HVALA VAM!

Dragi moji!
Polna pozitivnih čustev od današnjega dne, ležim v postelji in razmišljam, kako se naj Vam vsem zahvalim...
Dobro leto in pol je, kar sem objavila svoj prvi blog. O pisanju le tega, pa lahko rečem, da sem sanjala že vsaj 6 let. In kako sem se odločila? Dan pred rojstnim dnem sem si rekla: "Jasna, ljudje bodo vedno obrekovali. Začni, ker veš, da ti bo nekoč žal, če ne boš." In nato sem se usedla, vzela prenosnik, in pričela tipkati.
KAKO SE MI JE ŽIVLJENJE V TEM ČASU SPREMENILO?
Spoznala sem ogromno deklet, s katerimi si delimo strast do bloganja o kozmetiki, in o drugih temah. Veliko izmed njih sem jih tudi spoznala letos na 1.Lepotni blogerski konferenci, ki jo je odlično izpeljala Nika Veger. Ta mesec smo se pa dobile z dekleti še na prednovoletni zabavi, katero sta organizirali Gabi Nedič in Ajda Sitar. Vsekakor pa moram tukaj omeniti še Ano Verdnik, katera je na Facebooku ustvarila skupino, namenjeno prav nam. Če je ne bi bilo, dvomim, da bi že imela možnost spoznati vsa ta čudovita dekleta. In ja, življenje se mi je spremenilo - na boljše. Ker če delaš nekaj, kar te veseli, si srečen. Res da mi za bloganje konkretno primanjkuje časa, ker me obenem veseli še ogromno drugih stvari, vendar se trudim. In se bom še naprej. Ker sem srečna, ko pišem o stvareh, ki me veselijo. Potem ko vidim, da vi, dragi bralci, berete moje bloge, sem še bolj srečna. Zato HVALA! Čutim, da delam prav, in se bom trudila delati prav še naprej.

DRAGI KOLEGI & KOLEGICE!
Hvala vam za vso podporo in nasvete. Hvala, ker ste me tako lepo sprejeli medse. Dejansko smo ogromna družina, ki raste. In upam, da bomo skupaj rasli še naprej. Res sem hvaležna, da vas poznam!

Hkrati pa najlepša hvala vsem sponzorjem, ki so nam kakorkoli pripomogli pri naših srečanjih, in ki nam v testiranje pošiljate izdelke. Čudovit občutek je, ko veš, da je nekdo opazil tvoj trud, in le tega včasih tudi deli s svojimi sledilci.
MOJE VOŠČILO
Zakaj je bil ves ta uvod? Zato, ker vam hočem pokazati, da če slediš svojim sanjam, se ti lahko uresničijo. Vsekakor sem še na poti do svojih (določenih) sanj, in Vi, ki to berete, pripomorete k temu. Nekega dne si želim, da bomo lahko s skupnimi močmi delali spremembe. Vsekakor to ne gre čez noč, niti ne moreš sam, ampak če stopimo skupaj, z vso pozitivno energijo in željo, vsekakor lahko.
Drznite si sanjati, in upajte si. Imejte se radi. Najprej moraš imeti rad sebe, da imaš še lahko druge. Bodite ponosni nase. Ker ste lahko. Sigurno ste naredili nekaj dobrega, s čimer se lahko pohvalite. Nasmehnite se mimoidočemu tujcu, in mu s tem polepšajte dan. Objemite drevo, in mu s tem pokažite hvaležnost, da obstaja. In nenazadnje, ohranjajte otroka v sebi. Naredite nekaj, v čemer ste uživali kot otrok: skakanje po lužah, delanje kolesa, igranje ristanca,...

VSE DOBRO V NOVEM LETU 2016 VAM ŽELIM! :)
Z ljubeznijo,
Jasna

Komentarji

  1. Oooo super objavica, vse lepo tudi tebi! :)**

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala tudi tebi, Sara! :) Tako lepo je vedno znova prebirati tvoje čudovite komentarje! <3

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar