Simple BRONZE MAKEUP LOOK + VIDEO!

Hi! :)

Yesterday I posted a second video on my NEW YouTube channel (click HERE). I created a simple makeup look, perfect for sunny days or nights.

 Product that I`ve used:
 • itsJudyTime eyeshadow palette from BH cosmetics
 • Urban Decay eyeshadow primer Potion
 • Essence makeup brushes
 • UBU makeup brush
 • L`oreal Gel Intenza Eyeliner 01 Pure black
 • Makeup Revolution fixing spray
 • Essence I love extreme mascara
 • Bourjois Volume 1 second mascara


I hope you like the video. I would be very happy if you subscribe on my channel. More makeup and similar videos are on their way.Have a nice day! xo


Jasna


Follow me on Komentarji

 1. Lep make-up in zelo nazorno prikazano :) me pa zanima, kako to da slika tako miga.. a se sama snemaš ali rabiš le še malo prakse, da bo videti vedno kaj počneš oz. kako se ličiš? Pa ful lepe obrvi imaš ;)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hej! :) Hvala! ;) Super, všeč mi je, da ni zmeraj samo hvala ;) Ja, sama se snemam, vse tako postavljeno, da joj-prejoj ;) Zato se tako pozna na posnetku :) Imam (zaenkrat) navaden digitalni fotoaparat, pred sabo ogledalo, in zato se je kar dosti poznalo - rezati se mi pa ne da posnetka, ker še ne obvladam zadev in mi je to malo pretežko zaenkrat - niti časa nimam trenutno dovolj, da bi delala na tem...upam, da do konca leta se "rešim" določenih projektov, in se bolj posvetim bloganju in youTubu, ker me to res veseli ;) Sem res vesela za takšno vprašanje, da tudi sama še potem malo preštudiram kako in kaj vnaprej :) Sanjam pa o kameri, kjer lahko zaslon obrneš proti sebi, da sproti vidiš - wish lista za naslednje leto ;)
   Hvala za kompliment glede obrvi! <3 :)

   Izbriši
  2. Nisem mislila nič slabega, sama sploh nimam izkušenj s tem, niti ne vem kako zahtevno zgleda snemanje samega sebe, ti pa vsekakor čestitam za pogum, da si se začela snemat :) če imaš tako veselje in voljo do tega, pa upam, da boš lahko uresničila svoje sanje glede bloganja in Youtuba :) kar tako naprej!

   Malenkost, res so waw ;)

   Izbriši
 2. Waw, prav kulsko! Super, da si se lotila tega in res nazoren postopek prikazan ter zelo lepe barve učke imaš, hih!

  xoxoxo

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar