Ličila.si HAUL

KAJ SEM NAKUPILA NA Ličila.si 

Zdravo! :)

Če me pridno spremljate na moji Instagram ali Facebook strani, ste lahko že pred nekaj tedni videli, da sem ustvarila makeup look, ki mi je zelo pri srcu, saj je vseboval kar nekaj čudovitih barv. Ne veš o čem govorim? Potem pa le hitro klikni TUKAJ in si poglej sliko. ;)

Ličila.si so imeli konec marca znižanja na znamko Makeup Revolution, saj je znamka praznovala svoje prvo leto obstoja, na spletni strani Ličila.si pa so letos upihnili že kar peto svečko. VSE NAJBOLJŠE! :)
 In ker sem imela že nekaj časa nagledanih kar nekaj izdelkov, sem se odločila, da je bil ravno pravi trenutek, da opravim ta nakup preko spleta. Saj ne, da vso to kozmetiko potrebujem, ampak naj lepo razložim: nekateri imajo zbirko čevljev, nekateri zbirko oblačil… no, jaz pa spadam med tiste, ki imajo zbirko kozmetike. Dovolj dober izgovor? Zame je! ;)

Pa poglejmo, kaj je bila vsebina paketa.

ULTRA BLACK LIQUID EYELINER
(Tekoče črtalo za oči)

Za izdelek na spletni strani piše:
Ultra črno tekoče črtalo (tuš) je super pigmentirano, dolgoobstojno in povsem preprosto za nanos. 
S klasično oblikovano konico boš natančno narisala črto na zgornji veki, ker se črtalo izjemno hitro suši, pa lahko pozabiš na packanje.
CENA: 1,95 evra

Tekoče črtalo za oči sem v košarico dodala na koncu nakupa, saj je bil dodatno znižan. Iskreno, nisem ga še preizkusila, ampak ko ga bom, bom vsekakor objavila kakšno sliko na instagramu in Facebooku, ter o njem na kratko napisala mnenje, tako da mi le pridno sledi, če mi še ne. ;)



LIPSTICK SCANDALOUS - DEPRAVED
(Rdečilo za ustnice v odtenku Scandalous – Depraved)

Za izdelek na spletni strani piše:
Omejena izdaja noro hudih škandaloznih odtenkov! Šminka za tiste, ki si upajo. ;)
CENA: 1,95 evra

To rdečilo za ustnice ni za vsakogar, ker je res »posebne« barve (klikni TU). Ampak opažam, da je po svetu čedalje več pogumnih predstavnic ženskega spola, ki si barve dejansko upajo nositi. Meni je res noro všeč, in je to že četrto rdečilo za ustnice po vrsti te znamke, ki ga imam. Je zelo cenovno dostopno, predvsem mi je pa všeč mazljivost izdelka in pigmentiranost. V zbirki imam kar nekaj dosti dražjih rdečil za ustnic, ki nimajo tako dobre pigmentiranosti. Je pa res, da ni dolgo obstojna, ker je kremaste teksture, ampak ima dober vlažilen občutek na ustnicah – to mi pa pretehta. Skratka, jo priporočam za vse, ki si želite biti bolj drzne, saj to rdečilo za ustnice kar kliče pomlad. :)



LIPGLOSS SWEET BOY WITH A BIG MOUTH
(Kremni lip gloss)

Za izdelek na spletni strani piše:
So ti všeč intenzivne barve, kremni finiši in udoben občutek na ustnicah? Potem so Velour kremni lip glossi pravi zate. Dajejo žametni mat finiš, svilnat občutek na ustnicah, barve pa so nadpovprečno intenzivne - kot pri šminkah. Povsem gladek nanos te bo čisto navdušil!
CENA: 4,95 evra

Moj prvi lip gloss za ustnice te znamke. Ko ga naneseš, je prijetno kremaste teksture, ki se kmalu matira – kar pa imam pri rdečilih in glosih za ustnice najraje. Meni osebno so mat ustnice zelo všeč, in jih zelo rada nosim. Je zelo prijeten odtenek roza barve, za vsakodnevno nošenje po mojem mnenju. Odtenek, ki tudi kar vabi sončne žarke na plan. ;)



AQUA SEAL LIQUID EYE PRIMER
(Primer za senčila)

