PRVA LEPOTNA BLOGERSKA KONFERENCA V SLOVENIJI (Beautiful Bloggers Meetup)

Zdravo! :)

Kot ste verjetno že zasledili, je v teh dneh prava "poplava" blogov mojih kolegic o prvi konferenci lepotnih blogerk v Sloveniji. Ker se ne bi rada ponavljala, vendar pa vseeno dodala še svoje vtise, sem se odločila še sama nekaj napisati.

PRVI VTISI
Ker je bilo to zame prvi takšen dogodek, sem imela mešane občutke: zelo sem se veselila, a hkrati mi je bilo slabo. Saj veste, kakšne smo ženske - kompliciramo, po domače povedano. ;) Ampak se je, kot ponavadi, izkazalo, da se preveč obremenjujemo z vsem, še preden se kaj prične. Nekaj po 7:00 uri zjutraj smo se nekatere dobile že na kavici, in ko smo se prvič srečale, je bilo, kot da bi se že dolgo poznale. Na nekakšen način smo se, ker ogromno komuniciramo v svoji skupini, namenjeni prav nam. Vsa zahvala gre Ani (Mad About Red), ki je to skupino ustanovila - za kar je seveda prejela zasluženo nagrado. ;)
Ko smo se odpravile na registracijo, smo prejele personalizirane obeske (ogledalca s kronico), ki so mi že takoj vzeli dih - moj ponosno visi v sobi na ogledalu, da ga lahko vseskozi gledam (KLIKNI TUKAJ, da vidiš, kako izgleda). ;) Nato smo se vse ob vstopu v prostor rokovale s čudovito organizatorko Niko Veger (Beautyfullblog), ki nam je v roke dala vrečko z dobrotami iz Dvorca Trebnik, in tako je bil led prebit! :)
Da ne pozabim omeniti še en ogromen plus: ob sprejemu smo dobile še geslo za brezplačno Wi-fi omrežje, rezervirano samo za nas tisti dan - kaj bi lahko blogerkam ponudili boljšega za dobro jutro? ;)

TORNADO? :)
Da ne bom dolgotvezila, bom poskušala čim bolj na kratko vse skupaj povzeti:
Imela sem se prečudovito! Iskreno, najboljši dogodek, ki sem se ga kdajkoli udeležila. Spoznala sem ogromno svojih kolegic, ki si delimo isto strast - kozmetiko. In več kot 50 žensk na kupu, ki debatira o kozmetiki, si izmenjuje mnenje in nasvete, mislim, da še dobro, da nismo ustvarile tornada. ;) 

Postrežba je bila zelo simpatična, pijača in hrana zelo fotogenični - kot se za takšen dogodek spodobi, osebje v Grand Hotelu Union je bilo zelo prijazno in ustrežljivo do nas, Peter Poles pa je ves program skozi dan povezoval z dozo smeho, kot smo pri njemu vajeni. :)
Na fotografski delavnici z Domnom Blenkuš (www.domenblenkus.com) skupaj z Ajdo Sitar (Ajda`s) sem se ogromno naučila, prav tako sem na predavanjih od Mateja Špehar (družabna omrežja; www.matejspehar.si), Jureta Doler (startup & digitalni marketing; startupmarketing.si) in Gabi Nedič (Google analitika) pridobila veliko znanja, in si razjasnila še nekatere stvari, ki jih prej nisem razumela. Vsako znanje pride prav. Najlepša hvala vsem!

Dan mi je res zelo hitro minil. Lahko rečem, da so nas razvajali, kot princese. Bilo je čudovito, ko smo si med vsako pavzo lahko ogledovale stojnice prisotnih blagovnih znamk, in se med seboj z dekleti tudi boljše spoznale.
Domov sem šla polna pozitivnih vtisov in z ogromno vrečami dobrot - NAJLEPŠA HVALA vsem sponzorjem, takšnega razvajanja ni pričakovala nobena izmed nas.



Objavila sem video, kjer sem pokazala, katere izdelke vse sem prejela: KLIKNI TUKAJ .
Zelo vesela bom delitve videa. ;) Če se pa naročiš, boš pa vsekakor ena izmed prvih, ki bo obveščena, kdaj bom naložila kakšen nov video - predlogi dobrodošli. :)
V prihodnjih dneh bo naložen še en video iz samega dogodka, tako da me le pridno spremljaj TUKAJ. <3


*** Na Instagramu si oglej ogromno slik, ki smo jih objavili o dogodku: #bbmulj ***




PRIPOROČAM:
Na povezavah si oglejte bloge deklet, ki so o dogodku že pisale.

Gejba Parokeets: 1.video2.videoblog

Tudi v medijih so pisali o dogodku:

SPONZORJI:

Kozmetika Afrodita 
L'Occitane  
Lassana 
Zlatarna Celje 
Dvorec Trebnik 
Alessandro
AlpStories 
Avon
Clarisonic 
Curaprox 
YoungBlood
Le Couvent Des Minimes 
Melvita 
Oriflame 
Philips 
Vichy  
Aussie 
Catrice 
CD
Click2Chic
Essence 
Catrice
Eucerin
GoldenRose
Labello
LaRochePosay
Ličila.si
Nivea
Paul Mitchel
Restart
Nula
Smile Concept Store  
Cosmopolitan


Praktični del fotografske delavnice.





Pozdravčki,
Jasna

Follow me on 

Komentarji

  1. Heej, hvala za pohvale. In hvala za presenecenje, sopek in uhancke, ki ste mi jih podarile ;). Upsm, da se kmalu spet vidimo.
    Maham
    Nika

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hej! :)
      Nika, naše darilce je bilo zelo skromno, v primerjavi s tem, kar si nam pripravila ti ;) Tudi jaz upam, da se kmalu spet vidimo, in uspemo reči kakšno besedo več. :)
      Maham nazaj! ;)

      Izbriši

Objavite komentar