"BRAINSTORMING" OB JUTRANJI KAVI (P.s.: Odhajam na lepše ♥ )

Tole pisanje zdaj nastaja povsem spontano ob jutranji kavici in opazovanju dežja zunaj. Dež me kar nekako pomirja, čeprav imam rajši sončno vreme - ko posije sonce, vse izgleda lepše. In tudi problemi niso tako nerešljivi takrat. Vsaj zame. :)
Srečna sem. In zelo hvaležna. Zakaj? Jutri odhajam na dopust v Barcelono. :) Ne sama, grem z najboljšim prijateljem. In vem, da bo vse v redu, čeprav nekatere bližnje skrbi zaradi nedavnih napadov. Se ne sekiram s tem. Skratka, to bo prvi pravi dopust v življenju. Saj ne da še nikoli nisem bila, ampak tokrat je drugače. Tokrat se res počutim tisto pravo jaz, ki se ne obremenjuje z mnenji drugih, ne skrbi me okolica v katero grem....v bistvu komaj čakam, da raziščem en kotiček sveta, ki je meni zelo neznan. Navdušena sem kot mali otrok, ki komaj čaka naslednje jutro, da s starši odpotuje na morje. Pa prvič bom letela z letalom! :D Res komaj čakam te občutke! Ker trenutno čutim samo zvijanje v želodcu od navdušenja, hahaha.

Zadnje leto je zame obdobje, ko sem res hvaležna življenju. V življenju sem dala dosti skozi - kot večina ljudi. Vendar tega ne kažem rada na svojemu obrazu. Samo določenim - tistim izbranim, ki se mi zdijo vredni zaupanja. Čeprav to ne pomeni, da imam o tisti večini, ki jim enostavno ne zaupam vsega, slabo mnenje. Daleč od tega. Sama verjamem v to, da noben človek zase ne misli da je slab. No, vsaj večina po moje. Ampak vsak se odloči za svojo pot, in ima pravico do svojega mišljenja, kajne?
Trenutno imam "brainstorming". Res ogromno vsega mi gre po glavi. No, če sem iskrena, večino časa. So pa dnevi, kot danes, ko je to še posebej izrazito.

Rada bi povedala, da sem neskončno hvaležna za vse ljudi, ki sem jih spoznala v svojem življenju, predvsem tiste, ki jih imam okoli sebe večino časa bolj blizu. Hvaležna sem vsakemu: od tistih, ki jih poznam iz otroštva, do tistih, ki sem jih spoznala nedavno in se z njimi družim kratek čas. Kajti VSAK me je nekaj naučil. Vsak je učitelj v svojem pomenu. Tako sem začela sprejemati življenje. Ne gojim jeze in zamer do nikogar. Odpuščam, ampak ne pozabim - kajti vse to je šola za nadaljnje življenje.

Hvaležna sem tudi tebi, dragi bralec/bralka, ki to bereš. Kajti vsak ogled bloga, ki ga dobim, me napolni z neizmerno srečo. Res me! In medtem ko to pišem, sem res srečna. Ker je to spontano, in takšne zapise imam najrajši. Čeprav ne vem, zakaj tega ne naredim večkrat, in se preveč fokusiram samo na kozmetiko. Vsekakor bom to morala spremeniti. Ampak te opozarjam že sedaj, da bo v primeru spontanosti moj zapis na blogu zelo težko berljiv oziroma razumljiv. Ker včasih želim povedati več stvari naenkrat, in potem vse misli švigajo naokoli, in se me preprosto ne da dohajati  - prisežem! :D 

Dovolj o tem. SKRATKA, kot sem rekla, jutri odhajam na dopust z najboljšim prijateljem, na katerega sem zelo ponosna. Predvsem zato, ker me prenaša ob mojih različnih drama izpadih (no, Kemč, priznaj, da je kdaj tudi obratno, haha!), dnevih ko sem cmerava in v depri, dnevih, ko sama sebe ne morem prenašati,... In res ti HVALA, ker v vseh letih, kar se poznamo, nisi obupal nad mano, in si ves ta čas vedel, da bom enkrat spet zasijala. :) Te mam rada! ♥ 
In neskončno sem veselaaaa, ker je tudi Kemal pričel pisati blog! Zelo ponosna. Tako da le pokukaj tudi na njegov blog (KLIKNI TUKAJ) in Facebook stran (KLIKNI TUKAJ). ;)

WARNING: Imava v planu poleg neskončno posnetih fotk tudi snemati vloge. Tako da ko se vrneva, vas zasujeva s fotkami in videi. :D

Se beremo! ♥



No, še malo presenečenje, če si že pridno vse prebral/a. ;)
Na sliki spodaj je nekaj izdelkov, ki jih bom podarila nekomu izmed vas. Kar potrebuješ storiti je to, da všečkaš objavo do tega bloga na moji Facebook strani TUKAJ, ter v komentarju pod objavo zapišeš, katera je tista tvoja TOP destinacija, kamor si želiš odpotovati. Tako bom vedela, da si res prebral/a blog, in da si eden/ena izmed tisti, ki si to nagradico res zasluži. :) Nagrajenec/nagrajenka bo znana 11.9.2017, nagradna igra pa se zaključi dan prej do 24:00 ure. Srečno!



Pozdravčki,
Jasna


Sledi mi na socialnih omrežjih / Follow me on: 

Komentarji

Objavite komentar