Za izdelek na spletni strani piše:
Profesionalni tekoči primer Aqua Seal je izredno učinkovit in bo tvoje senčke držal na mestu več ur. 
Manjšo količino s čopičem nanesi na zaprto veko, počakaj, da se posuši, nato pa nanašaj senčke. Naneseš ga lahko tudi nad senčilo in ga s tem še dodatno "zacementiraš". 
Pomešaj primer s pigmentkom in opazuj, kakšen krasen učinek takšno senčilo ustvari na tvojih očeh. :)
CENA: 4,95 evra

Sama sem to podlago do sedaj uporabila samo enkrat, in se je skozi dan zelo dobro odnesla. Senčke so mi na očeh zdržale nekje do 8 ur, s tem da sem tisti dan delala tudi v toplem in vlažnem prostoru, in mislim, da je to kar dober preizkus. Le nisem vajena, da podlago nanašam s čopičem – to sem, ker je zelo tekoča, in mislim, da nanos s prsti tukaj skoraj ne pride v poštev. Ampak je vseeno zanimivo preizkusiti tudi kaj drugačnega. Pri nanosu je občutek rahlo oljnat, kar me je zelo presenetilo, ampak je delovalo. ;)


ULTRA PROFESSIONAL BRONZE PALETTE
(Profesionalna paleta bronzerjev)

Za izdelek na spletni strani piše:
Vsi bronzerji, kar jih potrebuješ! Paleta je popolna za profesionalen nanos bronzerja ter za senčenje obraza! Odtenki so visoko pigmentirani in preprosti za zabrisovanje.
Paleta vsebuje mat in šimraste bronzerje in 2 baked bronzerja.
CENA: 8,95 evra

Paleto bronzerjev sem opazovala že kar nekaj časa, ker je senčenje obraza zame prav poseben ritual. Ampak ne tisto »Kim Kardashian senčenje«, o katerem govori ves svet, da ne bo pomote! ;) Bronzer rada uporabim na licih, in pri rahlem senčenju nosu, če imam čas. Obožujem mat bronzerje, baked bronzerji so mi pa zakon, odkar vem da obstajajo.


REDEMPTION PALETTE – MERMAIDS VS. UNICORNS
(Redemption paleta senčil)

Za izdelek na spletni strani piše:
Izberi svojo stran! So ti bolj všeč morske deklice ali samorogi? 
Paletka združuje tipične odtenke obojih. Dramatična in čudovita te bo z 12 sijočimi odtenki povsem navdušila. 
Za ljubiteljice zelenih in modrih ter roza in vijola odtenkov!
CENA: 5,95 evra

Tudi to paleto senčil sem opazovala že nekaj časa. Mislim, da nimam ničesar za dodati, ko vidite te barve, ker so prečudovite. Vsaj zame. Idealni odtenki za pomlad in poletje, ki se med seboj idealno kombinirajo. Z njimi sem že takoj ustvarila look, ki ga lahko vidiš TU. Pigmentiranost je na nivoju. Obstojnost tudi. Spodaj pa vedno nanesem primer. Vsekakor ena mojih najljubših palet, ki jih imam.


SLEEK i – DIVINE ULTRA MATTES BRIGHTS PALETTE
(Sleek paleta senčil)

Za izdelek na spletni strani piše:
Zakaj izbrati Sleek paleto senčil? Ne samo, da je priročna, da vsebuje 12 pigmentiranih mat senčil, aplikator za nanos senčil in je izjemno lepega dizajna. Lahko si tudi brez skrbi, ker paleto tudi zelo dobro zavijemo. Vse za to, da pride ogroooomno ogledalce poleg senčk v celem kosu na tvoj naslov.
Sleek senčila za oči lahko nananaš s priloženim aplikatorjem, ampak ne bomo ti lagali, da boš senčila lažje nanašala z “old fashion” čopičem.
Senčila so obstojna, vendar nikakor ne naredi najbolj pogoste napake. Ne nanašaj jih direktno na veko.
Najprej nanesi Sleek podlago za senčila “Primer Palette”, nato pa na to podlago nanesi senčila. Prav tako lahko poskusiš kakšno drugo podlago (zelo mastna črtala so super podlaga). Priporočljiv je tudi nanos pudra v prahu preko podlage, nato pa nanos senčila za oči.
CENA: 12,95 evra

To paleto senčil sem dobila poleg za darilo, in se ne morem nagledati barv. Očitno je pomlad prinesla ogromno barv, ki jih sama ZELO obožujem, vendar nisem dovolj pogumna, da bi jih nosila. Ampak sem si pred časom rekla, da je tega dovolj. Zakaj bi se omejevala samo na naravne barve (ki roko na srce, pristajajo vsem in so najlepše), če pa lahko ustvarim kdaj tudi kakšen bolj živahen look? :) Ljudje se po mojem mnenju še vedno preveč omejujemo – vsaj zase lahko to rečem. Obožujem barve, in ko imam makeup look, ki je bolj živahen, se tudi sama tako počutim. Zakaj se torej »šparati«? ;)
Palete še nisem preizkusila, čeprav me ZELO mika. Vendar si želim vzeti res dovolj časa zanjo, in ustvariti nekaj, na kar bom zelo ponosna. Ker je enostavno preveč lepa, da bi nanesla na veke nekaj na hitro. In čeprav ima dan zame velikokrat premalo ur, bom v prihajajočih dneh vsekakor našla kakšno za to paleto, ker si zasluži. :)



Vam je kateri od izdelkov še posebej všeč?

Lep dan želim! 


Jasna


Follow me on 


Komentarji

  1. Vse zgleda super! :) Najbolj mi je pa Sleek paletka všeč, čudoviti odtenki :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res komaj čakam, da jo preizkusim. Samo ne vem, kakšno kombinacijo bi ustvarila, to me najbolj muči...ampak bom naštudirala nekaj "posebnega" zame. :)

      Izbriši
  2. Avtor je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi jaz sem dobila zraven MR eyeliner, ampak mi ni všeč, ker se mi čez dan razmaže :/
    Sleek paletka je pa res čudovita! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. No, hvala za opozorilo, ga bom preizkusila, ko bom imela frej dan, da ne pride drugje do katastrof :D Ga še kar nisem uspela preizkusiti. Trenutno uporabljam gel eyeliner od Loreala, in mi je najboljši, ki sem ga kdajkoli imela. :)
      Sleek izgleda res fenomenalno, komaj čakam, da preizkusim! ;)

      Izbriši
  4. Baje da je Sleek zelo dobro kvaliteta, in komaj čakam, da jo preizkusim :)
    No, jaz pa ne vem, kako bi rekla, da izgleda na meni ... iskreno, meni je všeč :D Sploh pride zelo intenzivna, če si dam spodaj concealer ali primer. Ko sem jo uporabila poleg looka z Mermaids vs. Unicorns paletko, mi je bila zelo všeč ;)

    Hvala! :) Ma je res - enkrat živimo, zakaj bi se sekirali zaradi drugih, ki bodo vedno obrekovali. Barve so KUL! ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Paleta bronzerov zgleda super, mam že paleto korektorjev, ki je prav tako superca. Velik like za Makeup Revolution. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Tudi jaz imam to Sleek paleto in je odlična. Super pigmentirana in odtenki so res pravi za ustvarjanje kakšnih živih makeup lookov. Jaz zelo rada uporabljam te odtenke in jih kombiniram z bolj nevtralnimi:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, zdaj še bolj komaj čakam, da jo preizkusim! ;) Ja, sem razmišljala že o nekaj makeup lookih, pa je tudi po mojem obvezno še kakšna nevtralna barva poleg - za kar se nimam bati, je v moji zbirki večina takšnih. ;)

      Izbriši
  7. Vau, kakšna velika paleta bronzerjev! :) Odtenki obeh palet s senčili so prelepi, kakšna izbira barv :) xx Maja
    - http://majasmuffin.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  8. Imam isto paletko bronzerjev in sem zelo zadovoljna :D !

    xoxo

    OdgovoriIzbriši
  9. You will surely appreciate this as a crypto player who's attempting to keep away from high fees. If you’re new to the positioning, you may get} a 350% welcome bonus of up to as} $2,500 when you use Bitcoin or a 250% deposit bonus of as much as} $1,500 with USD. It’s also value noting that the wagering necessities at Ignition Casino are comparatively low. Both welcome bonuses solely come with a 25x wagering requirement, which is totally doable. If you’re new at Ignition Casino, you may get} a beneficiant combined welcome bonus of as much as} $3,000. 온라인카지노 We say “combined” as a result of|as a end result of} the promo is a combined casino and poker bonus.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar