VIKEND VESELJA IN SREČE

Ojlaaa! :)

Nikakor nisem vedela, kako bi poimenovala naslov tega bloga, in po nekaj minutnem premisleku sem se odločila za nekaj popolnoma enostavnega, in vsekakor resničnega. ;)

ZA KAJ SE GRE?
"Da se kam pride", bi bil odgovor od marsikoga, tudi od mene včasih, ko imam navihane trenutke. :D
Skratka: Hvaležna sem višjim silam, da sem doživela ta čudovit vikend, v družbi čudovitih ljudi in navijaški evforiji. To sem vsekakor potrebovala, da sem malo lažje zadihala v tem, zame zelo stresnem obdobju.

Tisti, ki me poznate ali pa me redno spremljate, veste, da sem prostovoljna gasilka že od malih nog. Če sem natančna, letos teče že 21. leto. Vsekakor rahlo čudno, kajti ravno toliko se počutim staro. ;)

No, da vam izdam še delček mojega življenja:
Pretekli vikend je v Kopru potekalo državno gasilsko tekmovanje. In naše malo društvo, se je le-tega udeležilo s kar štirimi ekipami, na kar smo vsi zelooo ponosni! Sama imam letos malo pavze v ekipi, vsekakor pa nimam pavze pri ostalih stvareh, povezane z gasilci. Sem pa šla naše gasilce malo pofotkati na državno, kajti tak dogodek pa res ni vsak dan - in letos je bilo to za naše malo društvo zgodovinski dogodek, ker se državnega še nikoli do sedaj ni udeležilo toliko ekip.
PONOSNA SEM na vse naše gasilce in vse mentorje, ki so v vaje vložili OGROMNO svojega časa in truda. Vsekakor je dejstvo, da je gasilstvo še vedno premalo cenjeno.
Da ne bom dolgotvezila, si lahko na Facebook profilu našega društva PGD BREG kar sami pogledate slike iz državnega tekmovanja na povezavah spodaj:

Državno člansko gasilsko tekmovanje in
Državno mladinsko gasilsko tekmovanje


Da pa ne bom samo o gasilcih:

Po DOLGEM času sem videla nekaj svojih sorodnikov in bližnjih prijateljev, ki živijo na slovenski Obali in tudi čez mejo. ;) Ne bom jih posebej omenjala, ampak ker vem, da jih kar dosti izmed njih bere moj blog, jim puščam sporočilo: HVALA za čudovite trenutke, polnih smeha, veselja in brezskrbnosti! Hvaležna sem, da si v mojem življenju, in mi ga lepšaš, kljub temu, da smo stotine kilometrov narazen! Vse vas imam ZELO rada. In ta vikend sem potrebovala, da si je tudi moja nemirna duša odpočila in dala duška. To je bilo čudovito predčasno rojstnodnevno darilo. ;) 






In v nedeljo, 12.6.2016 je minilo že 2 leti, kar sem napisala svojo prvo objavo na blogu! Kar ne morem verjeti, da je že 2 leti, kar sem KONČNO zbrala pogum, in si rekla: "Jasna, ljudje bodo vedno govorili!" In sem pričela pisati. Ker če bi se sekirali za vse, kar ljudje govorijo, ne bi nikoli stopili niti iz hiše.

Dragi moji, upam, da je tudi za vami nepozaben vikend!

Nasvet: DRZNITE SI! Ker če ne boste nikoli poskusili, ne boste nikoli vedeli, kaj bi lahko bilo, če ,...

Pozdravčki! 
Jasna


Sledi mi na socialnih omrežjih / Follow me on: 

Komentarji

  1. Juhu, čestitke za 2. obletnico bloga! In jaaa, Koper <3.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestiitke!!! Naj bo še veliko lepih objav, tudi o lepih trenutkih :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar