočem pisati samo o makeupu in podobnih zadevah. Sem človek, ki me zanima več področij in tudi sama rada berem različne zapise na blogih pri drugih.

Imejte se radi in veliko se smejte!

In kako si ti preživel/a dan? :)

Pozdravčki. 
Jasna


Eno izmed tipičnih afnanj - ker pač eno fotko sem "mogla" dat, pa naj bo to zadnja s hipster filtrom. :D

Sledi mi na socialnih omrežjih / Follow me on: 

Komentarji