NA TESTU: AVON VLAŽILNA in ZAŠČITNA KREMA ZA OBRAZ

Podjetje AVON nas slovenske blogerke res pridno razvaja s paketi večkrat letno. Sama sem s to znamko odraščala, zato mi je poznana, in obstaja kar nekaj njihovih produktov, ki so mi res pri srcu – tako da moram v prihodnosti vsekakor napisati tudi blog, kateri so tisti moji najljubši izdelki te znamke, saj jih je kar nekaj.

Danes pa bom par stavkov napisala o vlažilni kremi za obraz, katero sem z drugimi izdelki prejela že pred časom. Sama ne preizkusim vseh izdelkov, ki jih prejmemo, ker je tega ogromno. Lahko rečem, da več kot polovico vsega razdam bližnjim prijateljem in družini, nekaj jih podarim tudi v kakšni nagradni igri. Ta vlažilna krema za obraz se mi je pa zdela obetavna za preizkusit, ker ima tudi zaščito SPF 30.

Na kremi zadaj piše: Vlažilna krema za obraz. Primerna za občutljivo kožo. Uporabite dnevno pred izpostavljanjem soncu, nanesite na obraz in vrat s krožnimi gibi. Nanos obnavljajte, posebej po plavanju, brisanju z brisačo in potenju. Ne ostanite predolgo na soncu, tudi pri uporabi proizvodov za zaščito pred soncem.

Krema je lahke teksture, zelo hitro se vpije v kožo, ni »težka« na obrazu – kar so meni zelo pomembne lastnosti kreme. Vonj ima kot večina zaščitnih krem z SPF, ampak ni moteče premočan. Meni je odlična podlaga pred pudrom oz. BB kremo. Do sedaj še nikoli nisem uporabljala zaščitne kreme za obraz, ker so bile vse težke teksture in zelo mastnega občutka, kar me je odbijalo. To vlažilno kremo od Avona sem se pa odločila preizkusiti, ker me zadnja leta dosti hitreje opeče sonce po obrazu, četudi se mu trudim izogibati, in moram povedati, da mi vsekakor ni žal. Embalaža vsebuje 50ml kreme, kar bo zadoščalo še za kar nekaj časa. Jo redno uporabljam, pa je imam še več kot polovico v embalaži. Izdelek vsekakor priporočam.

Pozdravčki,

Jasna 




Sledi mi na socialnih omrežjih / Follow me on: 

Komentarji

  1. Wohoo, ravno sem jo spakirala in gre z mano na morje, me res zanima kako se bo obnesla.

    xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kako se ti je obnesla? ;) Oprosti, sem spregledala komentar. :)

      Izbriši

Objavite komentar