AFRODITA cosmetics SKIN CARE ocena (review)

This time only for Slovenian readers, sorry!

Sredi julija sem prejela čudovit paket od Afrodite, v katerem so me presenetili izdelki, o katerih bom pisala spodaj. Ker je minilo že več kot mesec, in sem na svoji koži opazila spremembe, se mi zdi primeren čas, da tudi kaj napišem – morda pa komu pomaga. :)
Paket je vseboval čistilno peno, tonik, vlažilno kremo in matirajoči serum. Imam normalno/mešano do mastno kožo, tako da so bili prejeti izdelki ravno pravi. Pa začnimo!



  1. CLEAN PHASE ČISTILNA PENA  za normalno do mastno kožo
Na čistilni peni zadaj piše: Kožo temeljito očisti in razmasti, pri čemer s hialuronsko kislino in izvlečkom limone ohranja njeno svežino in voljnost. Odstranjuje tudi očesna ličila. Nanesite jo na vlažen obraz ter nežno vtrite. Sperite s toplo vodo ter kožo tonizirajte s tonikom za normalno do mastno kožo. Koži prijazen pH. Brez parabenov.

Čistilna pena je tisto, česar sem se v tem paketu najbolj razveselila. Odkar vem, da obstajajo čistilne pene, je to pri moji negi obraza obvezna stvar. Preizkusila sem že različne čistilne pene, s katerimi sem bila sicer zadovoljna, ampak pri Afroditini me je najprej pritegnilo to, da ni bila ravno »klasična« pena, ampak na začetku, ko jo iztisneš, je malce gostejša od ostalih čistilnih pen. Super se maže po obrazu, všeč mi je tudi vonj po limoni. Morda bi znal biti komu preveč intenziven vonj, vendar meni je všeč. Embalaža mi je super, saj je na iztis, kot je za čistilne pene normalno, in tudi lepo vidiš, koliko izdelka porabiš. Jaz sem v tem času porabila že skoraj polovico čistilne pene. Na obraz sem si jo nanesla dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer. Ponavadi sem jo nanesla normalno s prsti, enkrat tedensko (zvečer) pa z masažno krtačko za čiščenje obraza, katera bo omenjena v blogu naslednji teden.
Pri čistilni peni mi je najbolj všeč občutek, da spraviš z obraza vse nečistoče, daje ti res čist občutek, in zdrav sijaj kože po uporabi. Klik.


  1. CLEAN PHASE TONIK za normalno do mastno kožo
Na toniku zadaj piše: Vsebuje izvleček hamamelisa, ki uravnava izločanje maščobe in zožuje razširjene pore. S hialuronsko kislino in izvlečkom limone kožo hkrati vlaži, ji povrne njen naravni pH ter jo poživi. Nanesite ga na očiščeno kožo ter pustite, da se vpije.

Moj drugi najljubši izdelek! Tonik si nanesem dvakrat dnevno, po čiščenju obraza s čistilno peno. Izdelek nanesem na bombažno vatico, in si z njo očistim obraz. Včasih čutim rahlo »mravljinčenje« po obrazu, kar je zame znak dobrega tonika. Kože ne draži, ampak z nje očisti še tiste »mini ostanke« odmrlih kožnih celic, in če nosim make-up, še tisto, kar s čistilnimi robčki in peno ni povsem šlo z obraza. Ja, res te zna presenetiti. Ko si na obraz vtrem tonik, počakam še približno pol minutke, nato pa dalje na matirajoči serum (beri naprej). Klik.




3.     OIL CONTROL 3 ACTIVE T–cona MATIRAJOČI SERUM
Za matirajoči serum na spletni strani od Afrodite piše:
·                          v trenutku matira polt, zmanjšuje izločanje sebuma,
·                          navlaži kožo + varuje pred izsušitvijo,
·                          uravnava ravnovesje maščob in vlage v koži.
 Nekomedogena receptura zmanjšuje mašenje por in deluje blago antibakterijsko. Amazonski kompleks dokazano zmanjšuje nastajanje mozoljev ter podkožnih ogrcev. Kožo uravnovesi, da postane lepa, čista, brez mastnega sijaja. Neguje in upočasnjuje prve znake staranja. Priporočamo kombinirano nego z izdelki OIL CONTROL.

Izdelek, ki me je presenetil. Sama embalaža mi deluje podobno izdelkom, ki so v dražji po ceni, moti me malček le to, da se ne vidi, koliko izdelka se porabi. Ampak glede na to, da za en nanos potrebuješ le za en stisk izdelka (velikost graha), bo ta trajal kar za nekaj časa. Nanesem ga po uporabi tonika na T – predel obraza (čelo, nos, brada). Je rahlega občutka, po nanosu kožo lepo matira. Matirni serum si nanesem dvakrat dnevno. Klik.


  1. OIL CONTROL 24h VLAŽILNA KREMA
Za vlažilno kremo na spletni strani od Afrodite piše;
 Vlažilna krema zagotavlja aktivno delovanje na 3 nivojih:
·                          globinsko navlaži kožo + varuje pred izsušitvijo,
·                          uravnava naravno ravnovesje maščob in vlage v koži,
·                          spodbuja čistilno delovanje kože in ožanje por.
Rezultat je čista, lepa polt brez mastnega sijaja in svež videz. Nekomedogena receptura zmanjšuje mašenje por in nastajanje mozoljev ter podkožnih ogrcev. Deluje blago antibakterijsko. Priporočamo kombinirano nego z izdelki OIL CONTROL.

Krema me je zelo pozitivno presenetila. Pri prvem nanosu nisem bila najbolj navdušena, ker ni ravno »lahka« po občutku ko si jo nanesem, ampak deluje. Nanesem si jo nekje minuto zatem, ko si v kožo vtrem matirajoči serum. Kožo lepo matira in je ne masti. Krema ima vonj po limoni, kar mi je všeč, saj imam rada bolj sveže vonje. Nanesem si jo dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer. Opazila sem, da se mi obraz prične mastiti kasneje, kot ponavadi, ko nisem delala pravilne nege, in tudi ni tako intenziven sijaj. Klik.


5.     OIL CONTROL 3 ACTIVE HYDRA MASKA 
Za masko na spletni strani od Afrodite piše:
·                          globinsko in dolgotrajno navlaži kožo,
·                          spodbuja čistilno delovanje kože in oženje por,
·                          ščiti pred prvimi znaki staranja.
 HYDRA maska kožo izdatno navlažuje, jo osveži in pomiri. Deluje blago antibakterijsko, spodbuja ožanje por in zmanjšuje prekomerno izločanje žlez lojnic. S pomočjo naravnih olj pomaga omiliti prve znake staranja. Priporočamo kombinirano nego z izdelki OIL CONTROL.

Maska, ki jo priporočam VSAKOMUR. Sem uporabljala že različne, ampak tale … ne morem jo prehvaliti. Je kot gel, ki se enostavno nanese, na koži pusti prijeten občutek, ima čudovit vonj po limoni. Kar nekako pomirja. :) Potem ko jo spereš, je koža mehka na otip. Kožo tudi lepo očisti. Ena vrečka je lahko za 2 uporabi, uporabila sem jo sicer samo enkrat tedensko, čeprav bi jo lahko večkrat. Vsekakor izdelek vreden nakupa. Klik.



KONČNO MNENJE: Izdelki so me zelo pozitivno presenetili. Za peno in tonik sem pričakovala, da bom zadovoljna, saj sem podobne Afroditine izdelke uporabljala že tudi prej. Nisem pa pričakovala, da bom navdušena nad vlažilno kremo in matirajočim serumom, in da ju bom pričela uporabljati vsakodnevno pri moji negi obraza. In če to rečem jaz, ki nikoli nisem marala na obrazu občutka kreme, to res dosti pove. Na začetku sem se res zelo trudila, da sem uporabljala vlažilno kremo in serum (zvečer), potem po prvem tednu, ko pa so se pričele že pojavljati rahle spremembe, sem pa pričela to redno uporabljati dvakrat dnevno, in mi ni žal. In kot sem že napisala zgoraj, sem res opazila razliko. Bolj kot sem se včasih trudila, da spravim iz kože masten sijaj, slabše je bilo. In to je bilo zaradi napačne nege obraza. Tako da je bila to zame »šola«, in upam, da vsaj komu od vas to olajša. ;)
V času do sedaj sem opazila, da je moja koža v boljšem stanju. Imam bolj zdrav sijaj kože, tudi pore so vidno zmanjšane – kar sem, iskreno, najbolj presenečena. Prej, ko sem delala napačno nego obraza, sem imela vsaj enkrat, če ne dvakrat na mesec problem, da se mi je nos pričel »luščiti«. In kot večina žensk, seveda tudi jaz nisem bila navdušena nad tem, saj sem glede obraza zelo občutljiva na neželene spremembe.
Za ženske, ki imajo isti tip kože kot jaz, izdelke vsekakor priporočam. In seveda nasvet: uporabljajte izdelke tako, kot so pri Afroditi napisali, saj boste res opazile spremembo, in vam ne bo žal. Cene so vsekakor primerne, izdelki pa bodo trajali za dosti časa, predvsem serum in vlažilna krema. Najbolj od vsega mi je bila všeč čistilna pena, kar vsekakor ni presenečenje. :)
Za še več Afroditinih izdelkov, pa obiščite njihovo spletno stran. Jaz nameravam kupiti njihovo Clean phase miceralno raztopino in pa tudi kremni piling. Čistilno mleko že tudi imam, in sem z njim prav tako zadovoljna. :)
Lepo bodite, pa se beremo. ;)

Pozdravčki!


Jasna


Komentarji

  1. Meni je super, res :) Imaš tudi kakšno kremo za vlaženje? Jst včasih nisem verjela v te zadevice, ampak zdej, ko to res uporabljam po navodilih, kot priporočajo...imam strogo takšno nego zjutraj in zvečer, kot sem jo opisala zgoraj :)
    Sem pa zadnjič kupila tudi čistilni gel, ker je bila pena že čisto na koncu, in ga tudi z veseljem uporabljam, predvsem zvečer, ko si obraz umijem še s tisto električno "ščetko" za obraz :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar