INSTAGRAM LEPOTA: Mojih top 5 najljubših računov


Obožujem Instagram. Mislim da ne obstaja lepotna navdušenka, ki ji Instagram ni všeč. Sama obožujem gledati fotografije, v njih najti navdih in potem to prenesti na svoj obraz. Seveda pa ne preizkusim vsega kar vidim. Všeč so mi tudi "heštegi", preko katerih pridem do točno določenih slik, ki me v tistem trenutku zanimajo. 
Predstavljam vam mojih 5 najljubših Instagram računov, ki jim sama sledim že dolgo časa. Vsi si si hkrati zelo različni, a na trenutke podobni. Sama se navdušujem nad različnimi stili makeupa. Včasih imam dneve, ko bi lahko ure ustvarjala na sebi, včasih ravno obratno. 
In če mi še ne slediš na Instagramu, je potem ravno pravi čas, da mi pričneš - klikni TUKAJ. :)

1.) SAMANTHA RAVNDAHL
Samantha je vsekakor moja najljubša makeup artistka na Instagramu. Zelo simpatična, ustvarja različne vsakdanje ali malo manj vsakdanje makeupe, pa tudi kakšnega zelo posebnega najdeš pri njej. Obožujem jo.



2.) ANDREA BROOKS
Andreo sem že pred leti omenjala kot eno izmed najljubših YouTuberk, in je ena tistih, ki jo zvesto spremljam že več let. Meni osebno zelo lepa ženska. Ima tudi sestro dvojčico. 







3.) PETRA
Petro sem odkrila po naključju pred nekaj meseci, in od takrat jo redno spremljam in občudujem njeno ustvarjanje po obrazu. Vsekakor ne ustvarja vsakdanjega makeupa, ampak je res moj velik navdih, da si pa občasno upam poskusiti nekaj več pri svojem makeupu. Je iz Finske.



4.) KAREN GONZALES
Mehičanka. Pove vse, kajne? Kajti vsi vemo, da so mehičanke zelo lepe ženske. Spremljam jo že kakšno leto. Na videz bi rekli, da je ena izmed tipičnih trenutno zelo popularnih ti. "Instagram klonov", ampak meni je všeč, in jo rada spremljam.



5.) BRETMAN ROCK
Zelo poseben, a meni simpatičen fant, ki si upa biti drugačen. Čeprav bi lahko o definiciji "drugačen" lahko na dolgo debatirali. Spremljam ga že skoraj 2 leti, odkar sem ga prvič videla sodelovati pri dobrodelnem #dancember projektu moje najljubše YouTuberke Judy. Ima tisto posebno energijo, katero bi si sama želela imeti včasih.




To so Instagram računi tujih "zvezdnikov", ki jih trenutno najrajši spremljam. Seveda pa imam cel kup meni zelo ljubih slovenskih računov. Če želite, lahko objavim tudi moje najljubše slovenske Instagram račune. Ste za? Katere pa vi najrajši spremljate? :)

Pozdravčki,
Jasna  ♥


Sledi mi na socialnih omrežjih / Follow me on: 

Komentarji

  1. Samantha Maria manjka! No saj meni je na lestvici top 5 instagramovk :p Drugače pa super objava in dobra ideja za moje bodoče objave! Se ti Kmalu pridružim �� <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Bretman Rock je moj najljubši ❤️ Drugače pa top profili ✨

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar