CLICK2CHIC BEAUTY BOX (DECEMBER, 2014)

Zdravo! :)

V mesecu decembru sem od slovenskih blogerk izvedela, da ima ena izmed slovenskih spletnih strani (click2chic) tudi svoj ti. beauty box. Seveda nisem veliko razmišljala. ;)
Cena je bila okoli 15 evrov, če pa si imel naročilo za več kot 15 evrov, je bila poštnina zastonj. Tako sem se odločila kupiti še eno masko za obraz.




Škatla je čudovita – in sem jo že uporabila za hrambo palet s senčili in bronzerji.
Za nakup tega me je najbolj prepričal lipglos REVLON COLORSTAY MOISTURE STAIN, priznam. :) Čeprav me je na koncu razočaral. :( Na sliki spodaj boste videli »swatch« tega glosa, ki izgleda zelo lepo, ampak na mojih ustnicah je zgodba nekaj popolnoma drugega. Mogoče sem samo jaz tista nesrečnica, ki je dobila malo slabši izdelek, ampak izdelek sploh ni bil mazljiv, sem se kar pošteno namučila, da sem ga razmazala po ustnicah, pa še to ni izgledalo ničemur podobno. Žal. Priznam, od takrat izdelka nisem več poskusila, mu bom pa dala še eno možnost – mogoče bi delovalo, če bi za bazo uporabila puder. Čeprav dvomim. Od drugih blogerk nisem slišala nič negativnega glede tega glosa, tako da predvidevam, da sama nisem imela sreče pri tem izdelku, in je narobe nekaj s formulo.



Škatla je vsebovala tudi:
  • GEL ZA PRHANJE SUBRINA (kandirana pomaranča aranzini), ki je čudovitega vonja. Nisem ga še preizkusila, ker moram do konca porabiti še nekaj drugih gelov, ampak komaj čakam, da ga pričnem uporabljati. Se mi zdi ravno pravšnji za zimski čas. :)
  • HAIRCODE LAK ZA LASE SUBRINA. Nisem ga še preizkusila, ga bom rajši vzela kdaj s seboj na potovanje – in upam, da bo to kmalu. ;)
  • MORROCAN OIL SREDSTVO ZA NEGO. Primeren je za tanke, naravno svetle lase ali posvetljene lase. Nisem ga še preizkusila, saj je bila v decembru edina stvar, ki je ustrezala opisu, da so moji lasje tanki. Mi bo pa zdaj prišel prav.
  • L`ERBOLARIO PAKETEK Z VZORČKI. Tudi teh vzorčkov še nisem preizkusila, saj sem nekaj podobnega že preizkusila v mesecu novembru v Dashboxu. Tako da ne znam še nič povedati o teh izdelkih.
  • BOMB COSMETICS MILO ZA ROKE. Narejen ročno z dodanimi olji. Izgleda čudovito, všeč so mi barve, ki se prelivajo. Milo sem dala naprej za darilo, saj jih imamo trenutno doma dovolj, in ravno nekaj dni prej sem odprla L`occitanovo milo za roke, pa mi je škoda, da stoji, in da mogoče nanj celo pozabim.
  • ALFAPARF ŠAMPON ZA SUHE LASE. Uporabila sem ga samo enkrat v tem mesecu, ko sem si dala trajno skodrati lase, tako da žal ne morem napisati mnenja. Načeloma imam mastne lase, vendar se je zdaj, ko sem si jih dala skodrati, to popravilo. Mislim pa, da bo šampon dobila moja mlajša sestrica. :)








In pa še MASKA ZA OBRAZ MANGO & MARELICA, ki sem jo naročila poleg te škatle. Maske v decembru še tudi nisem preizkusila, ker sem imela zelo naporen mesec, in me skoraj ni bilo doma, bom jo pa vsekakor preizkusila v kratkem. ;)



Tako, pa smo prišli do konca. :) Je tudi kdo izmed vas naročil to škatlo z izdelki? Kakšno je vaše mnenje o njej?

Lep dan želim! :)

Pozdravčki.


Jasna


Komentarji

  1. Svetujem ti, da z Revlonom poskusiš večkrat. Tudi pri meni je bil prvi sloj slabše mazljiv, poleg tega pa so se pojavile pikice in sem bila že kar precej razočarana, potem pa sem ga večkrat preizkusila in je formula boljša, pikic več ni, tako da mogoče so prvi sloji bolj taki čudni.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super, potem še obstaja upanje! :) Hvala! Ga prav nisem več poskusila od takrat, toliko sem bila razočarana. :)

      Izbriši
  2. Jaz sem bila že pogosto pri prvi uporabi ful razočarana nad izdelkom - po več poskusih je postal pa moj najljubši. :D LC Velvetinčke sem po 1. nanosu čisto obžalovala, čez 1 mesec pa probala še enkrat, zdaj jih pa ne dam od sebe. :D
    The Bomb milo zgleda kraaasno! Montagne Jeunesse maske so pa the best! Jaz imam vedno zalogo jagodnih, če me muči izsušena povrhnjica, čeprav imam mešano kožo. Dejansko čez noč popravijo stanje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. No, potem še obstaja upanje za ta glos! :)
      Ja, masko sem že preizkusila, in mi je bila všeč, tako da sigurno še kdaj kupim. ;)

      Izbriši

Objavite komentar