New In: APRIL

Zdravo! :)

Tudi v mesecu aprilu sem zapravila nekaj evrov več, kot sem načrtovala. Skratka, nič novega. ;)

Ker so moji lasje zelo izsušeni (posledica trajnega kodranja las), sem si kupila že preverjen izdelek, ki mi je pred leti pomagal pri negi las – Gliss Kur Hair repair, znamke Schwarzkopf. Izdelek mi pomaga, da so lasje bolj navlaženi, in posledično bolj mehki. Tudi razčesati jih je potem dosti lažje. (Cena: izdelek je bil v akciji izpod 2 eur)
Od iste znamke sem si kupila tudi Schauma Beauty oil za lase, da mi vsaj malo navlaži lase. Olje pomaga, ampak seveda ne reši mojih uničenih las. Problem bo rešen, ko bodo ti lasje popolnoma odstriženi, žal tako je. Do takrat bi pa še rada obdržala določeno dolžino las, saj ne želim, da imam čisto kratke lase, ker se s kratkimi lasmi ne bi počutila dobro. (Cena: okoli 4,50 eur)
Afrodita cosmetics je moja najljubša domača znamka za nego kože, tako da ni presenečenje, da sem si kupila Red grapes Oil shower gel, ki diši čudovito.
(Cena: 3,80 eur)



Kot članica Spar kluba sem izkoristila tudi nekaj popusta, tokrat sem imela ravno srečo, saj sem bila na lovu za ravnalcem las. Kupila sem si Remington Sleek&Curl ravnalec za las kar za 50% ceneje, in sem zanj odštela okoli 25 eur. Zelo vesela! :)



Na spletni strani Destination Pretty sem imela že nekaj časa nagledana 2 laka znamke China Glaze v odtenkih Petal to the metal in In a lily bit Z lakoma sem že ustvarila preprosto manikuro, sliko pa objavila na Instagram in Facebook profilu. Tako da če mi še ne slediš, je že skrajni čas, da to storiš. ;) (Cena okoli 5 eur)
Na isti spletni strani sem naročila tudi svoje čisto prvo rdečilo za ustnice znamke Wet`n Wild v odtenku Pinkerbell. Rdečilo za ustnice je matt, kar pomeni, da je tudi dlje časa obstojno. Pa še zelo lepo izgleda! (Cena: 3,95 eur)





Zadnje čase imam nekako več veselja za ustvarjanje z nohti, čeprav iskreno, mi to ravno ne gre najbolje od rok, ampak se trudim. ;) Tako da sem v nakupovalno košarico v Muellerju dala poleg ostalih zadev tudi Essence Studio nails Rosewood sticks za pomoč pri manikuri, ter Nail art stickers iste znamke, da manikura ne bo preveč dolgčasna.  (Cena nekje 1-2 eur)



Odločila sem se preizkusiti tudi odstranjevalec laka za nohte znamke Aveo, ki je brez acetona, in pakiran idealno za na pot. Ampak mi izdelek žal ni všeč, ker dela ne opravi tako, kot bi želela. Je pa bila na srečo cena izpod 1 eur, tako da ni hudega.



Preko eBaya sem si naročila čopič za blendanje št. 217, znamke Jessup, ki pa še čaka, da ga preizkusim. Na videz mi deluje, da bo svoje delo opravil zadovoljivo, ampak to bom vedela šele, ko ga preizkusim. ;)


Na spletni strani Moja drogerija sem si naročila NYX Matte Finish setting spray, ki je bil že dolgo časa na moji Wish listi. Uporabila sem ga že nekajkrat, in sem z njim zaenkrat zadovoljna. Najbolj realno se bo videlo čez kakšen mesec, ko bodo višje temperature. (Cena: 10,45 eur)



In sedaj iskreno priznam … čevlje znamke Josh sem si kupila že v mesecu marcu v Massu, vendar sem jih pozabila poslikati, tako da sem se odločila, da jih vseeno vključim v ta blog – ker so mi zelo všeč. ;) Cena je bila okoli 20 eur, če se ne motim. Najprej so mi padli v oči eni s potiskom rož, ampak mi je ta barva dosti bolj prijazna za kombiniranje k oblačilom, zato sem se odločila za nakup teh. Na začetku niso bili ravno preveč prijazni za nošenje, vendar sem jih v slabem mesecu kar dobro razhodila, in sedaj jih zelo rada nosim.



