LOREAL PARIS: Super Liner GEL INTENZA (OCENA)

Zdravo! :)

Danes bom z vami delila oceno črtala za oči Gel intenza. Kupila sem ga že pred meseci (mislim, da  aprila), in sem nad njim navdušena!
Že dlje časa sem si želela preizkusiti črtalo za oči v gelu, ker me je zanimalo, če se lahko primerja s tekočim črtalom. Sicer sem pred leti preizkusila gel črtalo za oči od Essence, ampak se mi je dokaj hitro posušilo, čeprav sama obstojnost tistega črtala je bila res zadovoljiva.
Kupila sem ga v Tuševi drogeriji Lepota&zdravje za okoli 10 evrov. Je v odtenku 01 Pure Black, in iskreno, ne vem če je na voljo tudi v drugem odtenku. Gel je v klasičnem steklenem lončku na navoj, priložen je tudi čopič za nanos črtala, ki ima plastičen pokrovček. 
Meni velik plus pri tem črtalu za oči je to, da je mat barve, in se ne sveti. Se hitro suši, tako da če se nanos ponesreči, je dobro to čimprej popraviti, ker je kasneje težje. Piše sicer, da je obstojnost le -tega 24 ur, kar sama ne vem. Najdlje časa sem ga nosila verjetno nekje do 14 ur, in v tem času se ni premaknil nikamor - kar je zame OGROMEN plus! Niti enkrat do sedaj se mi ni prenesel  na senčke. Imam dokaj mastne veke, vendar se mi je včasih pri drugih tekočih črtalih za oči to zgodilo - pri temu se pa ni, kljub vročini in  vlagi v poletnih mesecih.
Za nanos se ga ne potrebuje veliko, tako da samega črtala sem porabila bolj malo do sedaj, in bo še dolgo trajalo - če se ne bo prej posušilo, ampak zaenkrat izgleda še vedno ista konsistenca. :) Intenzivnost barve se da tudi nadgraditi, vendar sama tega nikoli ne počnem, ker se mi zdi, da če imam preveč intenzivno črno  na očeh, izgledajo moje oči "strupene", to mi pa ni všeč. 
Na samem začetku sem imela nekaj malega problemov z nanosom, ker sem do sedaj uporabljala samo tekoča črtala za oči, ampak sem se hitro navadila. In odkar ga imam, sem tekoče črtalo uporabila mogoče samo približno 4x, in iskreno, me ne mika preiti nazaj na tekoča črtala. :)  Črtalo za oči v gelu vedno nanašam s priloženim čopičem. 

Menim, da je ta izdelek res vreden nakupa, in tudi sama cena se mi ne zdi previsoka, glede na to, da je izdelka dovolj. V preteklosti sem uporabljala tekoča črtala za oči, ki so bila cenejša, vendar so me dostikrat razočarala: so se mi posušila, ali pa je izdelka zmanjkalo zelo hitro. Res me je pozitivno presenentil, zato se mi je zdelo vredno, da o tem gel črtalu za oči napišem samostojno objavo. Sicer sam izdelek ni novost na trgu, ampak včasih ob poplavi novih izdelkov enostavno spregledamo kakšnega zares dobrega.

Z moje strani  sami plusi, in ga vsekakor PRIPOROČAM. ;)

Never ask a girl with winger eyeliner why she is late. ;)


V videu na povezavi TUKAJ sem to črtalo uporabila pri makeup looku. In  mislim, da se dobro vidi, da sam nanos sploh ni težak. :)

Nekaj slik samega izdelka, ki žal ni več videti najlepše, se pa vidi, da se pogosto uporablja. ;)







Pozdravčki!
Jasna

Follow me on 

Komentarji

  1. Ne vem no, mi zgleda mikavno, ampak sem tako navajena na drug način, da s tem bi bila precej štorasta.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hihi, verjamem! :) Tudi sama sem bila na začetku, ampak sem se hitro navadila. Različni smo si. :) Če imaš rajši klasične eyelinerje, in si vajena, pa te to ni nikoli ni mikalo, te razumem. Sama vem da mi je šlo vedno najbolj na živce tisti sijaj, ki ga ima večina eyelinerjev, ta je pa mat. To mi je res všeč. :)

      Izbriši

Objavite komentar