MESEČNI FAVORITI: OKTOBER 2017

Ne spomnim se, kdaj sem nazadnje pisala o mesečnih favoritih. Rada imam, da moji zapisi nastajajo spontano, saj me to res osrečuje. :)
Uporabljam dosti izdelkov za nego kože in tudi kozmetike, ampak bom izpostavila samo tiste, ki so redno v moji uporabi in kateri so me navdušili.



PARFUM VALENTINO: DONNA
Kupila sem si ga na dopustu v Barceloni. Kljub temu, da se ga trudim uporabljati bolj za posebne dneve, ga v dobrem mesecu manjka že skoraj polovica, tako da...brez besed. Vonj mi je res poseben, ne bi ga znala opisati. Lahko rečem le to, da je pravi parfum zame. :D



AVON: LAHKOTNO ČISTILNO OLJE ZA OBRAZ
V življenju sem zapravila že toliko denarja za čistilna mleka in vse podobne zadeve, ampak to olje je najboljša stvar, ki sem jo imela do zdaj. Res mi je všeč, ker odlično odstrani makeup, pri temu NE potrebujem uporabljati nobene vatice ali gobice za obraz, ne draži mi oči in ne izsuši kože, pa še občutka mastnosti ne daje! Da ne omenjam čudovitega vonja. Zame res odličen produkt, in če bi me kdo vprašal, kateri izdelek me je v tem letu najbolj navdušil, bi definitivno izbrala tega. Vsekakor ga priporočam.



AVON: PLANET SPA OBNOVITVENI ČISTILNI GEL ZA OBRAZ Z MAROŠKIM ARGANOVIM OLJEM
Čistilni gel sem že pred časom dobila od podjetja Avon, in me je tudi ta izdelek tako navdušil, da sem si ga kupila takoj, ko sem porabila prvega. Imam ga kar pod tušem in ga uporabljam vsakodnevno. Ne bom rekla da sem navdušena nad vonjem (čeprav ni neprijeten), ampak je občutek na koži po uporabi prijeten in tudi kožo lepo navlaži, in ne izsuži, kot nekateri čistilni geli. Glede na to, da se staram (in ne obratno, hahaha), mi takšni izdelki vedno bolj prijajo. ;) Imajo pa na voljo več različnih čistilnih gelov, tako da bom vsekakor preizkusila še kakšnega drugačnega iz te linije.



AFRODITA COSMETICS: SWEET ALMOND HRANLJIVO MLEKO ZA TELO
Še vedno mi je najljubše jojobino mleko za telo, isto znamke Afrodita – ampak samo zaradi vonja. Ker pa sem potrebovala mleko za telo (imam suho kožo), in sem hkrati želela preizkusiti nekaj rahlo drugačnega, a sigurnega, da ne bom razočarana, mi je znamka Afrodita vedno prva izbira glede tega. Pri mleku za telo mi je pomembno, da se hitro vpija in daje koži občutek mehkobe in navlaženosti – in ta definitivno izpolnjuje te moje pogoje.



YANUMI: 100% NARAVNO ŠIPKOVO OLJE
Pred časom sem imela možnost sodelovati z Yanumi podjetjem: izbrati eno olje zase in enega za nagradno igro za sledilce, in sem si rekla, da zakaj pa ne. Šipkovo olje je tako zelo hvaljeno od kolegic blogerk za nego. Sama ga uporabljam v večerni negi. Všeč mi je, ker kožo lepo navlaži, se dokaj hitro vpije, ne daje občutek mastnosti, in koža je po uporabi mehka. Edino vonj mi ni pretirano všeč, ampak glede na to, da je naravno, mu to odpustim. ;) Upam, da je tudi nagrajenka zadovoljna z njegovo uporabo.



ESSENCE: SILKY TOUCH RDEČILO ZA LICA (100 INDIAN SUMMER)
Ne vem koliko časa že imam to rdečilo za lica, ampak vem da je po dolgem času spet prišel v uporabo, saj mi je všeč da ni preveč pigmentiran (se ga da odlično nadgraditi), je ravno pravi odtenek za vsakdanjo uporabo, in je rahlo šimrast, tako da daje zdrav videz kože. Pred tem sem imela dosti mesecev obdobje mat rdečila za lica, zdaj trenutno imam obdobje, ko mi ustreza rahlo šimrast.



W7: GENIUS FEATHER LIGHT FOUNDATION (PODLAGA ZA OBRAZ)
Veganski izdelek. To mi je prvo padlo v oči, ko sem v Barceloni iskala nov puder. Bila sem »pametna« in s seboj na potovanje odnesla že na pol porabljen tester enega pudra, in mi ga je zmanjkalo že 3.dan dopusta. In kaj bi bil boljši izgovor za nakup nove podlage, kot to? :D Skratka, v Kiku so mi že skoraj prodali eno podlago, in na blagajni sem se spomnila, da sem bančno kartico pustila v hostlu, pri sebi pa nisem imela dovolj denarja, sem se rabila odločiti: vzamem šminko ali puder? Seveda da sem izbrala šminko! In tisti puder mi na srečo ni bil usojen, in še isti dan sem v Primor trgovini naletela na znamko W7, nagledala nekaj izdelkov, in si rekla: za te 4 evre (kot je cena tega pudra), bo že OK za teh nekaj dni. No, long story short, ta puder mi je prekašal marsikaterega dražjega, ki sem ga imela do sedaj. Je bolj tekoč, ampak se ga da vseeno lepo nanašati s prsti, gobico ali čopičem, je srednje prekriven, vonja skoraj ne zaznaš, in je primerno obstojen skozi dan. Zaenkrat mi še ni oksidiral. In najboljše je to, da nimaš občutka, da karkoli nosiš. Vsekakor dobro zapravljeni 4 evri. :)



Kateri so bili pa vaši favoriti meseca oktobra? ;)

Pozdravčki  
Jasna



Follow me on:  InstagramFacebook, & YouTube

Slike so posnete s telefonom Huawei P9.

Komentarji

  1. Meni ta Valentino parfum tudi zelo diši :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je tako zelo poseben. Ker prve 3 sekunde mi ravno všeč, ma poteeem <3 :D

      Izbriši

Objavite komentar