KO TE ŽIVLJENJE PRESENETI #LifeUpdate

*** Pozdravljeni! Zapis, ki ga boste prebrali, je bil napisan pred 10 dnevi, samo objavljen je z zamudo zaradi časovne stiske.***

Tisti, ki redno spremljate moj blog in Facebook stran veste, da je minilo že kar dosti časa od moje zadnje objave na blogu. Sedaj lahko končno povem vse. No, lahko bi že prej, ampak sem se odločila, da vam zaupam, ko bo vse mimo.

  •  Sicer ne vem, če je prav, da govorim o tem, ampak sama sem rada iskrena in rada "razbijam" tabu teme. Po 5 letih zveze sva se s fantom odločila, da prekineva najino zvezo. Poudarek na SVA. Zato, ker smo odrasli, in če smo dovolj zreli, se lahko vse lepo pogovorimo. In midva sva se. Nekatere zveze so takšne, da je boljše, da sta prijatelja, kot da se kot par "blokirata" (trenutno ne najdem boljše besede za to), kljub temu, da se imata rada. Lahko samo rečem, da sem vesela za izkušnjo več v življenju, in da sem hvaležna, da sem imela ob sebi tako čudovitega človeka po srcu - takšnih ljudi je vsekakor premalo.
  • V zadnjem mesecu se mi je uresničila dolgoletna želja. Dobila sem službo na drugem koncu Slovenije, tako da se v tem tednu selim. Trenutno delam še zadnje dni v trenutni službi, in moram povedati, da mi ni vseeno, saj sem se navezala na kar nekaj sodelavcev in tudi stanovalcev. Odkar so izvedeli, da jih zapuščam, me vsakodnevno spravijo v jok - seveda v pozitivnem smislu! Lepo je vedeti, koliko komu pomeniš, in za to sem zelo hvaležna. Ne bom vas pozabila, brez skrbi (vem, da nekateri to berete), in se na vsake toliko časa še vidimo! ♥ Skratka, čaka me selitev iz Posavja na Primorsko, kar sem si želela res ogromno let. Tega sem izredno vesela, ker v življenju obračam nov list, in vem, da me čaka ogromno novih izkušenj. Hkrati sem tudi žalostna, saj imam tukaj družino ter nekaj najbližjih prijateljev in seveda moje/naše kosmate štirinožne kepice. Pa seveda tudi "moje gasilce". Ampak na srečo je Slovenija majhna, tako da sem lahko dokaj hitro doma, ko bom imela čas.
  • In še zadnji #LifeUpdate: Končno sem diplomirala! Tako da sem po novem diplomirana medicinska sestra. Diploma mi je delala hude preglavice, ampak bolj zato, ker sem se tega bala. Ne me spraševati zakaj, ker še sama ne znam odgovoriti na to vprašanje. Ampak najbolj važno je to, da sem končno dala to skozi.
KAKŠNI SO MOJI NAČRTI ZA PRIHODNOST?

Sama sem ena izmed tistih ljudi, ki ima v glavi vedno ogromno načrtov in ki preveč razmišlja. Vendar sem se po več letih "hudih načrtov" odločila za sledeče:
  • Rada bi delala več na sebi. Predvsem v duhovnem smislu, ker me je to vedno zanimalo. Rada bi se bolj spoznala, se naučila imeti bolj rada, se bolj spoštovati in biti manj samokritična. Tako da me čaka dosti dela. :) Vedno sem bila človek, na katerega so se drugi obračali po nasvete in mnenja, in sem to počela z veseljem - dokler me kdo ni s tem pričel izkoriščati. Na srečo sem v teh letih okoli sebe našla prave ljudi. Zdaj trenutno pa sem na prvem mestu JAZ. In tisti, ki me res cenijo in imajo radi, vem, da bodo to razumeli.
  • Več časa imam namen posvetiti tudi svojemu blogu. To sem v času pavze res pogrešala, ampak vem, da če bi pisala blog, diplomo pa pustila ob strani, bi imela slabo vest. Zdaj slabe vesti ne bo več. :) Želim si tudi posneti kakšen video ali vlog za YouTube kanal - ampak vse pride na vrsto sčasoma.
  • Tečaj italijanščine je v sledečih mesecih moja obveznost in veselje hkrati. Tako da komaj čakam novo znanje.
  • Med drugim imam v načrtu tudi to, da v studiu posnamem kakšen komad. No, za začetek kakšen cover, ker me to res veseli in že od malih nog rada prepevam. In iskreno, tega se najbolj veselim in komaj čakam, da tudi to delim z vami. Upam, da še v jeseni. ;)
Če ste prebrali vse do tukaj, potem ste carji. :) Ker se zavedam, da se včasih rada razpišem, ampak enostavno sem želela to deliti z vami: da bi me razumeli in ker sem rada odkrita glede vsega.

Imate tudi sami kakšne zanimive načrte v prihodnosti?

Se kmalu beremo. ;)

Pozdravčki! 
Jasna

Sledi mi na socialnih omrežjih / Follow me on: 









Komentarji

Objavite komentar