BEAUTY NEW IN: October & November

Zdravo! :)

Zadnje čase se trudim kupiti samo tisto, kar potrebujem – pa saj veste, kako to gre …  nikoli ni dovolj. Ampak priznam, v zadnjih 2 mesecih mi gre dobro. ;)

Pa poglejmo seznam nakupa:

1.)  CATRICE COSMETICS, Sun glow matt bronzing powder for darker skin.
Sicer sama nisem ravno temna, ampak mi je ta odtenek bolj odgovarjal kot tisti za medium skin, saj imam rada, da se vsaj malo vidi bronzer – in mi ga ni potrebno nadgrajevati. To mi pride prav predvsem, če delam zjutraj, ko vedno hitim, in nerada zapravljam veliko časa.

2.) ESSENCE, I love extreme, crazy volume mascara.
O tej maskari sem slišala same hvale slovenskih blogerk, in ker sem Bourjoisevo porabila, sem se odločila, da ji dam priložnost. In moram priznati, res je SUPER! Ena najboljših maskar, ki sem jih kdaj imela, in še zelo poceni je.

3.) ESSENCE, Lash princess, volume mascara.
No, ta maskara ima prikupno embalažo, ampak pri meni žal ne deluje tako dobro, saj sama nimam sreče z bogatimi trepalnicami, in mi ne naredi ravno želenega volumna. Tako da jo priporočam tistim, ki imate bogate trepalnice. Primer: moja sestrica, ki je pri tem podedovala dobre gene! ;)

4.) ESSENCE, eyeliner pen, waterproof + ESSENCE, eyeliner pen.
Ta 2 bom združila kar v eno. Ker črnega črtala za oči nisem uporabljala že zelo dolgo časa, in se mi je stari posušil, sem se odločila za nakup novega. Sicer najrajši uporabljam rjavega, saj je bolj naraven, včasih pa paše tudi kaj bolj intenzivnega.
Vodoodporno črtalo sem imela že pred časom, in sem bila navdušena nad obstojnostjo, zato sem kupila tega. Drugega, ki pa žal ni vodoodporen, sem pa kupila ravno zaradi popusta; pri Lash princess maskari si ga dobil zraven. Ampak ni tako dobro obstojen, kot prvi. Tako da za nakup definitivno priporočam vodoodpornega, saj ne boste razočarani, predvsem če imate bolj masten tip kože.

5.) ESSENCE, 04 On the catwalk lipstick.
Saj vem, SPET Essence! Enostavno obožujem to znamko, si ne morem pomagati. Najbolj zato, ker ne testirajo na živalih, nato zaradi kvalitete, ugodnosti,…
Skratko, zaželela sem si malo bolj temnejšo šminko. Kar je celo mene presenetilo, saj sama najbolj obožujem svetlo roza in nude odtenke šmink. Ampak pride kakšen dan na leto, ko mi paše kaj bolj v rdečem odtenku – ampak res zelo redko. Rdeča barva mi ni najbolj všeč, čisto iskreno. In da ne bo pomote, všeč mi je, ko imajo ženske rdeče ustnice, samo na meni mi to ni všeč. Tako da, kot sem že rekla, to je šminka za kakšen dan, ko tudi meni zadiši malo drugačnosti.


6.) ESSENCE, Quick & easy sponge nail polish remover.
Stvar, ki si želim, da bi jo kupila že dosti prej! Prišlo je do trenutka, ko sem bila zdoma, na poti, pozabila odstraniti lak z nohtov, ki se je že grdo odkrušil, in sem šla mimogrede v trgovino, si to kupila, in že na parkirnem prostoru odstranila lak. Ja, tako hudo je že bilo! :) Pričakovala sem tisti tipičen volj po acetonu ( je acetone free), ampak ima čudovit vonj, nekako po sadju. Mislim, da še dolgo časa ne bom kupila tipičnega odstranjevalca za nohte. ;)



7.)  PRSTAN kolo in NAKIT DAZZLE, prstan rožica.
Prvi prstan sem kupila v Muellerju, nekako me je pritegnila drugačnost, in tudi dolgo sem si želela takšen prstan, ki ga nosiš dejansko na dveh prstih. Preprost.
Drugi prstan pa je bil darilo od kolegice Katje, ki sama izdeluje čudovit nakit in ga kar ne morem prehvaliti! Da ne bom izgubljala besed, se sami prepričajte na njeni Facebook strani, vam ne bo žal. Vedno občudujem vse te njene rožice.




Tako, poskusila sem biti kar najbolj kratka, pa mi kot vedno, ne uspeva najboljše. ;)
So vam všeč takšni blogi? Kaj najrajši berete?

Pozdravčki!

Jasna


Komentarji

  1. Tudi jaz sem ista, se nekako poskušam vzdržati nakupov,
    ma vedno ne uspe, moram pa tole mascaro poskusiti, itak mi jo bo
    kmalu zmanjkalo, in tudi jaz sem slišala super stvari :)

    http://dreamland1234.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam Music Flower (24h long lasting) eyeliner, ki sem ga naročila preko eBaya. Ga pa že toliko časa želim uvrstiti na seznam najljubših v kakšen blogu, pa se kar nekako ne spravim pisati tega bloga. Mogoče mi pa uspe napisati November favorites . ;)
    Cena je bil mislim da izpod 5 evrov, imajo pa še kar nekaj izbire drugih barv eyelinerjev. Evo link:
    http://www.ebay.com/itm/MUSIC-FLOWER-24-Hours-Long-Lasting-Waterproof-6-Color-Liquid-Eyeliner-M2021-/281238941928?pt=US_Makeup_Eyes&var=&hash=item417b25b0e8
    Tako da če imaš kartico, ali poznaš koga, ki ima, ga le pocukaj za rokav ;) Meni je ta eyeliner moj no.1. Je pa temnejši, kot je za videti - temno rjave barve, ampak še zmeraj ni primerjave s črnim. In je ZELO obstojen. Sama imam zeleno-rjave oči, in kadar uporabim črni eyeliner, se mi zdi, da imam preveč strupene oči - v negativnem smislu :) Haha.

    OdgovoriIzbriši
  3. Iskreno, sem ga že iskala po drogerijah, pa nič našla zaenkrat :/ Ko bom, se bom pa spomnila nate, pa javila ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. tale i <3 extreme maskara je top!

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar