HYALURON GEL ZA PRHANJE (ocena) / Hyaluron shower gel (review)

Zdravo! / Hello! :)

Danes bom spisala nekaj o izdelku, ki me je POPOLNOMA navdušil. ;) Pred časom sem prejela paket od Afrodite, ki je vseboval Hyaluron gel za prhanje, o katerem bom pisala danes, in pa Mango coctail gel za prhanje, katerega ocena pa še pride, ga še preizkušam.

Today I will write something about the product that I find totally impressed. ;) Some time ago I received a package from Afrodita, which contained Hyaluron shower gel, about which I wrote today, and Mango cocktail shower gel, whose review is yet to come, it is being tested.



Na spletni strani od Afrodite za izdelek piše:
Nežno čiščenje in vlažilna nega hkrati! Vsebuje 100% naravno hialuronsko kislino, ki kožo med prhanjem izdatno vlaži in pomaga preprečevati njeno izsuševanje. Nepogrešljiv za dehidrirano kožo.
  • paraben & paraffin & silicone FREE
  • skin-friendly pH
Po prhanju kožo negujte z HYALURON vlažilnim lotionom za telo - skupaj sta najboljši par.

On the website of Afrodita for the product says: 
Gentle cleansing and moisturizing at the same time! It contains 100% natural hyaluronic acid in the skin while showering plentiful moisture and helps prevent it drying out. Indispensable for dehydrated skin. 
paraben & silicone paraffin & FREE 
skin-friendly pH 

After showering skin treat them with Hyaluron moisturizing lotion for the body - together they are the best couple.

Gel za prhanje je v Afroditini spletni trgovini možno dobiti že za 2,10 evra. Ravno v prejšnjem tednu sem pa v Müllerju zasledila, da je bil v akciji krepko pod 2 evra, če slučajno koga zamika. ;) Embalaža vsebuje 250 ml izdelka.


Afrodita shower gel is  online  for only 2,10 euro. Just last week I found out in Müller  that it was on sale under 2 euros. Package containing 250 ml of the product.

 



M O J E   M N E N J E:

Kot sem že napisala v prvem stavku, me je gel za tuširanje popolnoma navdušil. Všeč mi je nežen vonj izdelka, ki je skoraj nezaznaven. Tako, da bo všeč tudi tistim, ki ne marajo izrazitih vonjev pri gelih za tuširanje. Embalaža je klasično priročna, v čudoviti modro-turkizni barvi, vendar še vedno lepo vidiš skozi, koliko izdelka porabiš.

Najbolj od vsega pri opisu izdelka me je pritegnilo, da med prhanjem kožo izdatno vlaži in POMAGA preprečevati njeno IZSUŠEVANJE.  S to trditvijo se 100% strinjam. Namreč sama imam »smešno« kombinacijo kože: na obrazu mešano-mastno kožo, telo pa normalno-suho.

Koža se mi izsuši na nogah in pa najbolj na komolcih (predvsem v poletnih mesecih), in postane hrapava – kar vsekakor ni videti lepo. Sama ne maram občutka losjonov/krem na telesu, zato se z njimi mažem, če je res hudo potrebno, in še to samo na predelih, kjer imam kožo najbolj izsušeno – pa še to ponavadi samo enkrat tedensko. Kar pri meni vsekakor ni dovolj.

Iz lastne izkušnje lahko povem, da je Hyaluron gel za tuširanje pri meni res pomagal pri preprečevanju izsuševanja moje kože. Razlika od prej, preden sem začela izdelek uporabljati, je res velika. Škoda, da se nisem spomnila, da bi slikala samo komolce prej in potem, da bi tudi sami videli razliko. Mi pa lahko verjamete na besedo. ;)

Gel za prhanje sem porabila že v celoti, tako da si ga nameravam kupiti. Je vreden nakupa.

Sama sem že na splošno zelo navdušena nad Afroditinimi izdelki, saj imajo dosegljive cene in super izdelke, ki ne razočarajo. Doma imamo v kopalnici na polički za tuširanje VEDNO vsaj 2 izdelka od Afrodite, in to v litrski embalaži (šampon za lase in gel za tuširanje). :) Smo vsi navdušeni nad to znamko, in radi uporabljamo njihove izdelke. Lahko rečem, da sem zrasla z njimi. In še prav je, da podpiramo slovensko. ;)

Ste že poskusili Hyaluron gel za tuširanje? Kateri je pa vaš najljubši Afroditin izdelek? ;)

 


MY OPINION: 
As I wrote in the first sentence, the shower gel completely impressed me. I love the delicate fragrance of the product, which is almost imperceptible. I think, it will be like to those who do not like the strong smell




 in shower gels. Packaging is a classic convenience in a beautiful blue-turquoise color, but still a nice see through how many items you spend. 
Most of all in the product description attracted me to the shower plentiful moisturizing the skin and help prevent its drainage. With this statement is 100% disagree. I have a very "funny" combination skin: on  face mixed-oily skin, the body normally-dry. 
The skin dries out on my legs and the most on the elbows (especially in summer), and becomes rough - which certainly does not look nice. I does not like the feeling of lotions / creams on my body.
From my own experience I can say that Hyaluron shower gel really helped me to prevent drying out my skin. The difference from before I started using the product is really great. Too bad I did not remember to take a picture of elbows just before and now to also see the difference. But you can believe me. ;) 
Shower gel I had spent in full, so that I intend to buy. It is worth the purchase. 
I have been generally very impressed with Aphrodite products because they have accessible prices and great product that does not disappoint. At home we have on a shelf in the bathroom  ALWAYS at least 2 items from Afrodita, and this in liter containers (shampoo and shower gel). :) We are all excited about this brand and love to use their products. I can say that I grew up with them. And it is right to support the Slovenian. ;) 
Have you tried Hyaluron shower gel yet? Which is your favorite Afrodita product? ;)

Pozdravčki! / Greetings!


Jasna



Komentarji

  1. Joj, meni so vsi Afroditini izdelki super! Tako lepo dišijo in vsi so koži prijazni ne glede na tip kože :)


    xoxoxo
    ewiie.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Izgleda super, mislim da bi sodeč po tvojem opisu bil super za mojo kožo, pa še ugoden je :)

    http://dreamland1234.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je res super! :) Javi, kako boš zadovoljna. ;)

      Izbriši
  3. Tudi meni je ta tuš gel super. Zdi se mi le, da mi pozimi bolj odgovarja Jojobin, saj je bolj hranljiv. Drugače je pa TOP

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar