New In: March (beauty & fashion)

Zdravo! :)

Imam občutek, da sem ta mesec nakupila dosti več, kot je stvari na slikah spodaj, ampak iskreno, če ne slikam takoj, pozabim. :) 


Pa preidimo kar na slike. ;)


John Frieda maska za lase.
Moram povedati, da ta maska za lase odlično deluje na mojih izsušenih konicah. Decembra sem si trajno skodrala lase, in ker je to postopek, ki vsekakor ni najbolj prijazen lasem, pride prav maska, ki dobro nahrani lase - meni je pomagala prav ta, ker se na laseh res opazi razlika. 


Balea odstranjevalec ličil za oči brez alkohola - s katerim sem zaenkrat zelo zadovoljna.


Balea robčki za odstranjevanje ličil - vedno pridejo prav.

  1. Zobna pasta.


Lip smacker z vonjem Berry Buttercream in Essence XXXL lonlasting lipglos za ustnice z matt učinkom - žal me noben od izdelkov ni pozitivno navdušil.


Odstranjevalec laka za nohte brez acetona. Iskreno je bil prvi, ki sem ga zagledala, in je pristal v košarici. :)


Pantene balzam za lase - vedno zadovoljna, kadar uporabljam ta balzam.


Nekaj uporabnih zadevic za doma iz C&A, vse skupaj le za 3 evre.


Balea balzam za rjave lase - namen je bil kupiti šampon, vendar sem šele doma ugotovila, da sem kupila še en balzam. :D To se zgodi, ko želiš hitro opraviti nakup. ;)


Balea maska za obraz. Nisem je še preizkusila, ampak že komaj čakam, da jo. Če ne drugega, je idealna, da koga doma prestrašiš. ;)


Lee Stafford šampon za ravnanje las z zaščito - lahko za ravnanje las uporabiš brez skrbi temperaturo likalnika vse do 250 stopinj. Je v zelo prikupni embalaži.


John Frieda intenzivna maska za rjave lase.


Jeggins iz C&A, ki so na kolenih raztrgane za 19 evrov. Že dolgo sem si jih želela. :)


Čudovite hlače z rožicami iz Two Way trgovine Imajo ZELO simpatično novo kolekcijo oblačil - prelepe barve, ki kličejo pomlad. :)


Essence parfum, ki ima še gratis lepilne lističe. Čudovito diši, in še zelo prikupno izgleda. :)


In ko  sem želela fotografirati še 3 zapestnice, ki sem si jih tudi kupila v Two Way-ju, se je moj maček Biggy odločil, da bo na sliki tudi sam poziral, in si eno zapestnico kar prilastil. ;)

Kaj od novega vam je najbolj všeč? In kaj novega imaš ti? :)

Pozdravčki! 

Jasna


Follow me on 

Komentarji

  1. Ti Balea robčki so zelo priročni, vendar meni dražijo kožo in oči :( jih mam pa vedno pri fantu, da mu s produkti ne zasedem pol omare :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sama sem tudi ugotovila, da mi nekatere vrste čistilnih robčkov ne ustrezajo, da dražijo kožo. In zato si ponavadi najprej zmočim obraz, se po obrazu namažen s čistilnim mlekom, in vse to skupaj spravim dol z enim čistilnim robčkom. Edino pri očeh uporabim odstranjevalec ličil (trenutno tisti od Balee na sliki) in vatico. Sem ugotovila, da mi tao najbolj paše. Potem si pa obraz še obvezno umijem z gelom, toniziram kožo in se namažem s kremo. In je. :) Se že dolgo tako trudim s kožo, in lahko rečem, da se splača. ;)
      To glede fanta mi je pa zelo znano - nekaj podobnega je tudi pri meni. :P

      Izbriši
  2. UUU ful všeč so mi tele nove pridobitve:) Veš, da se meni isto dogaja,če si ne poslikam sploh nevem kaj vse sem nabavla čez mesec:) Balea odstranjevalec ličil za oči brez alkohola bi imela takoj,ker sedaj skos iščem izdelke brez alkohola,da mi ja čim manj izsušijo kožo. Ful všeč so mi špangice in kavbojke, rožaste zmagajo. John Frieda maska za lase si mogoče že preiskusla,me zanima kako ti je.Ker po na svetu frizerke iščem kako bolj bogato,hranilno masko, ki zagotavlja vlago in me res zanima kak se ti zdi:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ooo, super! ;) Hihi, torej nisem edina, yay! :D
      Tale Balea odstranjevalec mislim da stane pod 2 evra, in je vsekakor vreden svojega denarja, lahko kar garantiram. :) To da je brez alkohola + še masten občutek ni, kot pri določenih odstranjevalcih, je samo plus pri meni. :)
      Sem to masko sicer že preizkusila, ampak se mi po eni strani zdi malček prehitro izražati mnenje...sem jo uporabila že 2x, in mi naredi res super občutek na laseh, samo dvomim, da bi vedela ti reči realno, ker sama imam trenutno zelo izsušene lase, ker sem si dala decembra trajno kodrati lase, in je to naredilo svoje. Sem do sedaj preizkusila že pred časom samo eno masko, ki je bila super poceni, in sedaj to, ki je malo dražja...samo se mi zdi, da nisem ravno prava oseba za mnenje o tej maski trenutno. :/ Kaj si pa mogoče kdaj uporabila tudi tisti sprej od Schwarzkopfa, Gliss kur? Po moje bi bilo poleg maske za lase to tudi dora zadeva. Sem imela pred leti to, in vem da mi je bilo super za uporabljati: je zelo lepo dišalo, lasje so bili mehkejši in tudi lažje sem jih razčesala. Slučajno sem se spomnila zdaj na tole zadevico, in mislim da zna biti to med mojimi pridobitvami aprila - ker se mi zdi, da bi bilo trenutno za te moje lase še dodaten plus pri negi. :)

      Izbriši
    2. Hvala ti za izčrpen odgovor:) meni se je pa spodnji del čist izsušil zaradi barvanja..vidiš to kar bi res potrebovala pa ne kupim, o tem spreju k si pisala Gliss kur, še frizerka mi je rekla naj si kj naavim. Veš kaj je meni svetovala, da naj si kupim fajn masko za lase in kar izpustim balzam, ker bo maska imela večji efekt, jo pa preden naneseš na lase, le te malo popivnaš z brisačo, ker če jo naneseš na ful mokre pole pol maske steče stran.na koncu še sprej. ki se ne izpira, ker da lasem velik vlage. V roku meseca dni bi se morala opazit sprememba. No meni ni zneslo še, da bi si zadala en mesec..bom pa res poskusla tk kot mi je rekla, mogoče se popravi kj. TI pa lahko javim katero masko je meni svetovala za izsušene lase in je okoli 10 eur. najdem listek in napišem:) Si pa morava obvezno kupit en sprej, ki se ne izpira:).

      Izbriši
  3. Uu veliko stvari :) Imam od essenca tale mat lipglos (super zadeva), prijateljica pa ima od Balee šampon za rjave lase in se že vidi malo razlika v intenzivnosti barve. Pa nujno moram v C&A pogledat, imam še kupon za popust :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zanimivo, še dobro da smo različni :) Ker za tale Essence glos sem slišala kar dosti negativnih mnenj zadnje čase. Ta šampon sem imela že tudi sama pred časom, in glede na to, da je poceni, je kar dobro opravil svojo nalogo za intenzivnejšo barvo las. :)
      Ja, C&A ima trenutno zelo všečnoo kolekcijo - vsaj zame. ;)

      Izbriši

Objavite komentar