RAWR: ČOKOLADA S KARAKTERJEM

Zdravo! :)

V januarju sem imela možnost preizkusiti prav posebno čokolado. Zakaj posebno? Ker ni tista klasična mlečna, ampak je presna in veganska. Glede na to, da se štejem med čokoholike, je prav čudno, da nisem še nikoli poizkusila kakšne podobne čokolade.

Skratka, mnenja sem, da to ni čokolada za tiste, ki pričakujejo okus po mlečni čokoladi, kot je npr. vsem najbolj znana Milka. Sama, iskreno, nisem ljubiteljica teh čokolad, ker so mi presladke. Najbolj se mi prikupite s tistimi, ki so vsaj 70% - lahko povsem navadne, še rajši pa z okusom pomaranče, ali še boljše, mentola. ;) No, ti čokoladi, ki sem ju prejela, sta vsekakor spadali v »mojo kategorijo«.

Najprej se moram ustaviti pri embalaži: vsekakor zelo privlačna in igriva, kar kliče da jo preizkusiš. In že pri sami embalaži takoj veš, kaj lahko pričakuješ. Uporabljajo 100% reciklirani papir.

Čokolada tehta 60g, kar je malo manj, kot smo ponavadi vajeni. Navajajo, da je 100% organska, brez glutena in naravno sladkana. Vse sestavine so organske: kakavova masa, kakavovo maslo, kokosov sladkor, lucuma, vanilija. Pri tisti pomarančni boste pa zasledili še naslednji sestavini: rožiči in pomarančno olje.

Čokolada s pomarančo vsebuje najmanj 68% kakovovih delov, temna pa vsebuje najmanj 80% kakavovih delov. Temnejša kot je čokolada, manj imaš potrebe po še sladkorja, imam prav?

In kaj si mislim o okusu? Ne bom rekla, da je to najboljša čokolada, ki sem jo kdajkoli poskusila. Ampak vsekakor se bo še kdaj znašla pri meni. Všeč mi je, da je primerna za vse, saj je že skrajni čas, da imajo tudi veganci več izbire pri sladkih dobrotah. In  ko sem že ravno omenila veganstvo, že točno vem, kdo jo kmalu dobi kot darilo za rojstni dan. ;)

RAWR čokolade si lahko pogledaš in naročiš na povezavi tukaj: Čokolade Rawr ;)
Imajo pa tudi svojo Facebook stran (Klikni tukaj). 

Lep dan vam želim! :)
Pozdravčki,

Jasna








Komentarji

  1. Haha ti si jih tudi dobila? :) sej so kar fajn samo malo majhne in drage :) So pa dobrega okusa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ojla! :)
      Ja, tudi jaz, kar veliko nas je dobilo, sem opazila, so se potrudili, vidim. ;) Ja, kot si napisal, je res. Ampak embalaža mi zmaga, res luštna! :)

      Izbriši

Objavite komentar