WEEKLY HAUL

Ojla! :)

Evo me … po tedenskem premoru. Nekako sem dobila blokado za pisanje, čeprav imam ogromno idej. Ampak sem rekla, da se ne bom silila, in rajši malo počakala, da mine. Sicer še ni to to, ampak sem na dobri poti. ;) Zadnji mesec mi je bil predvsem psihično zelo naporen, in se mi je bilo res težko zbrati, se usesti, in kaj napisati. Mogoče je nekaj v zraku, ker sem videla, da nisem edina imela teh problemov, tako da sem se kar malo potolažila. :)

Odločila sem se, da vam pokažem, kaj sem ta teden nakupila. Oziroma, da ne bom lagala: kaj sem nakupila v torek – to je bil dan, ko sem si vzela 2 uri časa zase, in ponosno povem, da sem na koncu ugotovila, da sem dejansko nakupovala z glavo – kar pri meni ni pogosto. ;)

V C&A sem si kupila kavbojke, ki so poimenovane »boyfriend jeans«, kar je postalo v zadnjem času zelo popularno. Sama sem si jih že kar dolgo želela, pa nekako še nisem naletela na tiste prave…do torka. ;) Cena je bila 29 evrov, imajo seveda še cenejše, ker je C&A trgovina s solidnimi cenami, tako da če vas zamika, brez skrbi, jih dobite že tudi za 19 evrov. ;) Samo jaz sem se v teh boljše počutila, in to je bil glavni razlog za nakup.



V Takko trgovini sem našla športni pulover na zadrgo z žepi za 10 evrov, temno modre barve. Nekako mi je padel v oči, in tudi v omari nimam nič podobnega, v zadnjem času pa mi paše biti oblečena bolj v športnem stilu. :)



Mogoče to ne paše na blog, ampak ker obožujem živali, predvsem mačke, bi rada pohvalila hrano za mačke, ki jo prodajajo v Muellerju. Naši mački (imamo jih 4) obožujejo to mokro hrano iz vrečkic. In za razliko od ostalih, ki jih tudi kupujem, sem opazila, da ta mokra hrana tako lepo pade ven iz vrečke, in pri tem ni nobene packarije. Pa še cena je 2,59 evra, cenejših še nisem našla.
Kupila sem tudi mlečne tablete za našo psičko, ki so prava poslastica zanjo. Jaz ji jih ponavadi dam nekaj med brikete, ki jih potem seveda z veseljem poje. :)



Kupila sem si tudi Irish cream cappuccino, ki mi ga je zmanjkalo, tako da ga imam spet za nekaj časa. ;) Če ste brali blog mojih najljubših, potem veste, da je pristal na listi. :)



Porabila sem tudi tonik za obraz od Afrodite in pa Hydra masko, zato sem opravila ponoven nakup – in da jaz kupim vsaj 2x isti izdelek, to pomeni, da mi je res všeč. :) Tako da, Afrodita, zakon ste! ;) Odločila sem se pa tudi preizkusiti njihov čistilni gel, saj mi tudi čistilne pene že krepko primanjkuje. Tako da bom naredila tudi primerjavo med čistilnim gelom in čistilno peno. Če vas mogoče zanima? :)



Zobna pasta … kaj čem reči o njej. :) Nekako nisem zahtevna pri tem, saj tudi večjih problemov z zobmi (še) nisem imela, mi pa zelo ustrezajo takšne preproste na bazi zelišč, ki me ne pečejo.
In še zadnja zadevica: CC cream od Eveline cosmetics za mastno kožo z rdečico – torej ravno zame. Zadevico nameravam preizkusiti in o njej napisati oceno. Cena je 7,59 evra. Kaj več o njej bom pa vedela napisati, ko jo boljše preizkusim, ampak za svoj prvi vtis lahko rečem, da kaže kar pozitivno. ;)
Je že katera kupila kaj od te znamke? Ste zadovoljne?



To je bil moj nakup. Ni veliko, saj sem rekla, da sem kupovala z glavo, sem pa zadovoljna, da sem se poleg malo sprostila. :)

Bodite pridne, in uživajte še v preostanku vikenda. ;)

Pozdravček! :)

Jasna


Komentarji