nedelja, 08. oktober 2017

BARCELONA TRAVEL ♥

SLO:
Prejšnji mesec sva s prijateljem Kemalom za en teden odpotovala na dopust v Barcelono. Če sem iskrena, nisem nikoli prej razmišljala, da bi šla tja na dopust. Ampak sedaj lahko rečem le, da si vsekakor še kdaj želim vrniti tja. 
Nisva šla z agencijo. No, lahko bi rekla, da je bil Kemal moja agencija (hahaha!), ker prvič v življenju sem samo plačala svoj del dopusta, ostalo je vse organiziral on. In sem bila dejansko res na off. Nisva imela nekih hudih planov, da morava obiskati vse turistične točke in atrakcije, ampak sva šla enostavno "go with the flow" varianto - za kar mi vsekakor ni žal.
Če se kdaj odpravljate tja, in si želite stanovati v centru dogajanja za normalno plačilo, priporočam Hostal Fina. Zelo prijazno osebje, vsakodnevno očistijo sobo, ti dajo sveže brisače, posteljnino - kar je res super. Imela sva svojo sobo in kopalnico, in za 7 dni je prišla cena na osebo okoli 265 eur. Hostal se nahaja čisto poleg glavne ulice La Rambla (300m), in je cenovno vsekakor ugodno.
Sama ne bi rada dolgotvezila s pisanjem o potovanju, ker mislim da je na internetu že ogromno blogov na to temo in da lahko najdete ogromno različnih priporočil glede bivanja, hrane in ogledov. 
Sama lahko povem to, da me je mesto res navdušilo, mi oddaja res "good vibes" in si vsekakor še želim kdaj vrniti tja.
Kemal je že zdavnaj pridno objavil blog iz Barcelone - na povezavi tukaj.
Spodaj si lahko ogledate nekaj slik in pa tudi vlog iz Barcelone. ;)

Pozdravčki,
Jasna

ENG:
Last month I went to vacation in Barcelona with my friend Kemal for one week. Honestly, I have never thinking to go there to vacation but now I can only say I definitely want to return there some day. We didn`t have some special plans to visit every turist popular destination but we were in "go with the flow" vibe and I really loved this. Barcelona is a city with really good vibes. You can see some pics and vlog from Barcelona down. ;)
Greetings,
Jessie

BARCELONA VLOG:


*Pics (+vlog) were taken by phone Huawei P9*

Sledi mi na socialnih omrežjih / Follow me on: 

Ni komentarjev:

Objavite komentar