LOKSSE DELOVNA OBUTEV

"Pri nas se zavedamo, da ne oblikujemo vsakdanjih predmetov. Oblikujemo ravnovesje med funkcionalnostjo, udobjem in estetiko. Z vsakim našim izdelkom si drznemo vplivati in delno oblikovati tudi pozitivne občutke uporabnika. Naše Loksse so stilsko dovršene in prilagojene sodobnemu življenjskemu slogu. Vsi modeli so vrhunske kakovosti, izdelani iz najkvalitetnejših materialov za to vrsto obutve. Primerni so tako za mlajšo kot za starejšo populacijo, ter so namenjeni vsakdanji uporabi pri različnih opravilih, tako v službi kot doma," pravijo pri LOKSSE.

Priznam, prvo me je prepričal izgled obutve. Nato sem malo raziskovala na njihovi spletni strani, in ne preveč dolgo oklevala. Odločila sem se, da si naročim obutev za v službo (za tiste, ki ne veste: delam kot medicinska sestra). Novo obutev sem že nujno potrebovala. Poleg čudovitega izgleda mi je bila všečna tudi cena (okrog 40 eur). Sicer mi je ljubše, da obutev preizkusim v trgovini, ampak sem se odločila tvegati, ker sem imela dober občutek. 
Naročila sem si delovno obutev z velikostjo pete 3,5 cm. Na začetku sem bila malo skeptična, ampak mi vsekakor ni žal. Sedaj po več kot 2 mesecih nošenja Loksse obutve lahko povem, da so res udobni (mogoče so bolj udobni Crocsi, ampak mi njihov izgled vsekakor ni všečen). Narejeni so iz lahkega materiala in so res čudovitega izgleda. Všeč mi je tudi to, da jih brez problema očistim (z razkužilnimi robčki). Prve dni me je ustavilo kar nekaj sodelavk z vprašanjem, da kaj imam to za eno obutev. In nekatere so seveda želele preizkusiti, kako so udobni, in jih obule. In odzivi so bili res pozitivni. Priznam, sem se počutila kar malo samovšečno v njih. ;)
In naj vas ime Loksse ne zavede, saj je to slovenski proizvod. Rada podpiram slovenske proizvode, če sem z njimi zadovoljna. Sama sem nad obutvijo res navdušena, in jo vsekakor priporočam. In prisežem, nisem sponzorirana za objavo, le rada bi delila svojo pozitivno izkušnjo. Pri obutvi sem našla samo en minus. In ta je, da obutev "škripa" - ampak ne vedno! Sem ugotovila, da je odvisno od tal v bolnišnici. Tako da se vsekakor izgovarjam na to, da niso primerna tla, obutev je čisto spodobna (hihihi). 
In med pisanjem objave že gledam, kaj si bom ponovno naročila pri njih - nekaj za prosti čas. In nekako sem se zagledala v te lepotce - a niso luštni?

Pozdravčki, 
Jasna 





Sledi mi na socialnih omrežjih / Follow me on: 


Komentarji

Objavite komentar