NEW IN (JANUARY)

Zdravo! :)

Sicer smo že sredi februarja, ampak sem se vseeno odločila napisati ta blog, ker sem izdelke že takoj pridno poslikala … le da je nastala objava je malce trajalo, ampak tukaj je!

V mesecu januarju sem nakupila različne izdelke, ki sem si jih želela oz. sem jih potrebovala.
Sredi januarja sem nakupovala v Trstu v Kiko cosmetics trgovini. Blog o tem sem že napisala, tako da če tega tvoje oči še niso zasledile, klikni tu. ;)


Tu so pa še ostali izdelki.

 Šampon za kodraste lase. Konec decembra sem si dala lase trajno skodrati, tako da sem temu primerno spremenila tudi nego las, in se odločila za nakup John Frieda šampona. Stal je okoli 8,50 evra v Dm-u.


 Kupila sem si tudi kremo za oblikovanje las, znamke Balea. Cena je bila okoli 3 evre.

 In pa še zadnji izdelek za kodraste lase - balzam, tudi znamke Balea (cena okoli 3 evre).


 Vatic za obraz ni nikoli preveč, kajne dekleta? ;)


 Balea nosni obliži za odstranjevanje ogrcev in Himalaya nežen piling za dnevno umivanje obraza (ki ga obožujem!).


 Pripomočka za ustno higieno.


 Lepilo za umetne trepalnice znamke Fingrs.


 Svinčnik za oči Stay no matter what, znamke Essence. Imam že en takšen svinčnik za oči v drugačni barvi, in sem z njim zelo zadovoljna, zato o nakupu tega nisem preveč razmišljala - saj mi je všeč malo poživeti vsakdanji makeup. :)


 Rdečilo za ustnice, znamke Catrice, Ultimate colour št.250, kateri odtenek kar kriči pomlad. Znižana je bila na okoli 2 evra.


 Podjetje Fermona je bilo prijazno, in mi poslalo tester po moji izbiri.


 Na eBayu sem si naročila gobico za nanos tekoče podlage.


Contouring kremno paletko sem si naročila preko spleta iz tujine - cenejša verzija, ki bo namenjena učenju te tehnike. Vsake toliko časa je potrebno preizkusiti kaj novega. :)

Kaj lepega je pa pristalo pri tebi doma v prejšnjem mesecu? :)

Upam, da si lepo preživela vikend!

Pozdravčki! 
Jasna

Komentarji

  1. Lepi nakupi :) sama imam naravno skodrane lase in vedno iščem dobre izdelke za nego :) mi pa ta krema za kodre sploh ni bila všeč :( najprej me je najbolj motil vonj, pa še nič pametnega mi ni naredila ... tako da je romala kr v smeti :) kako se pa zdi tebi?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nič kaj posebnega, iskreno :) Razen da mi malo pomaga pri navlažitvi las, to je pa to :D

      Izbriši
  2. Lušten nakup..kako se ti obnese Himalayin piling? in tale Stay no matter what svinčnik,mi je ful lepe barve in je meni ful fajn, sicer ga mam v drugem odtenku in sem zadovoljna z njim. Komaj čakam na februarske lepotičke.:) Uboge naše denarnice:) neprestano se nekaj rabi:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)

      Himalaya piling mi je zelo všečen :) Predvsem vonj mi je všeč, pa tudi to, da je bolj nežen piling, tako da ga res lahko uporabljaš vsakodnevno. Ja, tile svinčniki so top - imam še enega v šimer beli barvi, ki je idealen za notranje kotičke oči :)
      Februarska objava je šla pa ravnokar v javnost. ;)
      Lep teden ti želim! <3

      Izbriši

Objavite komentar