KIKO COSMETICS HAUL

Zdravo! :)
Prejšnji teden smo se z družino odpravili na Primorsko, nato smo se pa še mimogrede odločili, da gremo malo po nakupih v sosednjo Italijo, v Trst. Sama sem imela že nekaj časa v načrtu, da se ustavim v Kiko trgovini z dekorativno kozmetiko, saj sem pred leti tam nakupila nekaj izdelkov, in bila z njimi zelo zadovoljna. Predvsem me je presenetil lak za nohte, saj je po petih letih še vedno uporaben, in lepo tekoč, kot takrat, ko sem ga kupila.

Hello! :)
Last week my family went to Littoral, then we casually decided to go for a little shopping in the neighboring Italy, Trieste. I want to stop in Kiko decorative cosmetics, because years ago I bought a few products out there, and was very pleased with them.

Kupila sem 3 lake za nohte, ki kar kričijo pomlad, ki prihaja. :) V zadnjem letu in pol sem navdušena nad mint barvo nohtov, roza pa je že klasika pri meni. Eden lak roza barve vsebuje mini bleščice. Sama nisem navdušena nad laki z bleščicami, ampak ta me je prepričal. ;) Vsak lak je stal 2,90 evra. Odtenki: roza 377, roza z bleščicami 504, mint 526.

I bought 3 nail polishes which screams spring. :) In the last year and a half I am impressed by the mint nails, pink is already a classic in my colection. One pink nail polish contains mini glitter. I am not impressed with glitter polishes, but this convinced me. ;) Price of each nail polish was 2.90 euro. Shades: pink 377, pink with glitter 504, mint 526.



Odločila sem se poskusiti tudi mat podlago za obraz. Če vas zanima, lahko napišem oceno. :)

I decided to try a matte foundation for the face. If you are interested, I can write a review. :)



Tisti dan se je zgodilo sledeče: rabila sem vstati že ob 4:00 uri zjutraj. Tako da sem si makeup ustvarila še zelo zaspana. Nato pa sem v Ljubljani na kratkem postanku ugotovila, da sem si pozabila urediti obrvi. In ko sem to vedela, mi ni dalo miru, in se mi je zdelo, da mi to piše na čelu. :) Ženske, VEM! Ampak v zadnjih treh letih sem se navadila, da imam vedno urejene obrvi – razen ob dnevih, ko mi ustreza biti brez makeupa. No, bistvo zgodbe: ker nisem imela s seboj nobene barvice oz. ustreznega pripomočka, da bi si obrvi uredila, sem izkoristila še to priliko, da sem si kupila še barvico za obrvi, v 04 odtenku za 5,90 evra. Poleg v škatlici pa dobiš še priročen šilček, saj je barvica zelo tanka. Na drugi strani barvice je pa tudi glavniček za obrvi.

I forgot at home to fill my eyebrows, so I bought eyebrow pencil in shade 04 for 5.90 euro. In addition to the box you get handy sharpener for pencil, which is very thin. And on the other side of pencil is an eyebrow comb.



Zaljubila sem se v rdečilo za ustnice, Unlimited stylo v odtenku 009 (6,90 evra), čudovite roza barve, ki tudi kar kliče pomlad. :) Sem jo morala takoj preizkusiti. Ko jo naneseš, je lepo kremna, nato se pa sčasoma posuši v mat barvo – kar obožujem. Ker pa imam trenutno zelo suhe ustnice, končni efekt ni zgledal najlepše, vendar se to seveda da rešiti tako, da si bom naslednjič pred nanosom ustnice namazala z balzamom.

I also bought lipstick Unlimited stylo in shade 009 for 6.90 euro. At first lipstick is cream and after few minutes became matt. I love it.



Na moji »wish listi« je bilo že kar nekaj  časa dolgo obstojno senčilo v stiku, saj sem ga pred leti kupila prijateljici za rojstni dan, in je bila nad njim navdušena. Tako da sem tokrat kupila enega zase v odtenku 05, ter enega za prijateljico v odtenku 06. Cena tega je pa 6,90 evra. Senčilo sem že preizkusila, in je res dolgo obstojno. Tudi lepo se maže in je hkrati enostavno za nanos. Barva senčila mi je čudovita, nekakšna mešanica med zlato, bronasto in roza barvo, in sem prepričana, da ustreza vsaki barvi oči. Vsekakor ga bom dosti uporabljala, v to sem prepričana. :)

This eyeshadow pencil was on my wish list for a few years now. For myself I choose shade 05 and for my best friend  I choose shade 06. Price of each was 6.90 euro.



Ko sem ga zagledala, sem vedela, da bo moj – lip glos v svinčniku. :) Je v odtenku 07, čudovite nude – roza barve (3,90 evra). Se zelo lepo maže, končni efekt je čudovit. Se rahlo blešči, kot se za glos spodobi, vendar ne preveč. Tudi ni občutka lepljivosti, kot se pri glosih za ustnice zna zgoditi. Vsekakor barva, katera tudi pristaja vsem, sem prepričana. Spominja me na nude barvo, ki jo nosi Kim Kardashian. :)
Pa smo prišli h koncu nakupa. :) Rekla sem si, da je za letos dovolj zapravljanja za kozmetiko, in me zanima, koliko časa bo to držalo. Imate tudi vi kakšne podobne »zaobljube«, ki jih hitro pozabite? ;)

I fell in love with lip gloss pencil in beautiful nude – pink shade. Price was 3.90 euro. This shade remember me on Kim Kardashian nude lips.



Vam je bil kakšen izdelek še posebej všeč? V načrtu imam narediti swatche lakov in šmink. Vendar ne vem, če bi za to pisala posebej blog, ali bi objavila samo slike na moji Facebook strani. Kaj predlagate? Morda pa naredim kar kompleten makeup -  look s temi izdelki? Prosim za pomoč! Več glav več ve. ;)

Which product you like the most?

Lep dan želim. Pozdravčki! :)

Have a nice day! :)


Jasna


Komentarji

  1. Ocena mat podlage bi bila super :) No me pa zanima tudi šminka malo bolj podrobno, ker imam osebno raje mat šminke in sem vedno na lovu za kakšno novo :)

    Anja's Beauty World

    OdgovoriIzbriši
  2. Kiko lakci so super! :) Imam jih kar nekaj (sicer bolj jesenskih odtenkov), tako da bo pomoje padlo še eno spomladansko naročanje v kratkem. :) Za to ceno se dobi fuuuul kvaliteten lak in še barve so noro lepe! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, jaz sem res navdušena nad njimi! :) Barv je pa toooliko, da sem se res s težkim srcem samo za te 3 odločila. :)

      Izbriši
  3. Jst bi tudi kiko lakce:):) meni so pa ful ušeč tvoje obrvi in verjamem, da nisi mogla brez barvice..me prav zanima kako ti jih uspe tako lepo zrihtat:)mogoče kakšna objava o tem:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ojla! :)
      Bom imela v mislih to, da naredim kakšno objavo o obrveh v prihodnosti :) Imam že toliko idej in prošenj, samo časa ne dovolj, da bi spisala in predstavila stvari, kot želim ... ampak BO! Hvala za predlog! ;)

      Izbriši
  4. Jst bi tudi kiko lakce:):) meni so pa ful ušeč tvoje obrvi in verjamem, da nisi mogla brez barvice..me prav zanima kako ti jih uspe tako lepo zrihtat:)mogoče kakšna objava o tem:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Joj kk so mi lepi lakci, še posebej tale mint, A je obstojen ? :)
    http://cindysabolcecblog.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je tudi mint zelooo všeč :) Žal sem ga samo enkrat nanesla za par minutk, ampak še nisem preizkusila obstojnosti...žal delam v zdravstvu, pa ne zgleda ravno ... čakam nekaj dni off skupaj, da bom lahko preizkusila obstojnost, in to bo še ta mesec - tako da javim ;)

      Izbriši

Objavite komentar