NOVEMBRSKI NAKUP & malo presenečenje! ;) / NOVEMBER HAUL

Zdravo! / Hello! :)

V mesecu novembru sem zopet nakupila nekaj stvari, čeprav sem se trudila, da kupim le najnujnejše. Ampak saj veste, kako gre to pri ženskah. ;)

In November, I  bought a few things again, though I tried to buy only the bare minimum. But you know how it goes for women. ;)





Nakup v DM-u:
Kot vidite na slikah spodaj, je večino izdelkov za nego telesa. Nekaj gelov za tuširanje,  dezodorant z vonjem kivija, zobna pasta in parfum od Essence, ki so ga poimenovali Like a bad girl. Diši fenomenalno, in tudi dolgo je obstojen. ;)

Purchase from DM-u:
As you can see in the pictures below, the majority of body care products. Some of shower gels, deodorant scent of kiwi, toothpaste and perfume from Essence, named Like a bad girl. Smells awesome, and it`s also long-lasting. ;)


Pa še sliki, kjer se malo boljše vidi posamezne izdelke.

And  few pictures where you can see  individual products a little better.




Darilo od Subrine:
Od Subrine sem prejela v testiranje šampon za mastne lase, ki ga že preizkušam. Kmalu lahko pričakujete tudi oceno. Prav tako pa tudi losjon v spreju za oblikovanje in termično zaščito las. To je prvi takšen izdelek, ki ga imam. Ga pa že tudi preizkušam. Moram povedati, da sem zaenkrat nad obema navdušena. Hvala, Subrina! :)

A gift from Subrina:
From Subrina I received shampoo for oily hair, which is already being tested. Soon you can expect a review. And also lotion spray for forming and thermal protection of the hair. This is the first such product that I have. However, it has been also tested. I have to say that I am impressed so far above them. Thank, Subrina! :)



Spletni nakup na ličila.si:
Na ličila.si sem si naročila dve rdečili za ustnice v temnejših odtenkih. Načeloma sem ljubiteljica svetlih barv ustnic v nude in roza odtenkih, ampak letos me drži nekaj na zelo temne barve, in sem si to tudi privoščila. Obe rdečili za ustnice sta zelo poceni, zelo sem zadovoljna tudi z nanosom, sta kremni, in tudi pigmentiranost je odlična. Kupila sem si tudi lak za nohte v zelo temno modri barvi, ki pa ob svetlobi (na sliki uporabljen flesh) pride bolj do izraza.
Naročila sem si tudi Makeup revolution podlago za obraz, ki je najsvetlejša – namenjena za mešanje s pudrom, ki ti je trenutno pretemne barve. Sama imam trenutno 2 takšna pudra, ki sta mi pretemna, zato ga uporabljam za mešanje. Je zelo tekoč, zato je potrebna pazljivost, ampak sem zelo zadovoljna, saj mi je škoda zavreči puder samo zato, ker mi je trenutno pretemen, predvsem, če sem z njim zadovoljna.
Pri nakupu sem poleg za darilo dobila še kremno rdečilo za lica. In pa še eno darilo, ki ni bilo na seznamu, in sem čisto navdušena: Sleek paletko z bronzerjem, osvetljevalcem in rdečilom v enem, s super priročnim ogledalcem. Idealna paletka za na pot. Na ličila.si res vedo, kako razvajati blogerke. Hvala, ličila.si, super ste! :)

Online purchase at ličila.si:
On ličila.si I ordered two lipsticks in darker shades. I'm a fan of bright colours lips in nude and pink shades, but this year I ran for some very dark colour lipsticks. Both lipsticks are very cheap, I am very pleased also with the application and also pigmentation is excellent. I also bought nail polish in a very dark blue, but the to light (picture with flesh) comes more to expression.
also ordered  Makeup Revolution foundation, which is the brightest - intended for mixing with foundation, which is currently too dark for you. I currently have two foundations, which are too dark, so I use it for mixing. 
I also received a cream blush (gift). And even one gift that was not on the list, and I'm quite excited: Sleek palette which contains bronzing powder, highlighter and blush in one, with super handy mirror. Palette is ideal for travelling.




Nakup v Deichmannu:
V Deichmannu sem naletela na super ugodne čevlje oz. gležnarje s polno peto v črni barvi. Tako ponosno so se kazali na polici, znišani za 50%, pa še v moji številki. In ko sem jih obula, sem vedela, da bodo moji, saj so tudi super udobni. Za njih sem odštela samo 17.50 evra. To pa je ugodnost, kajne? ;)

Purchase from Deichmann:
In Deichmannu I came across a great bargain shoes with full heel in black. They were on sale, so I paid 17.50 euros only. They are super comfortable. ;)

Instagram picture.

*********************** SLO ONLY *****************

Tako, pa smo prišli do konca. No, ne še čisto! ;) Kot piše v naslovu, imam za nekoga izmed vas malo presenečenje. :) Enemu izmed vas bom podelila kremno rdečilo za lica, ki sem ga prejela od ličila.si. Vse, kar moraš storiti je, da na e – mail: jessie.fairytale@gmail.com pošlješ sporočilo, kjer napišeš:
  • da sodeluješ v mini nagradni igri;
  • poveš, katera je tvoja najljubša stvar, ki jo v tem letnem času nosiš ( ali je to rdečilo za ustnice v določeni barvi, ali je to šal, … karkoli);
  • povabiš svoje prijatelje, da všečkajo Facebook stran Jessie Fairytale (poljubno).
ČASA IMAŠ DO NEDELJE, 07.12.2014, DO POLNOČI. 
***************************************************

Bi si želela mogoče v prihodnjih blogih prebrati oceno izmed kakšnih izdelkov, ki sem jih omenila v tem blogu?

Srečno pri nagradni igri! ;)

Pozdravčki! / Greetings!



Jasna

Komentarji

  1. Same fajne pridobtve :) Pa lepi čevlji <3 B ap rada videla oceno Vamp šminke in Sleek palete prosim

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)
      Super, se bom potrudila čimprej to spisati! ;) Lepo bodi. :)

      Izbriši
  2. Tudi mene zanima ocena Sleek paletke! :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar