NAJLJUBŠI IZDELKI LETA 2016

Ojla! :)

Evo, letos mi uspeva prej objaviti blog o najljubših iz leta 2015. ;) Če sem iskrena, še vedno med mojimi najljubšimi izdelki prevladujejo večinoma vsi iz leta 2015, ki sem jih objavila TUKAJ (klik). Ker če mi izdelek ustreza, ga vsekakor večkrat kupim.

Moji najljubši iz leta 2016 so tisti izdelki, po katerih sem največ posegala v preteklem letu, in pri nekaterih večkrat ponovila kakšen nakup.


Afrodita cosmetics je vsekakor moja najljubša slovenska kozmetična znamka, h kateri se vedno znova vračam. V preteklem letu sem tako največkrat ponovila nakup jojoba oljnega gela za prhanje, ki moji koži nudi zadostno vlago in je ne izsuši. Pa še prijetnega vonja je. Prav tako večkrat uporabim tudi Afroditino mleko za telo in masažno olje, prav tako z jojobo. Mislim da to pove vse, kajne? :)
Prav tako obožujem njihovo Karitejevo kremo za roke. Prijetnega vonja, ne pušča mastnega občutka na rokah, hranilna. To je tisto, kar pri kremah iščem.

Jessica cosmetics je ena izmed znamk, ki mi je v preteklem letu naredila velik vtis. Za blogerke so organizirali čudovit dogodek (klikni TUKAJ) , kjer sem se dosti naučila o negi nohtov. Dva izmed prejetih izdelkov sta mi še posebej všeč: negovalno olje in krema za obnohtno kožico. Sicer nisem zelo pridna, da bi ju uporabljala redno, ampak če le imam čas in se spomnim, uporabim ta dva izdelka (ponavadi zvečer pred spanjem). 


Lush je postal še ena mojih zelo priljubljenih znamk v prejšnejm letu. In največkrat sem uporabila njihovo masko za obraz Mask of Magnaminty. Obožujem vse kar je v povezavi z mintom. Všeč mi je hladilni občutek maske na obrazu. Ob redni uporabi sem opazila, da je moja koža čistejša, mehkejša in ima bolj zdrav sijaj. Seveda vse v kombinaciji z dobro nego.



V letu 2016 sta mi moj okus do parfumov spremenila dva povsem preprosta in cenovno dokaj dostopna At night od Niomi Campbell ter For her od S.Oliver. Prvega bi z eno besedo opisala kot "sexy", drugi parfum je pa med slovenskimi lepotnimi blogerkami naredil pravo evforijo. Prejele smo ga na drugi blogerski konferenci oktobra, in kot sem opazila, nas je večino zasvojil. Res čudovito diši. 


Afroditin pomlajevalni koncentrat je še eden od izdelkov, ki sem ga redno uporabljala pri večerni negi, in je odlično navlažil mojo kožo.
Max Factorjev Face finity 3 in 1 je puder, katerega nakup sem opravila vsaj trikrat. Odlično se nanaša s prsti, gobico ali čopičem, je srednje do močno prekriven, in ima naraven izgled. Sama vedno povrhu nanesem še zaključni puder v prahu, da lepo zdrži skozi dan.



Rimmel Stay matte zaključni puder je bil moj spremljevalec skozi celo leto. Redno ga uporabljam po nanosu tekočega pudra, da vse fiksira, in se pričnem kasneje svetiti na T coni. Največ sem uporabljala tudi Freedom bronzer in Terra Naturi osvetljevalec, ki ga obožujem.


Matte rdečilo za ustnice od Golden Rose v odtenku 23 je bil moja najljubša izbira za večerne izhode, za čez dan sem pa največkrat uporabila Essence Velvet stick v odtenku 02 Peony star, s katerim me je "okužila" soblogerka Ana iz Beautysaur. ;)




Na obrveh sem največkrat uporabila kombinacijo Catrice Fixing brow wax in njihov svinčnik za oči. Hitro in enostavno za vsakdanjo uporabo. Sama si rada poudarim obrvi, ker mi naredijo popolnoma drugačen izgled.



Kateri so pa vaši najljubši izdelki preteklega leta? :)

Pozdravčki, 
Jasna

Komentarji