JESSICA event : RAJ ZA "LAKOHOLIČARKE"

Zdravo! :)

V sredo, 16.03.2016 sem se poleg nekaterih slovenskih lepotnih blogerk udeležila čudovitega dogodka, znamke Jessica. Dogodek je potekal v prikupni kavarni Lolita.

Odločila sem se, da o samem dogodku ne bom pisala, ker je že kar nekaj kolegic pisalo o tem, vam pa vsekakor priporočam, da si preberete objavo od Gabi iz Parokeets (KLIKNI). Njena mi je najbolj izčrpna in dodelana z ogromno slikami in videom.
Zelo pa priporočam tudi ogled objave od Karine iz Karinaarstistic (KLIKNI), katera je ena izmed blogerk, katere objave res rada prebiram, in seveda občudujem njene slike. :)

Rada bi samo povedala, da sem se od gospe Slavice res ogromno naučila, in še v istem tednu preizkusila tudi prejete lake. Zelo navdušena!


KAJ SEM SE NAUČILA (NA KRATKO):

VEDNO moram uporabljati podlak in nadlak. Moja napaka je bila, da do sedaj nisem uporabljala nadlaka, tako da manikura nikoli ni zdržala dolgo.
NIKOLI ne obrezuj nohtne kožice, ampak uporabljaj temu namenjene kreme in olja.
Za lakiranje si vedno vzemi čas.
To so res stvari, ki se jih moram naučiti sama. Seveda je bilo informacij glede nege ogromno, za kar sem res hvaležna, da sem imela možnost se udeležiti dogodka.


Najlepša pa hvala tudi ge. Barbari, ki nam je na samem dogodku predstavila svoj nakit, izdelan iz stekla, in nam vsaki podarila prstan.

Lepe praznike vam želim!

Pozdravčki, Jasna








Prejeti paket.


VIDEO:


Komentarji

  1. Super slikce in z nasvetom, da si za lakiranje moraš vzeti čas, se popolnoma strinjam! :D Kadarkoli hitim gre vedno nekaj narobe, ali imam po vseh nohtih odtiske vseh mogočih predemtov ali pa ugotovim ,da na polovic nohtov laka sploh ni več. :P (Tamara)

    OdgovoriIzbriši
  2. Heej <3. Hvala za omembo ^^. Mi veliko pomeni, da ti je vsec kaj delam ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hej! :)
      Draga Karina, malenkost. :) Vsekakor mi je všeč tvoje delo, le tako naprej. ;) <3

      Izbriši
  3. Odgovori
    1. Jaa! Škoda, da se nismo videli, upam da se na naslednjem dogodku ;)

      Izbriši
  4. Ful lepe slikice. :) Se pa strinjam,da si je treba za lakiranje res vzet čas. Glede obnohtne kožice pa sem očitno vedno ravnala narobe 🙊.
    J. ♡

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Julija, naj te potolažim - tudi sama sem to ves čas počela narobe. ;)

      Izbriši
  5. tudi jaz pogosto pozabim na nadlak, potem se pa jezim, da se tako hitro uniči ! :D je pa še vedno res, da je obstojnost najbolj odvisna od lakca :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vseskozi se učimo, pravijo. ;)
      Glede laka se pa strinjam :)

      Izbriši

Objavite komentar