Zeliščno posestvo CVETKA (recenzija šampona in balzama za lase)

Zadnje mesece sem se naveličala šamponov in balzamov za lase, ki so preveč odišavljeni. Enostavno me je pričelo odbijati tisto tipično "industrijsko", zato sem se odločila, da bom pričela preizkušati bolj naravne izdelke za lase, in po možnosti, da je le-to tudi slovenskega porekla. Rada podpiram domače izdelke, ki so mi všeč. 
Ena izmed prvih znamk, ki sem se ji odločila dati priložnost, je Zeliščno posestvo Cvetka. Ni me prepričalo ime, da se razumemo, temveč pozitivna mnenja drugih kolegic blogerk, ki so nekatere njihove izdelke že preizkusile. Ker sem oba izdelka pred kratkim porabila, sem se po res zelo dolgem času odločila napisati recenzijo.

Tako sem se po ogledu različnih izdelkov na njihovi spletni strani odločila, da si naročim šampon za mastne lase z bio zelišči (250 ml) in balzam za suhe lase z bio zelišči (200 ml).  
VENDAR sem namesto naročenega šampona za lase prejela šampon za suhe lase z bio zelišči. Očitno je prišlo do zamenjave, vendar sem tip človeka, ki se mu ne da ukvarjati z vračanjem izdelkov in vsemi procedurami (ki pridejo poleg) ter izgubljenega časa na pošti. Res ne. Zato sem se enostavno odločila, da vseeno preizkusim ta šampon. Paketek je vseboval še darilce: mini trdi šampon kopriva. 

Imam mastne lase, s suhimi konicami. Lase si operem vsak drugi dan. Vem, da je vsekakor prepogosto, ampak ne prenašam občutka mastnih las, povrhu delam z ljudmi, in se mi to tudi ne zdi primerno.

Šampon mi ni bil nič posebnega. Je čudovito dišal po naravnemu; nežen vonj po zeliščih, kar sem si res želela, da bo tako. In pri prvi uporabi me je prestrašil, kajti ko sem si umivala lase, mi je konice naredil tako krepaste, da sem bila prepričana, da to se pa ne bo dalo rešit. Res grozen občuten. Samo upala sem, da bom to lahko rešila. Potem z nadaljnimi pranji las se tega navadiš.
Lase sem si še vedno prala vsak drugi dan, tako da glede podaljšanja svežine las pri meni ni dobil plusa. Mogoče če bi imela pravi šampon, bi ga. Tako da tu še vedno dopuščam možnost druge priložnosti. 😉

Balzam za lase je pa popolnoma druga zgodba glede izkušnje. Tudi balzam enako čudovito diši kot šampon, ampak ko ga naneseš na lase, je to pravi raj za lase. Lasje postanejo res v trenutku mehki. Tudi ko si jih posušim, je občutek enak. In moram priznati, da je to najboljši balzam, ker sem ga preizkusila do sedaj. 😍 In nakup le tega bom vsekakor ponovila. 😊

Cena šampona je 7.90 eura in cena balzama je 8.90 eura. 

O samih sestavinah izdelkov ne bom pisala, ker si lahko o tem sami preberete na njihovi spletni strani tukaj

Me pa zanima, če kdo med vami uporablja naravne izdelke za lase in telo, ter katerega od teh mi priporočate, da preizkusim? 😊
Sama sem do sedaj od slovenskih znamk (poleg tistih večjih, kot so Afrodita in Subrina) preizkusila 4kidsandus črno milo za obraz ter Alpstories gel za obraz. V večini so mi bili izdelki všeč (čeprav nisem pisala o njih).

Imejte se radi. 💚😉
Pozdravčki, 
Jasna





Komentarji