MERMAID MAKEUP LOOK

ENG:
Hi! Few weeks ago I felt inspired by mermaid and I create makeup look. Here are the pictures. I used Makeup Revolution Mermaids Vs. Unicorns  eyeshadow palette on eyes and for lips I used two lipsticks: Scandalous - Immoral and Scandalous - Depraved also from Makeup Revolution.
I order it on Ličila.si website.

I hope you like the makeup look. :)

Have a nice day! xo

SLO:
Zdravo! Pred nekaj tedni me je navdihnil videz morske deklice, in tako sem ustvarila makeup izgled. Uporabila sem Makeup Revolution Mermaids Vs. Unicorns  paleto senčil in dve rdečili za ustnice: Scandalous – Immoral in Scandalous – Depraved, prav tako znamke Makeup Revolution.

Upam, da vam je makeup izgled všeč. :)
Lep dan želim!

Follow me on 









P.S.: Za slovenske bralke pa mini presenečenje, ki se tokrat namenoma skriva v blogu. :) Ena izmed vas ima možnost dobiti majhno darilce na sliki spodaj, v zahvalo, ker me spremljaš. ;)
Enostavno sodelovanje: Sledi mi na Facebook strani, Instagramu in Twitterju ( če katerega izmed računov nimaš, ni problema). Pod komentarjem mi sporoči, kje vse mi slediš + odgovor na vprašanje: kakšen makeup look si želiš videti v prihodnje? :)
Srečna nagrajenka bo znana do konca tega tedna. ;)



Komentarji

  1. Čudovit makeup :D Jaz sem se za pusta spravila delat nekaj takega, ampak mi ni bilo všeč in sem obupala haha :D
    Sledim ti pa že nekaj časa na facebooku, twitterju in instagramu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozabila sem dopisati: naslednji makeupi v povezavi z halloweenom mogoče? :)

      Izbriši
    2. Hvala! :)
      Glej, ne rata vse v prvo, tudi sama velikokrat raziskujem in preizkusam, preden mi uspe nekaj, s cimer sem zadovoljna. ;) Zdaj recimo ze vidim, kaj pri tem looku bi lahko se dodelala/izboljsala itd. :) Vsekozi se ucimo. ;)

      Izbriši
  2. Doroteja Cimerman24 avgust, 2015

    Hejjjj. Zanimiv makeup, ti pase, jaz bi bila hecna x)
    Spremljam te pa na facebooku ;), kot je bilo ze predlagano, bi tudi jaz morebiti zelela videti kaksni makep.up v stilu "jesenskega dekleta", moj naj letni cas. Lp, DorotejaCimerman

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)
      Verjemi, sama sebi sem velikokrat hecna, ko se igram z makeupom :) Ampak vaja dela mojstra. ;)

      Izbriši
  3. Zanimiv makeup look :) Si pa isto kot Lana v prejšnjem komentarju želim videti kakšen makeup look na temo halloween-a :) Sledim ti pa na twitterju, instagramu in preko bloggerja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)
      Ocitno bo za halloween res potrebno nekaj ustvariti. ;)

      Izbriši
  4. Tele barve ti odlično pristajajo :) Sledim ti na FB, Instagramu in Bloglovin-u. Želela bi videti kakšen barvni look na temo sončni zahod ali jesensko listje :) nekaj živega in barvnega :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Res je odličen look, sem ti to že zadnjič na FB napisala in podpiram še več norih lookov. :) Sem ravno zadnjič razmišljala, da bi delala tematske looke na temo letnih časov, ker sem videla ful en lep jesenski look in mi je dal inspiracijo. Mogoče pa naredim challenge (čeprav ne vem točno kdaj, ker septembra delam nail art challenge, oktobra bi pa rada delala kake tutoriale za halloween) in se mi lahko takrat pridružiš. :) Če bo zrastlo kaj več iz te ideje, ti javim. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. HVALA! Tvoja pohvala mi res ogromno pomeni, ker si zame med slovenskimi blogerkami kraljica z igranjem zanimivih&barvitih makeupov! <3
      In bila bi zelo pocascena, ce bi iz te ideje kaj nastalo + glede sodelovanja. :)

      Izbriši
    2. HVALA! Tvoja pohvala mi res ogromno pomeni, ker si zame med slovenskimi blogerkami kraljica z igranjem zanimivih&barvitih makeupov! <3
      In bila bi zelo pocascena, ce bi iz te ideje kaj nastalo + glede sodelovanja. :)

      Izbriši
  6. Ful ti je čudovito ratalo, pa še take barve ti res pašejo :D upam da bomo videli še več takih lookov :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Sara, HVALA! :) Super predlog! ;)
    In hkrati cestitke, kajti tokrat si ti srecnica, ki prejme mini nagradico. ;) Javi se mi na FB v zasebno (naslov), da paketek cimprej pride do tebe. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Kako hudo nor mejkap! Takšni so mislim, da direkt za tebe :) Mi je ful všeč, ker je drzen! :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar