JULY FAVOURITES

This time just for Slovenian readers. Sorry!


Hej, hoj! :)

Joj, kako hitro je mesec julij šel skozi! Odločila sem se spisati blog mojih najljubših  meseca julija. Iskreno, večina omenjenih v tem blogu je na spisku mojih najljubših že doooolgo časa, vendar glede na to, da pišem o tem prvič, enostavno mislim, da moram omeniti vse! :)
Pa začnimo! ;)

1.)   VIVID BAKED BLUSH iz Makeup Revolution

NIKOLI, ampak res NIKOLI si ne bi mislila, da mi bo kakšen blush sploh všeč. Namreč sem trdno prepričana, da mi ne pristaja, niti nisem nikoli nobenega kupila zaradi tega prepričanja. Na drugih dekletih mi je všeč, sama pa imam nekaj rdečice, in se res trudim to najbolj prikriti, ker mi ni lepo. AMPAK se je zgodilo … v mesecu juniju sem prejela paketek iz Ličila.si, ki je vseboval tudi ta blush. Že sam pogled nanj mi je narisal nasmeh na obraz, kajti barva mi je fenomenalna. Mislim, da mi boljše ne bi mogli izbrati! :) In ko sem zadevico poskusila, sem bila tudi navdušena. Po mojem mnenju je ravno dovolj pigmentirano, in ravno dovolj obarva obraz, ter ga hkrati rahlo osvetli. Naredi zdrav sijaj kože. Temna rdečila za lica mi niso všeč, prav tako preveč pigmentirana ne, ta mi je pa ravno pravšnji. Cena je izpod 5 evrov, količinsko ga je 6 gramov – torej za dosti časa. Zame po moje več let! ;)
Slike si lahko pogledate v mojem blogu na linku spodaj.




2.)   BALEA gel za tuširanje Z VONJEM BOROVNICE

Obožujem gele za tuširanje iz Balee. Borovnice so ene mojih najljubših sadežev, in mislim da to pove dovolj. :) Ta gel za tuširanje je bil na voljo pred nekaj meseci, ampak jaz ponavadi, če mi je vonj res všeč, kupim to na zalogo. :) Edino boljši vonj mi je bil, tudi od Balee, s čokolado in figami – upam, da se bo še kdaj pojavil, ker mi je najboljši vonj. Škoda, da so ti določeni izdelki samo v omejeni količini, mi je pa tudi všeč, da je vseskozi kaj novega, ker vedno najdem kaj, kar mi je všeč.
Gel se dobro speni, vonj se ohrani še tudi nekaj časa, cena je pa izpod enega evra. Skratka, super!



3.)   HEALTHY MIX, Correcting CONCEALER od BOURJOISa

Moj NAJLJUBŠI concealer, ki sem ga kdajkoli poskusila! :) Potrebujem si kupiti novo tubico, ker sem že skoraj čisto izpraznila drugo. JA, DRUGO! ;) To je pri meni res redko, da kakšen izdelek ponovno kupim (razen deodoranta). Ampak tale concealer je moj rešitelj. Ponavadi poleti večino uporabljam samo concealer, in ta res lepo prekrije moje nepravilnosti pod očmi, predvsem rdečico, saj sem na to zelo občutljiva. Cena je sicer okoli 8 evrov za 10 ml izdelka, ampak po mojem mnenju res vreden denarja. Uporabljam ga v odtenku 53, ki je popoln zame. Zelo obstojen skozi cel dan. Priporočam!



4.)   VOLUME 1 SECOND mascara waterproof od BOURJOISa

Same maskare tukaj ne bom opisovala, ker sem o njej napisala review. Klik na link spodaj. :)



5.)   ULTIMATE Colour lipstick od CATRICE

Šminko sem dobila ob nakupu revije Cosmopolitan, kot darilce. Izbrala sem čudovit odtenek, 130 Frozen Rose. Meni je čudovita šminka. Lepo mazljiva, kremne teksture, žal ne dolgo obstojna (do 2 uri). Ampak meni obstojnost ne igra zelo pomembne vloge pri šminkah. Všeč mi je tudi embalaža. Preprosta, lepa. Tudi vonj mi je všeč. Uporabljala sem jo največ od vseh šmink ta mesec, pa jih imam v zbirki čez 30 (ups! :) ). Cene žal ne vem, sigurno pa ni draga, ker znamka Catrice ima žepu prijazne cene, in kot tudi dostikrat preberem, dobro kvaliteto. :)



6.)   BIG BRIGHT EYES pencil od ESSENCE

Barvico za oči, nežne nude barve sem iskala kar dosti časa. Imam sicer tudi belo barvico, ampak mi za uporabo na vodni črti spodnje veke naredi preveč umeten efekt, kar pri sebi nimam rada. Ta barvica pa lepo poudari, je kremne teksture, dokaj dolgo obstojna in cenovno ugodna, kot večina vsi izdelki od Essence. :) Poživi oči, predvsem če so utrujene (od premalo spanja npr.), in odpre pogled. Meni vsekakor dobra investicija. Uporabljam jo skoraj vsak dan.



7.)   PURE PIGMENTS od Makeup Revolution

Odtenek Grandeur. Vsekakor sem prepričana, da ste o teh pigmentih v prahu slišale že ogromno pozitivnih mnenj, in tudi moje izkušnja je pozitivna. Izbrala sem si ga kot darilo pri naročilu na Ličila.si, in sem bila že ob prvi uporabi zelo navdušena. Prej sem si, kot vedno, nanesla podlago, povrhu pa s čopičem za oči nanesla ta pigment, in lahko rečem samo »wooow«! Res čudovita rjavo-zlata metalik barva, pri meni obstojna skozi večino dneva. Grudice so mi nastale samo enkrat po vsaj 10 urah nošenja, ko je bilo res zelo vroče. Stane izpod 2 evra za 1,5g izdelka, kar mi je zelo ugodno. In predvsem kvalitetno! Ker sem bila tako navdušena nad temi pigmenti, sem si naročila še pigment v prahu, odtenek Hysteria. Čudovite vijolične barve, ker si občasno zaželim tudi malo poživeti svoj make – up. Namreč večina uporabljam le naravne barve, in občasno tudi vijolično ali modro barvico na spodnji veki, in to je to. Da se vrnem na bistvo: velik PLUS za ta izdelek! ;)



8.)   AWESOME EYESHADOW COLLECTION od Makeup Revolution

Ja, še eden izdelek od te znamke, vem! :) In NE, nisem plačana zato, ampak res mi je všeč razmerje med ceno in kvaliteto. Ne naletiš na veliko izdelkov tako nizkih cen, ki so povrhu še kvalitetni! To je paleta, ki vsebuje 100 senčil. Seveda nisem še poskusila vseh, ampak sem jih pa že toliko, da vem povedati, da je pigmentiranost senčil odlična, lepo se nanašajo na veke, in so obstojni skozi cel dan – seveda pri uporabi podlage. Zadnjih nekaj let, odkar vem, da obstajajo podlage za senčila, jih vedno uporabljam, ker je razlika zelo očitna. Senčila so se res dobro odrezala, in verjemite, da so testirana v hudi vročini. Všeč mi je, ker paleta vsebuje matt in shimmer senčila, je v embalaži, skozi katero lepo vidiš barve, vsebuje manjše ogledalo in 2 aplikatorja za nanos senčil. Najbolj mi je všeč, ker vsebuje ogromno naravnih barv, prav tako pa tudi dovolj živahnih barv, vendar so te takšne, ki jih vsekakor bom uporabljala. Z njimi sem ustvarila tudi poletni look (navdih mavrice) na svoji sestri, ki je najstnica, in mislim, da je takšen razigran make – up kot nalašč za ta leta. In tudi sama je bila zelo navdušena. Prilagam tudi to sliko. ;)




9.)   YES LOVE LAK ZA NOHTE

Čudovit lak za nohte, mint barve, o katerem tudi ne bom posebej pisala, ker sem o njem napisala blog, zato si več o njem preberite tam. :)




10.)                      KING EXTRA 7 secrects SLADOLED

Češnje so moj najljubši sadež, in od tu tudi navdušenost nad tem sladoledom. Ja, poletje je čas za slodoled! ;) Všeč mi je okus, in ravno prava doza sladkorja, ko ti ta »pade«. Mislim, da to pove dovolj. :)



11.)                      NAJLJUBŠA YouTube OSEBA

Judy!  Moja številka 1, in pika! ;) Po rodu filipinka, ima 3 YouTube kanale: itsjudytime (kozmetika; ima NAJBOLJŠE First impression videe na celotnem YT, predvsem njena iskrenost mi je najbolj všeč), itsJudysLife (vsakodnevni vlogi) in pa itsMommysLife (videi za mamice, glede nosečnosti, prehrane, nasvetov; njene izkušnje). Ima moža po imenu Benji, ki ima japonske in irske korenine. Imata 3 hčerke. Starejša, Julianna, ima skoraj 2 leti, mlajši sta dvojčici, stari 5 mesecev, po imenu Kiera in Miya(ko). Bom kar končala, ker drugače bi spisala cel roman! ;) Judy spremljam že 3 leta, tako da če je ne bi oboževala, je vsekakor ne bi spremljala. Spodaj si lahko ogledate njene kanale, in se sami prepričate, da je super. :)



12.)                      NAJLJUBŠA PESEM TEGA MESECA

Nazaj v preteklost! Podoben stil glasbe sem sicer že poslušala, vendar v zadnjem mesecu bolj intenzivno … zakaj, vam žal (še) ne morem zaupati. ;)
Uživajte ob poslušanju! :)



KONEC. :) V planu sem imela omeniti še 3 izdelke, vendar sem jih pustila za avgust, ker je ta blog že preveč dooolgi za moje pojme, in vas nočem utrujati z branjem, ker je POLETJE tu, vreme je lepše, in je čas za druženje izven internetnega sveta! ;) Tako da, hitro ven na svež zrak, pijačko, in … se beremo naslednji teden! :)

P.S.: Priporoča katera kakšen dober concealer? Vsekakor bom kupila ponovno zgoraj omenjenega, rada bi pa poskusila tudi novega. :)

Lep vikend vam želim!



Jasna

Komentarji

  1. Lepo napisano, jaz tudi imam rada Balea izdelke, make up revolution pa se že spravljam preizkusiti odkar je prišla ven, pa se še kar nisem spravila, res moram preveriti :)

    http://dreamland1234.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Catrice concealer cream - nujno sprobaj :) meni je res top:))) sem ga tut sama vkljucila v najljubse julijske izdelke :D

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar