KAJ OBOŽUJEM TO POLETJE? #2016

Živijooo! :)
Ne moreš  verjeti svojim očem? Niti jaz, da sem si končno utrgala nekaj časa za pisanje! In ne morem povedati, kako mi je manjkalo, ampak enostavno mi ne znese. Ali pa če že imam čas, nočem čutit pritiska, da moram spisati nekaj, ker ne bo  z veseljem. Toliko se dogaja, da bi za to rabila vsaj dan, da vse spišem in pojasnim, ampak vse ob svojem času. ;)

Danes bom z vami delila nekaj produktov, izdelkov in ostalega,  kar me je navdušilo to poletje. Oziroma iskreno, večino me navdušuje že mesece, a ker je ravno poletje, bom to kar združila.


GOLDEN ROSE: VELVET MATTE ŠMINKA V ODTENKU 23

Obožujem to šminko! Cenovno zelo dostopna in na razpolago v več odtenkih. Zadnje mesece se navdušujem nad nude, mauve in temnimi odtenki šmink. In ta odtenek (na sliki spodaj) mi je čudovite temno rdeče barve. Je tudi dokaj obstojna. Sama pa rada ustvarim še malček bolj mat verzijo na ustnicah tako, da povrhu šminke nanesem še matirni puder v prahu.




ALPSTORIES: ČISTILNI GEL IN TONIK ZA OBRAZ

Domača znamka, ki me je navdušila. Ta dva produkta sem dobila že pred meseci v testiranje, in nimam pojma, če sem o njiju že pisala, vsekakor pa vem, da sem ju omenila na socialnih omrežjih. Meni sta čudovita izdelka, ki ju vsekakor priporočam. Všeč mi je prijeten občutek na koži, nežen nevsiljiv vonj, predvsem pa to, da imata pumpico, kar mi je pri količini nanosa res v pomoč. Sama uporabljam čistilni gel žajbelj in meta ter čistilni tonik ognjič in kamilica.



MISSHA: NARAVNA GEL KONJAC GOBICA Z OGLJEM

Lepotno blogersko sceno so preplavile konjac gobice za čiščenje obraza. In kar je seveda hit, moram izbrskati na spletu in premisliti, če to sploh potrebujem. Za to sem ugotovila, da seveda da potrebujem, kaj pa drugega. ;) Tako sem po več dneh prišla do zaključka, da si jo naročim kar iz tujine. Odločila sem se za azijsko znamko Missha, ker za azijce je tako splošno znano, da so mojstri na kozmetičnem področju. Vzela  sem črno konjac gobico za mastno do mešano kožo. Seveda sem najprej dvomila, da črna na obraz ne gre, ampak je ravno to predlagala soblogerka Lana Špital. Seveda ima punca dosti znanja, tako da ji zaupam, kar se je seveda poziivno obneslo. Gobico redno uporabljam v dnevni rutini že mesece, ravno te dni sem si naročila novo, ker sem staro že dotrajala. In eno sem naročila za nekoga izmed vas. :) Tako da le okice na peclje, kdaj se bo pojavila nagradna igra. ;)




MAX FACTOR: FACE FINITY ALL DAY FLAWLESS 3v1 (Podlaga, korektor in puder v enem)

Pred časom smo s puncami naletele na debato o podobnih oz. sestrskih pudrih. In tale Max Factor naj bi bil enak kot puder od Covergirl, ki sem ga oboževala pred 2 leti. Edina slaba lastnost: naročiti preko spleta iz tujine. Tukaj se pa v večini primerov zaplete pri meni, ker v 80% naročim pretemen odtenek. Kaj znano? :)
No, tokrat sem rekla, da preverim, če je Max Factor puder primerljiv s tistim od Covergirl, ki sem ga že imela, in ugotovila, da je. ;)




BEN NYE: HD KOREKTOR

Pred časom sem si v Ljubljani kupila ta korektor za osvetlitev pod očmi. In iskreno, sama ga ne uporabljam samo pod očmi. :) Je dolgo obstojen, se mi ne nabira v gubicah. Uporabljam ga pa največkrat za kakšne večurne izhode od doma. Najprej se mi je zdela pretirana cena, ampak se ga res malo porabi, tako da bo vsekakor zdržal mesece.




LUSH: MASKA ZA OBRAZ IN TELO (MAGNAMINTY) & PILING ZA USTNICE (BUBBLEGUM)

Oba izdelka obožujem. To masko sem že imela prej, piling sem pa preizkusila prvič. Maska mi je všeč, ker je za moj tip kože, prijetno hladi in ščemi po obrazu, ter je čudovitega vonja po mentolu, kar obožujem. Res obožujem! :)
Piling za ustnice me pa ob vsakem nanosu ponese v otroštvo in spomni na tiste žvečilne gumije. Otroci 90-ih, saj veste o katerih govorim, kajne? :) Je prijeten ob nanosu, ni grob, na koncu pa vse lepo poližeš iz ustnic – piling in sladica obenem. :)




URSANINA.SI: BALERINKE

Na Facebooku sem se zaljubila v balerinke na sliki. Seveda sem jih morala naročiti. In moram povedati, da je to eden najboljših nakupov, ker so tako zelo udobni za hodit. Tudi prelepe so za videti, kajne? ;) Edina slaba lastnost: ne sme te dobiti dež, ker so iz naravnih materialov. Obožujem jih!




TEDI: EMOJI KEMIČNA SVINČNIKA

Ja, sem večno otrok po srcu. In ta sva kemična svinčnika sem pred časom zasledila v Tediju za samo 1 evro. Meni sta tako kjuuuut! Imam ju samo za gledati in dekoracijo v lončku. Ampak ko ju pogledam, se mi vedno nariše nasmešek. Takšna pozitivčka sta mi! ;)




SPAR: PAPIRNATI PRTIČKI

V Sparu že nekaj časa kupujem te luštne papirnate prtičke, ker so mi tako zelo všeč. Kar je v tem vintage stilu, me popolnoma prevzame. Upam, da bodo še dolgo v prodaji, ker drugače bom morala narediti konkretno zalogo. ;)




CATRICE: METALIK TATUJI ZA TELO

Še ena oboževalka začasnih tatujev tukaj! :) Lani so me tako zasvojili, in ta zasvojenost še vedno traja. Vseskozi jih imam na zalogi, in jih pogosto uporabljam. Ti na sliki so bili rojstnodnevno darilo od prijateljice, ki vsekakor ve, kaj obožujem! ;)




eBAY: UHANI MORSKA ZVEZDA

Na eBayu sem se zagledala v te čudovite uhančke, ki jim sama rečem »Mermaid earrings«. :) So preprosti, v roza-zlati barvi, in jih v zadnjem času največkrat nosim. Razmišljam še o kakšnem podobnem paru.




SKODELICE TINA: BLOGGER

Pred časom mi je soblogerka Tina izdelala to čudovito skodelico, ki mi je prečudovita. Rada imam preproste skodelice. In to imam samo za dekoracijo, ker mi jo je škoda uporabljati, tako mi je všeč. ;) Je skodelica polna pozitive, in to je tisto, kar rabim ob dnevih, ko sem potrta. Hvala še enkrat, Tina! <3




SNAPCHAT

Ja, šele ko so drugi začeli noreti za Pokemoni, sama pričenjam oboževati Snapchat.  Najrajši se afnam s filtri, rada pogledam zgodbe in slike prijateljev in slavnih, itd. Zelo mi je prirasel k srcu. ;) Spodaj pa nekaj slik iz mojega Snapchata. Lahko me dodate: jasyjessie. :)







BEYONCE: KONCERT V MILANU, 18.7.2016, stadion San Siro

V ponedeljek sem se udeležila koncerta moje najljubše pevke. O tem sem sanjala že več let, in končno sem šla! Beyonce je v živo fenomenalna, kot vsa njena ekipa, ki jo spremlja na odru. Obvladajo. Še vedno sem polna občutkov iz koncerta, in o tem vsekakor pričakujte kakšen zapis posebej in tudi video, sem vmes tudi nekaj posnela. ;)





Tokrat glede slik nisem pazila, ampak sem naredila in zapisala, kot čutim. Upam, da vam je bil ta zapis všeč, in ne predolg. Sem poskušala biti čim krajša. :)

Pozdravčki! 

Jasna

Sledi mi na socialnih omrežjih / Follow me on: 


Komentarji

  1. Oo, sami super izdelki! In ta Golden Rose šminka ti nenormalno dobro pristaja. Waa Beyonce si vidla - queen! Lucky you! xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ooo, hvalaaa! <3 :)
      Jaaa, v živo je še lepšaaa! <3
      Lep dan ti želim! ;) xo

      Izbriši
  2. Oohh, super favoriti. Nekaj jih že imam, nekaj pa bi jih še imela ravno zaradi tvoje objave. <3

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar