New In: FEBRUARY

Zdravo! :)

Najprej se opravičujem, ker v prejšnjem tednu nisem napisala bloga. Namreč me je zvila angina, in se nisem počutila dobro, da bi kaj napisala – iskreno, nekaj »na silo« pa tudi ne želim narediti. Upam, da me razumete.

Ta mesec sem pa malo bolj pridna z objavo o novih pridobitvah – tokrat boste videli, kaj sem nakupila v mesecu februarju. Pa kar začnimo! ;)


AFRODITA Clean phase TONIK ZA OBRAZ in AFRODITA ČISTILNI GEL ZA OBRAZ

Oba izdelka sta moj ponoven nakup, ker sta mi nepogrešljiv del moje rutine pri negi kože. In ker sem že oba porabila do konca, in še ravno sta bila v akciji v Lepoti & zdravju, nisem oklevala pri nakupu, ker sem z obema ZELO zadovoljna, in ju vsekakor priporočam. O toniku za obraz sem pisala že v enem blogu v prejšnjem letu, tako da si lahko moje  mnenje prebereš tu. Čistilni gel mi je pa v jesensko – zimskem času nadomestil čistilno peno, in sem z njim tudi zelo zadovoljna. Sicer me pa znamka Afrodita nikoli ne razočara, pa še cenovno je dostopna vsem.




BLISTEX BALZAM ZA USTNICE

Moje ustnice so v zadnjem letu bolj izsušene, kot so bile kdajkoli prej, in tudi nikoli nisem imela problemov z razpokanimi ustnicami – do sedaj. V preteklosti sem uporabljala Blistex izdelke za ustnice, in bila nad njimi navdušena, tako da upam, da mi bo ta balzam pomagal pri tem – le redno ga moram pričeti uporabljati, kar priznam, da mi ne gre dobro od rok. :) Sicer nisem navdušena nad vonjem in »mazljivostjo« tega balzama, ampak kar se mora, se mora, kajne? ;)



ESSENCE  MAKE UP GOBICE ZA NANOS PODLAGE / PUDRA

Nekaj podobnega sem že imela pred časom, in mi je bilo všeč, pa sem si rekla, da bom poskusila, kako so mi všeč te gobice. Sicer jih še nisem uporabila, ker imam zaenkrat  v uporabi še dve drugi podobni zadevi. Vsekakor bo pa prišlo na vrsto za uporabo, glede tega ni skrbi. Nekako sem bolj navdušena nad takšnim načinom nanosa pudra, kot pa s čopiči.



ESSENCE GEL & TOP COAT LAK ZA NOHTE

Doma imam že nekaj zadevic za ustvarjanje gel nohtov, tako da sem si kupila še tega. Zaenkrat mi je škoda zapravljati več denarja za takšne vrste lakov, ker sem pri tem še začetnica.



ESSENCE CONCEALER BRUSH, EYESHADOW BRUSH in BLENDER BRUSH

Če se ne motim, so ti čopiči bolj kot ne novi, in čopičev za nanos senčil ni nikoli dovolj – mislim, da se s tem strinja večino deklet. Vsekakor so simpatičnega videza, pa tudi z njihovo uporabo sem zadovoljna. Tako, da zaenkrat še nimam nekakšnih potreb po čopičih dražjih znamk, čeprav bi jih v prihodnosti tudi zelo rada preizkusila – predvsem me mika znamka Zoeva.






ESSENCE SVINČNIK ZA USTNICE

Pritegnila me je čudovita roza barva, in tudi ime je simpatično. Vsekakor bo v prihajajočih mesecih dostikrat v uporabi.



CATRICE BLEŠČICE

Iskreno, nimam še pojma, kako jih bom uporabila, ampak dejstvo je, da jih nekako vsekakor bom. ;)



ESSENCE RDEČILI ZA USTNICE

Tudi ti rdečili za ustnice mislim, da so v tem mesecu novost pri znamki Essence. Všeč sta mi barvi in tudi imeni rdečil za ustnice – zelo mi je všeč, ko so izdelki tako poimenovani, da niso samo številke. :)
Sigurno bom objavila kakšno sliko, kako rdečili izgledata na ustnicah, na mojem Instagramu in Facebook strani, tako da mi le pridno sledite. ;)




BORN PRETTY STORE NAKUP

Moj prvi nakup na tej spletni strani. Zraven sem pozabila dodati čudovit prstan (ga pa lahko vidite na sliki na Instagramu). Paket sem dobila v manj kot mesecu dni. Takšna očala so mi bila všeč že nekaj časa, zato sem končno zbrala pogum, in si jih kupila. Poleg pa tudi dve verižici, leva je glasbeno obarvana, desna pa ima napis love. Simpatično.


UHANI

Prve sem si kupila sama, mislim da so iz Spar trgovine, za 1 evro – so mi padli v oči. Srednje mi je kupil fant, desne pa najboljša prijateljica – oboji so bili darilo za valentinovo. In nad obojimi sem navdušena!



URBAN DECAY PODLAGA ZA SENČILA

To podlago za senčila sem si želela že več let, in KONČNO sem si jo kupila! Predvsem ko sem videla, da jo uporablja večino YouTuberk, ki jih spremljam, in so s to podlago zadovoljne. No, sedaj lahko ponosno povem, da jo tudi sama uporabljam, in sem zelo zadovoljna – predvsem zato, ker pridejo senčila na vekah dosti bolj do izraza, kot prej, ko sem uporabljala Essence podlago. Čeprav to ne pomeni, da je slednja slaba, sploh ne!


BOURJOIS in ESSENCE MASKARI ZA OČI

Bourjoiseva maskara je bila za 50% znižana, in ker sem takšno že imela (le da je bila vodoodporna), in bila z njo zadovoljna, sem si jo kupila. Pri tej, ki je znamke Essence, me je pa prepričala krtačka. Bom objavila kakšno sliko na Instagramu ali Facebooku.




To je bilo to v mesecu februarju. No, kupila sem še nekaj oblačil, ampak jih nisem poslikala, saj ne vem, ali koga zanimajo tudi takšne zadeve. :)

Lep preostanek tedna vam želim!


Jasna

Follow me on 


Komentarji

  1. Hojla! :)

    Ja, tale angina...še samo 1 antibiotik imam, juhu! Ma iskreno, nisem še čisto OK, dejansko nisem niti imela časa priti k sebi, ker je pač delo v današnjih časih na prvem mestu, potem šele zdravje. Verjetno veš kako to gre, ane? :)
    Zanimivo tole o Zoeva ... sama nisem še poskusila kaj dražjega od čopičev, če sem iskrena. Tile od Essence trenutno, ki jih imam, pa še enega od prej, so mi super! Imam tudi od Ecotools nekaj za oči (blender brush), pa sem tudi zelo zadovoljna. Za obraz imam pa enega od Real Tehniques, pa iskreno, sem bolj zadovoljna z enim, ki je dejansko njegov ponaredek, kot z originalom, pa še več kot 10 evrov razlike...pove dovolj? :)
    Urban Decay primer pa meni trenutno deluje OK, kot sem napisala, dosti bolj pigmentirano izgledajo senčke na očeh...in do 10h mislim da kar dobro drži, več že skoraj nimam gor. ko pridem domov, pa če nimam namena več kam iti, si jst to vse skupaj odstranim. :) Bom bila pa od zdaj naprej malo bolj pozorna glede tega, da vidim če tudi pri meni sčasoma tako zbledijo. Pa javim, če bo isto, kot pri tebi. :)

    Glede maskare: hmm...me ni nekaj impresionirala, iskreno :) Odkar sem poskusila od Essence I love pink (če se ne motim, da se ji tako reče), mi nobena druga ni več tako super. Tudi od Bourjoisa, ki sem jo že imela prej, pa bila navdušena nad njo, mi zdaj ni več wow. :D In za to so krive moje drage kolegice so-blogerke, ki so to maskaro od essence tako hvalile, in sem jo sprobala, in zdej...sem ista navdušenka nad njo :D Prej je nisem nikoli kupila, ker mi je preveč kričeča pink barva tubice, haha :D Grozna sem. ;) Tako da iskreno, mislim da bo ena od teh maskar podarjena mlajši sestri (ki je vedno vesela, če kaj dobi), in si bom ponovno kupila tisto pink. :) Moja sestra ima takooo temne, goste in uvihane trepalnice, da maskare dejansko sploh ne rabi oz. le malček, da si jih lepo poudari - srečka! :)
    BornPretty...jst sem plačala z Viso, mislim pa da gre samo z mastercard, paypal in Viso...nisem sigurna. Če boš kdaj kaj rabila, lahko rečeš, pa ti naročim, ni problema. :)
    In to, da si se razpisala, mi je zelo všeč, res! Že da mi nekdo komentira, mi polepša dan, ma da se še razpiše - kaj čem lepšega, rada berem! ;)
    Hvala, bom v prihodnosti vključila tudi še druge zadevice v post! :)

    Lep preostanek tedna ti želim! <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Čopiči od essence so zakon! Najbolj sem zadovoljna z blender brushem, ker res dobro zabriše senčko. Super stvari, predvsem me zanima mnenje o essence maskari. Komaj čakam, da izvem, kako se obnese.

    Drugače pa super blog :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zdravo! :)
      Ja, res so super, sem jih ž kar dobro preizkusila, predvsem tale blender brush, ja. ;)
      Tale Essence maskara...se mi zdi, da če imaš po naravi bogatejše trepalnice, je OK, mene nekako ni impresionirala. Mi je pa no.1 od Essence I love pink maskara, ki je pa TOP. In da sem jo preizkusila, so krive kolegice blogerke, ki jo obožujejo, in zdaj vem zakaj. ;) Tale zelena gre k moji sestrici, ki ima super trepalnice, da jih bo lahko le še malo poudarila, sama bom šla pa nazaj na tisto pink. :)

      Hvala! <3

      Izbriši
    2. Jaz sem kar še enega kupila, imam enega za bolj temne senčke, drugega pa za svetlejše. :) Super je tudi, ker je kar poceni.
      Aha no okej hvala za mnenje. Moram zdaj porabiti od Maybellina še. So mi njihove maskare še najboljše.

      Sem pa sedaj že na veliko blogih zasledila tudi tale gel & tonic od Afrodite in so vsi zelo zadovoljni, tako da tudi razmišljam o nakupu.

      Izbriši
  3. Afroditin gel je tudi meni super, na splošno sem navdušena nad njihovimi produkti.

    www.ajdas.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res so super! Lep dan žena ti želim, Ajda. ;)

      Izbriši

Objavite komentar