DASH BOX meseca novembra

Zdravo! :)

Danes vam bom bolj v slikah predstavila, kaj  je vseboval moj Dash box paket, ki sem ga prejela v tem tednu. Za prvič sem se odločila za mesečno naročnino, ki stane 10 evrov. Notri se je skrivalo kar nekaj testerjev, ki so skupaj vsekakor vredni tega denarja.

Ko sem odprla paket, sem najprej zagledala lep rožnat  papir, ki je lepo ovijal vse izdelke.






Zelo mi je všeč, da je poleg priložen list, kjer so vsi izdelki opisani.


Prvi  izdelek, ki sem ga prijela v roke, je bila Philip Martin`s organska krema za obraz. Komaj čakam, da jo preizkusim! :)


Nato mi je naslednji prišel pod roke Delarom belilni serum za obraz s petimi ratlinskimi izvlečki. Posvetli pigmentne madeže in rdečico... Ko sem prebrala rdečico, je bilo to to - to rabim NUJNO poizkusiti!


 Greenland Fruit emotions krema za roke, ki sem jo takoj preizkusila, in bila prijetno presenečena. Limeta - vanilija. Zelo zanimiva kombinacija, ampak vsekakor v pozitivnem smislu. Krema za roke že ima svoje mesto na moji nočni omarici, saj se hitro vpije, je lahke teksture, prijetno diši, in najpomembneje, nimam občutka mastnih rok, kot pri večini krem. Greenland, sedi, 5! ;)


imPREES manikura za nohte. Ne potrebujem lepila? Kaaaaj? To je bila moja prva reakcija. :) Sliši se ZELO zanimivo, moram priznati. Manikura vsebuje 24 nohtov, poiščeš pravo velikost, odlepiš, prilepiš, močno pritisneš, in to je to. Pa še drži do 5 dni. Sliši se fenomenalno, sploh zame, ki nimam veliko potrepljenja, ko pride do ustvarjanja na nohtih. Zadevo bom preizkusila med dopustom v decembru, saj opravljam poklic, pri katerem pa takšni nohti niso dovoljeni. Edini minus v zdravstvu, ampak tako je prav. :)


In nazadnje še zame osebno najlepši mini paketek. In ja, nisem mogla dočakati, da bi zadevo najprej poslikala, sem kar hitro že nekaj preizkusila. ;) To je L`erbolario mini kit izdelkov, ki vsebuje: kremo z arganovim oljem, losjon za telo, gel za tuširanje in parfum.

Več o izdelkih si lahko preberete na spletni strani Dash boxa. Sama zase lahko rečem, da sem pozitivno presenečena, saj nisem pričakovala toliko izdelkov, niti toliko količine. Komaj čakam, da vse preizkusim. In komaj čakam, kaj se bo skrivalo v Dash box škatli meseca decembra. Ja, ponovno bom naročila. ;)

Pozdravček!
Jasna

Komentarji

  1. Jaz sem tudi dobila ta Dashbox (za tutorial) in mi je najbolj všeč še krema za roke, res prekrasno diši. Jaz sem sicer o Dash Boxu že pisala in mi je všeč, da so me "poslušali" in poslali dva testerja istega izdelka, da ga lahko bolje stestiraš. :) Upam, da še kmalu vključijo ličila. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, krema za roke je super! :) Sem se ti že na Instagramu razpisala :P
      Glede 2 testerjev imaš pa popolnoma prav, je res, da samo eden bi bil premalo. Jaaaa, ličilaaaaa! :D

      Izbriši
  2. Zgleda da sve dobile enake stvari. :)
    http://girlof21st.blogspot.com/2014/11/vsebina-mojega-novemberskega-dashboxa.html
    Meni so do zdaj ful všeč kreme za obraz od Philip Martin's, do L'erbolario pa še nekak nisem utegnila priti. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Yay! ;)
      Joj, jst mam še toook kremic za sprobat :) Ne da sem lena, ampak rada sem tisti dan frej, da to res lahko skozi dan opazujem, kako deluje na kožo, dobim res tako najboljšo oceno. Ampak bo, vse bo prišlo enkrat na vrsto. ;)

      Izbriši
  3. Uau, super :) Tale dashbox pa mi vedno bolj prirašča k srcu. Sicer je res cel kup majhnih testerčkov ampak še zmeraj je videtu kul!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaaa, jaz sem se počutila kot mali otrok, ko odpira božično darilo! :D

      Izbriši
  4. Tudi jaz sem dobila podobno vsebino in sem bila res super zadovoljna =) komaj čakam decembrski dash!
    http://cherryfashion-k.blogspot.com

    xx
    K.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar