W E L C O M E to my I N S T A G R A M


Čau! 😉

Ne bom lagala, po več mesecih je bilo kar težko pričeti že s pisanjem naslova objave. Prepričana sem, da marsikateri bloger (sama se nekako ne štejem več med blogerje, ker res zelo redko kaj objavim) pozna to daljšo pavzo med pisanjem. Ni lahko pričeti. Predvsem po tako dolgem času. Zato sem se tokrat odločila, da se predstavim na socialnem omrežju, kjer sem vsekakor bolj aktivna in na katerega rada zaidem večkrat na dan - INSTAGRAM (klikni tu ).
Že od nekdaj zelo rada gledam slike in fotografiram, zato mi je to socialno omrežje najljubše. Ko potrebujem navdih, sprostitev ali celo kakšen recept, najrajši zaidem na Instagram.
Je res, da imajo socialna omrežja dosti negativizma, vendar iskreno, sama sem hvaležna, da obstajajo. Vsekakor virtualni klepet ne preseže srečanja v živo na kavici ali ob kozarcu dobrega vina, pa vendar ima zame dosti pozitivnega.
Pisanje bloga in prisotnost na socialnih omrežjih me je pripeljalo do kar nekaj čudovitih poznanstev. Spoznala sem ogromno ljudi, s katerimi si delimo iste strasti. Ena izmed njih je kozmetika. Hvaležna sem za vsa dekleta in fante, ki sem jih spoznala na socialnih omrežjih, kasneje v živo na kakšnih dogodkih, in z nekaterimi izmed njih se tudi tu in tam dobim na kakšni pijači in klepetu v živo. In v živo je vsekakor najbolj pristno. In vedno pozitivno - vsi smo povsem običajni ljudje, z vsakdanjimi težavami. In brez kakršnihkoli zadržkov klepetamo o lepotnih novostih, si izmenjujemo mnenja o izdelkih in se nasmejimo ob kakšnem nerodnem pripetljaju, ki se nam je zgodil. 💓
Sama zelo rada spremljam svoje kolege blogerje, še rajši pa pogledam njihove story-je. Ljudje smo pač takšni, da nas to zanima. Tako da če te zanima del mojega življenja, dobrodošli na moj Instagram - in ne pozabi stisniti gumb FOLLOW. 😊
Nekaj izmed slik pa delim spodaj.
Želim ti vse lepo, in se "Instagramiramo". 😄

Pozdravček,
Jasna 💜
















*Pics were taken by phone Huawei P9*

Sledi mi na socialnih omrežjih / Follow me on: 

Komentarji