Pa še zadnja novost tega meseca – športni copati znamke Fila, katere sem kupila v Deichmannu (okoli 40 eur). Niso najboljše kvalitete, ampak za začetek bodo dobri. Sama nisem bila nikoli tip človeka, ki obožuje šport, ampak so določene zadeve privedle do tega, da začnem delati na tem. Počasi, s sprehodi in lažjo obliko vadbe, pa bo. :)




6. aprila sem zaključila s 40 – dnevnim postom, v katerem sem se odločila črtati kruh, testenine in sladkarije, z izjemo vsaj 70% čokolade. In moram se pohvaliti, da mi je šlo super, ni bilo krize, kot sem sprva pričakovala. Tako da sem posledično začela nekako paziti pri prehrani. Moram povedati, da sem se skozi post odlično počutila, in sem imela dosti več energije. In sem se odločila, da bom poskusila biti bolj pridna tudi naprej.

Imam občutek, da vedno preveč pišem. Zanima me, ali vam je všeč, da pri pisanju vključim še tudi takšno »blebetanje«, kot na primer danes o postu? Ali takšne zadeve rajši izpustim? Nekako nisem prepričana glede tega. Rada pišem o izdelkih, hkrati pa rada tudi malo »blebetam«, ker se mi zdi, da je takšen način malo bolj pristen, in da na takšen način izveste še kaj več o meni. Sama imam to zelo rada pri določenih YouTuberjih, ki jih spremljam, ne vem pa, če paše to na blog. Povejte mnenje, prosim! :)

Kaj od nakupljenega vam je bilo najbolj všeč? Če vas kaj zanima, kar vprašajte.

Lep dan želim! 

Jasna


Follow me on 

Komentarji

  1. China Glaze laka sta čudovita :D
    Meni je všeč, če vključiš tudi kakšno "blebetanje". Tudi jaz bi se morala lotiti kakšnega posta, da bi vsaj sladkarije črtala haha :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ojla! :)
      Hvala! ;) No, potem bo pa blebetanje še naprej vključeno, hihi. ;) Ti povem, da je počutje čisto drugače potem, in imaš več energije. :)

      Izbriši
  2. Mass čevlji so mi všeč:)) Me zanima kako ti bo všeč 217 čopič in NYX spray, poročaj;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, tudi meni so všeč, vsepovsod gredo, in tok so zdej fajni za nosit! :)
      Bom poročala - če ne tu, pa na FB strani ali Instagramu. :D

      Izbriši
  3. Anonimni06 maj, 2015

    Meni je ful všeč, ko še kaj zraven napišeš! :) Tudi sama sem si postavila post in sicer brez mesa, 40 dni, in mi je tudi uspelo. A drugo leto se vsekakor lotim česa drugega, saj v šolski menzi v tem obdobju skoraj nikoli ni nič okusnega kar je brez mesa :/ (pa ne da sem kakšen meat-freak, ampak šola to čodno štima :/)
    Drugače pa super nakup! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. No, super, sem vesela, da ni odveč moje blebetanje! :D
      Ja, jaz sem lani prvič imela ta post, in sem tudi meso črtala - sem se počutila super, čisto iskreno :) In tudi letos ga nisem nekako dosti jedla - ampak letošnji post je bil raven višje. Sladkarije, da sem to črtala, je bilo nekaj najboljšega, kar sem lahko storila. In razmišljam že, da bi še kaj glede tega naštudirala :D Ker to je moja šibka točka, iskreno. :) Sicer se že tako trudim, da kupujem bolj temne čokolade, ampak vseeno, ni isto. :)
      Ja, šolske menze...ne vem kako je sedaj, ker tisto o obveznem toplem obroku, ki ga nudijo, ali nekaj v tem smislu je prišlo ven, ko sem zaključevala srednjo šolo (joooj, kako leta bežijo!), ampak jaz sem si vedno nosila od doma, ali pa kupovala. In na začetku vem da so bili zanimivi ti sendviči ipd. (pa še tolarji so bili, dosti ceneje), potem se je pa zaustavilo, in je bilo večina pri meni na meniju 0,5l tekočega jogurta, in dva kosa sadja, občasno kaj drugega. :)
      Hvalaa! Lepo bodi! ;)

      Izbriši
  4. uuu same fine stvari. take schwartzkofov sprej za lase je odličen. prijetnega vonja pa še super pomaga :)
    drugače pa zlo lepi odtenki laka. sploh tist lila. ravno danes sem v trgovini kupila zelo podobnega. sicer znamke essence but still :)

    foreverevereveryoung.blospot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, sprej je res super, ga rada uporabljam. Ne vem zakaj sem pred leti pozabila nanj. :)
      Hvala! ;) No, sejj kolikor sem preizkusila do sedaj ta dva laka, sta super in pigmentirane barve, ampak je obstojnost bolj slaba, se po 2 dneh že kaj odkruši, tako da se potem že bolj Essence splača ;)

      Izbriši

Objavite komentar