BARCELONA TRAVEL ♥

SLO:
Prejšnji mesec sva s prijateljem za en teden odpotovala na dopust v Barcelono. Če sem iskrena, nisem nikoli prej razmišljala, da bi šla tja na dopust. Ampak sedaj lahko rečem le, da si vsekakor še kdaj želim vrniti tja. 
Nisva šla z agencijo. No, lahko bi rekla, da je bil prijatelj moja agencija (hahaha!), ker prvič v življenju sem samo plačala svoj del dopusta, ostalo je vse organiziral on. In sem bila dejansko res na off. Nisva imela nekih hudih planov, da morava obiskati vse turistične točke in atrakcije, ampak sva šla enostavno "go with the flow" varianto - za kar mi vsekakor ni žal.
Če se kdaj odpravljate tja, in si želite stanovati v centru dogajanja za normalno plačilo, priporočam Hostal Fina. Zelo prijazno osebje, vsakodnevno očistijo sobo, ti dajo sveže brisače, posteljnino - kar je res super. Imela sva svojo sobo in kopalnico, in za 7 dni je prišla cena na osebo okoli 265 eur. Hostal se nahaja čisto poleg glavne ulice La Rambla (300m), in je cenovno vsekakor ugodno.
Sama ne bi rada dolgotvezila s pisanjem o potovanju, ker mislim da je na internetu že ogromno blogov na to temo in da lahko najdete ogromno različnih priporočil glede bivanja, hrane in ogledov. 
Sama lahko povem to, da me je mesto res navdušilo, mi oddaja res "good vibes" in si vsekakor še želim kdaj vrniti tja.
Spodaj si lahko ogledate nekaj slik in pa tudi vlog iz Barcelone. ;)

Pozdravčki,
Jasna













































BARCELONA VLOG:


*Pics (+vlog) were taken by phone Huawei P9*

Sledi mi na socialnih omrežjih / Follow me on: 

Komentarji