DECEMBER HAUL (2014)

Zdravo! :)

V decembru sem, kot se za ta mesec že skoraj spodobi, nakupila kar nekaj zadevic. Nekaj pa vam jih bom danes pokazala na slikah. :)

Eden izmed nakupov je bil Dashbox, o čemer sem pisala tukaj. Tako da si le poglej. ;)

In pa še Click2chic beautybox, o čemer sem pa tudi že pisala. Tako da le klikni in si preberi. ;)

Ostalih stvari pa ni več toliko, brez skrbi. :)

Za darilo sem kupila čajne svečke z vonjem jagode, in upam, da tej osebi dobro služijo. :) Prav tako sem za darilo kupila gele za tuširanje znamke I LOVE, z vonjem RASPBERRY – VANILLA. Ko jih povohaš … mmmm, nebesa! :) Zdaj vem, zakaj jih toliko hvalijo. ;) No, vsi ti so bili za darila, sebi pa sem kupila gel za tuširanje iste znamke, le z vonjem MINTY CHOCO CHIP. Ne morem ga prehvaliti, tako mi je všeč vonj. Lahko rečem, da je glede vonja pri meni zasedel prvo mesto, toliko mi je všeč. :) Vse te gele sem kupila v drogeriji Lepota&zdravje, in so bili znižani za 50%. Zdaj mi je žal, da jih nisem kupila še več, ampak imam še toliko gelov za tuširanje, ki čakajo na uporabo, da sem si enostavno prepovedala.




Kupila sem si pa tudi dva laka za nohte, znamke DEBORAH, z gel efektom. Tudi ti laki so bili takrat znižani za 50%. Do sedaj še nisem imela tako dobrih lakov za nohte, res sem ZELO navdušena! Že samo barvi sta mi super, formula je pa sploh enkratna. Zame je dovolj že samo en nanos – kar je velik plus. Ponavadi mi laki ne držijo več kot en dan, brez da bi se začeli krušiti, ampak tale dva mi ponavadi držita tudi do 3 dni, kar mi je fenomenalno. Res sem pozitivno presenečena. :) Sem ena izmed tistih, ki nimajo živcev se mazati najprej s podlakom, nato z lakom, in povrhu še z nadlakom. Sama uporabim ponavadi samo lak, in to je to, priznam. :) Tako da občudujem tiste, ki za to porabijo ogromno časa. Sem pa zato ena izmed tistih, ki lahko makeup z užitkom ustvarja tudi do uro in pol. Zdaj mi je pa oproščeno, kajne? ;)





Moram pokazati še darilce, ki sem ga prejela od sosede. Poimenovala sem ga Olaf! :) Zelo rada peče in ustvarja, in to ji gre odlično! Olaf je bil zelo okusen, čeprav ga je bilo kar škoda pojesti. Yum!



To je bil moj decembrski nakup. Spodaj so še slike. Zadnja je moja najljubša. ;) Moj črni štirinožni lepotec Biggy je velikokrat moj nadzornik pri slikanju izdelkov in pisanju blogov – zdaj pa je rekel, da se mora še sam malo pokazati na sliki, kako ga je en izdelek navdušil. ;) Ta slika je trenutno moje ozadje na računalniku, tako mi je prisrčna. Ne morem iz svoje kože – mačke so zakon! :)



Pozdravček!


Jasna

Komentarji

  1. Tale nude lak od Deborah pa tudi mene kar mika že nekaj časa :) mogoče je čas, da si ga že končno kupim, haha :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Men je fenomenalen, res! :) Mislim, da ti ne bo žal ;) Če se pa ne motim, so pa zdej v DM-u ti laki od Deborah 1+1 gratis? :)

      Izbriši
  2. Sem tudi jaz vohala tele I love shower gele, ker res božansko dišijo, ampak se nisem odločila za nakup, ker imam tudi kar nekaj gelov za porabit. Olaf pa izgleda res luškano, skoraj preveč, da ga je že škoda pojest ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, res hudo dišijo! :)
      Olaf...sem imela kar slabo vest...čeprav je bil okusen ;)

      Izbriši
  3. Meni pa tale choco chip shower gel ni bil všeč, sem drugače velika oboževalka mentola in čokolade, ampak me tale ni presenetil :( Imaš kakšen swatch kako zgleda tale deborah lakec ? Ful lepo zgleda ! :)
    http://cindysabolcecblog.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jst si tudi želim, da bi se malo bolj penil, ampak vonj .... mmmmmm! <3 :)

      Izbriši

Objavite komentar