OCENA: AVON LUXE IZDELKI

Zdravo!

Pred časom smo blogerke od podjetja Avon prejele nekaj izdelkov iz Luxe linije v testiranje. In danes to oceno končno objavljam tudi sama.
Od podjetja sem prejela paletko senčil, maskaro in rdečilo za ustnice skupaj z njihovim katalogom. 
Sama embalaža izdelkov je na videz res izgledala luksuzno, v svetleči zlati barvi. Kako so se pa obnesli izdelki?



PALETA SENČIL : Cocoa Couture

Najbolj sem bila vesela palete senčil, ki je vsebovala barve ( 2 šimrasti in 3 mat), katere pristajajo vsem in so uporabne na vsakodnevni bazi. Sama bi vsakodnevno uporabljala vse, razen roza senčila – nekako se ne počutim udobno nositi takšne barve na očeh.  Vseeno sem na očeh ustvarila videz, pri katerem sem uporabila vsa senčila v paleti.

OCENA
PIGMENTIRANOST: 3/5  Ko sem senčila preizkusila z blazinicami prstov, so delovala zelo pigmentirana, predvsem temnejše barve. Na vekah ta pigmentiranost ni bila tako izrazita, kljub temu, da sem predhodno nanesla podlago za senčila. Se pa da to seveda še nadgraditi.
BARVE: 4/5  Vse barve so mi zelo všeč, razen roza, kar pa sem omenila že prej, in to je edini razlog za takšno oceno. Sama bi si izbrala drugo paletko, ki vsebuje samo naravne barve.
OBSTOJNOST: 4/5  Senčila so načeloma skozi dan zelo dobro obstojna, in se mi niso nabirala v gubah vek. Pri meni so zdržala 10 ur, in prepričana sem da bi tudi dlje, vendar jih sama več kot toliko nisem nosila. Le rahlo zbledijo sčasoma – to pa pri meni tako večina senčil, kljub temu, da vedno uporabim podlago.
NANOS: 3/5 Enostaven nanos, le malo več dela je potrebno pri mat senčilih – kar je seveda normalno za te vrste senčil.
CENA: 13,50 evra. Čeprav je to LUXE kolekcija in videz primeren imenu, ne bi rekla, da je vredna svojega denarja. Sicer paletka ni predraga, vendar se mi zdi, da so dali več pomena na sam izgled palete senčil, kot na senčila sama. Za ta denar bi dobila kakšno cenejšo paleto senčil z več barvami in podobno kvaliteto, le v manj privlačni embalaži.





RDEČILO ZA USTNICE: Lustering Nude

Sama sem velika ljubiteljica rdečil za ustnice. In to, ki sem ga prejela, bi bilo zame čudovito, če ne bi vsebovalo bleščic, zato sem bila kar v rahlih dvomih, kako bo to izgledalo na meni.

OCENA
PIGMENTIRANOST: 5/5 Glede na to, da je rdečilo za ustnice kremno, nisem pričakovala tako dobre pigmentiranosti. Pozitivno presenečena.
BARVA: 4/5 Kot sem že omenila, pri meni so krive bleščice, ki jih res nimam rada pri izdelkih za ustnice. Barva sama po sebi je čudovita, naravna, in bi pristajala k različnim makeup videzom, če bi bila (po mojem mnenju) brez bleščic. Čeprav na ustnicah ni izgledalo tako hudo svetleče, kot sem pričakovala, in tudi same bleščice so lepe zlate barve. Le jaz se ne počutim udobno s takimi rdečili in glosi za ustnice.
OBSTOJNOST: 3/5 Ker je to kremno rdečilo, je tudi obstojnost temu primerna.
NANOS: 5/5 Sam nanos je enostaven, kot pri večina kremnih rdečil, sam občutek rdečila je prijeten.
CENA: 9,90 evra. Mnenje glede cene je isto, kot pri paleti senčil. Sama bi si kakšno rdečilo iz te kolekcije kupila, vendar takšnega, ki bleščic nima. Ko sem gledala ostala rdečila v katalogu, so mi bila v večini všeč, predvsem odtenek Cheri, Pink Satin in Nude Slip.



Izgled na ustnicah.

MASKARA: Caviar Black

Maskara je moja stalnica že več kot 10 let, zato si lahko predstavljate, koliko sem jih do sedaj že porabila in preizkusila. V zadnjem letu sem postala ljubiteljica gumijastih krtačk za nanos, na katere včasih nisem niti pomislila.
Ta maskara mi je na videz imela zadovoljivo krtačko, tako da sem upala, da bo tudi zadovoljivo delovala. In tudi je. Ni pa postala ena mojih najljubših.

OCENA
OBSTOJNOST: 4/5 Ni vodoodporna, vendar lepo zdrži skozi dan. Le sama jo ne bi uporabljala zdaj skozi poletje, zaradi vročine in vlage.
NANOS: 3/5 Maskara je po mojem mnenju primerna za tiste, ki lepe trepalnice že imajo, in jih želijo samo poudariti. Nekaj volumna sicer da, ampak ti vzame dosti časa pri nanosu. Vendar moraš paziti, da ne naneseš preveč izdelka, saj se potem trepalnice lahko kaj kmalu zlepijo skupaj. In ravno to mi je ena izmed prednosti gumijastih krtačk.
CENA: 11,90 evra.  Cena je primerljiva drugim podobnim izdelkom. V katalogu mi je bilo všeč to, da je na voljo tudi rjava maskara – za tiste, ki imate rade bolj naraven videz. Sama sem rjavo maskaro kot najstnica zelo rada uporabljala.


Samo maskara.

Na koncu pa še izgled, ki sem ga ustvarila s paletko senčil in maskaro z omenjenimi izdelki.

Zgornji sliki: Izgled na naravni svetlobi.
Spodnji sliki: Instagram.




Ste kakšnega izmed izdelkov tudi same preizkusile? Kakšne imate ve izkušnje?

Pozdravčki!

Jasna

Follow me on 


Komentarji

  1. Super objava! Mi je všeč ta iskrenost. :))
    Izdelki res izgledajo luksuzno, ampak so cene vseeno malo pretirane. Sploh paletka ima zelo lepe barve, ampak ta roza mi nekako ne paše noter.
    Mi pa maskara deluje kar zanimivo.

    Pa ta look ti zelo paše! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)
      Ta iskrenost - ja, je težko napisati objavo, če si izdelke prejel, ampak da bi zaradi tega hvalila izdelke, in lagala, se mi ne zdi prav. ;) Sicer nisem razočarana nad njimi, ampak več je v izgledu, kot na sami kvaliteti.
      Tudi meni tista roza ne pride zraven, čeprav sama barva je lepa, ampak zame neuporabna. Sem pa videla, da imajo tudi bolj naravno paletko v katalogu.
      In še enkrat hvala za kompliment na looku! ;)

      Izbriši
  2. Meni se zdi zelo lepo napisana objava. Iskrena ampak ne žaljiva, je pa včasih res težko napisati iskreno objavo ne da bi človek izpadel preveč 'bitchy'. Izdelki sicer zelo lepo izgledajo na tebi, sploh šminka :D Roza senčilo bi pa mogoče lahko uporabila kot blush, če imaš kakšen dovolj majhen čopič za obraz :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvalaaa, se res kar boljše počutim zdej! ;) Ker jst sem znana bolj kot prijazno dete, le domačim malo bolj kot zmaj včasih, pa je potem težko to. :)
      Hvala ti! ja, semm res razmišljala, da bi prišlo prav kot blush, nekaj bom naštudirala. :)

      Izbriši
  3. Ojla, nameravala sem kupiti to maskaro, ki si jo ocenila, vendar sem si takrat iz neznanega razloga premislila. Po slikah sodeč sem ravnala pravilno. Namreč to, kar ustvari ta maskara s trpalnicami...no go pr meni. Ni vredna centa.
    Hvala za oceno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sem vesela, da komu pomaga. Maskare, kot je ta, so po mojem mnenju namenjene bolj tistim, ki že imajo dovolj goste trepalnice, da jih samo poudari. Meni osebno je od cenejših najboljša tista živo roza od Essence (I love pink?), pa od Maybelline Lash sensational punce tudi zelo hvalijo, ampak je sama še nisem preizkusila, da bi vedela.

      Izbriši
    2. Uf Essence majo pa neko sestavino notri, ki me zelo draži, tako da razen njihovih lakov, ne morem ničesar drugega imeti :( trenutno uporabljam maskaro od max factorja extensions false lash effect(vijola barve embalaža) in je res wow,polne trepalnice, tako da na umetne sploh pomislila nisem. Sem pa preizkusila že nekaj firm cenejšega razreda pa..ni bilo to to. Glede na to, da imam kar "košate" trepalnice pa ni bilo efekta...kaj potem šele tiste, ki tega nimajo :/
      Sem pa nekaj dni nazaj imela v rokah Avonov katalog in razmišljala, da kaj kupim, ampak...me ni prepričalo :D

      Trenutno se nagibam k tej http://www.ulta.com/ulta/browse/productDetail.jsp?productId=xlsImpprod3490153 ...ampak še gledam, kaj drugi pravijo o njej. :)

      Izbriši
    3. Pri meni se je pri Essence to zgodilo samo enkrat z neko maskaro, ki je bila vmes zelene barve. Ampak pri ostalih ne. Če ti ne odgovarja, potem res boljše.
      Tale na povezavi pa izgleda tudi dobro. ;) Sem pa imela tudi od Bourjois 1 second maskaro (vodoodporno), zdej tudi navadno, pa mi je tudi všeč. :)

      Izbriši

Objavite komentar