KO SE LEPOTNE BLOGERKE ODPRAVIJO NAKUPOVAT

V začetku oktobra smo imeli v Sloveniji 1. Lepotno blogersko koferenco, ki jo je organizirala vsem znana Nika Veger. Zelo sem ji hvaležna za ta ogromen projekt, saj sem končno spoznala večina deklet, ki se ukvarjajo z isto strastjo, kot sama – bloganjem. Ta dan sem res komaj čakala, ker sem vedela, da bom lahko brez sramu ves dan klepetala samo o kozmetiki. :) Ta dan pa so se spletla tudi nova poznanstva in prijateljstva.

Tako smo se s puncami dogovarjale, da bi se skupaj odpravile po nakupih, saj smo na konferenci dobile tudi nekaj bonov. Na koncu smo se dobile 3, saj nekatere žal niso utegnile, druge so šle že prej, vendar iskreno, ker nas je bilo manj, smo se lahko bolj spoznale. ;)

Po nakupih sem se odpravila s Tjašo (ajda-tjasa-beauty.blogspot.si , FB: Klikni tukaj) in Ano (beautysaur.blogspot.si , FB: Klikni tukaj). V Ljubljano sem se odpravila z vlakom po svoji zadnji nočni v tistem tednu. Vsekakor mi je primanjkovalo spanca, vendar me je pokonci držalo navdušenje nad skupnim nakupovanjem. Ker pa je vlak zamujal, se Ana in Tjaša nista mogli zadržati, in sta eno trgovino obiskali še preden sem prišla – vendar smo tam kasneje spet pristale skupaj. ;)

Ker sem bila prepričana, da bom zmogla v petah (punce, tega NIKOLI ne počnite za večje nakupe), sem si jih enostavno nadela. In obupala že po nekaj 100 metrih, tako da sem si morala kupiti novo obutev, da sem lahko sploh hodila. Ne, vsekakor to ni bil izgovor za nakup. Hvala Ani in Tjaši za vso potrpljenje z mano ob vsem tem, ne bom nikoli več ponovila te napake, obljubim! ;)

Skratka, kot je napisala že Tjaša v svojem blogu, smo nekje globoko v sebi vedele, da Golden Rose in Smile concept store ne bosta edini trgovini, ki bi jih obiskale. ;)

Najprej smo se ustavile v Golden Rose, da smo si ogledale vse te, za nas nove izdelke. Če vam znamka ni poznana, nič hudega, saj je to pri nas v Sloveniji še res sveže. Cene so zelo dostopne, lahko bi rekla, da nekako primerljive z Essence in Catrice znamko. Izbiro imajo ogromno. Zelo všeč mi je pa bila prijazna prodajalka, saj nam je dovolila, da smo si v miru ogledovale izdelke, brez da bi bila vsiljiva in sumljiva do nas. Saj veste, ogromno je takšnih trgovin, v katerih si ne moreš vzeti časa, ker ti nekdo neprestano »diha za vrat«. Meni osebno to ogromno pomeni, in mislim da tudi večina puncam. Ker sem tako bolj sproščena, vsekakor vem, da bom v takšno trgovinico še kdaj prišla.
Ker sem imela s seboj vabilo, sem si lahko izbrala rdečilo za ustnice po svoji izbiri (res hvala za to, Golden Rose!), poleg sem si pa kupila še ujemajoče črtalo za ustnice in čudovit lak za nohte v prelepi modri barvi. Vse sem že preizkusila, in sem res pozitivno presenečena.






Vmes smo se ustavile tudi še v drugih trgovinah, in šle na kosilo, kjer smo naključno srečale še eno blogerko Lindo (lindatargaryen.blogspot.si), čeprav res na hitro, jo je bilo lepo videti. Linda, če bereš, čao! ;)

Morale smo v H&M malo pokukati, kako izgleda kaj njihova kozmetika. Ja, tudi to je pri nas novost. ;) Ampak žal me od kozmetike tokrat ni nič prepričalo, so me pa zato zelo simpatični uhančki.



Ustavile smo se še pri prodajalki, ki je imela na stojnici svečke Yankee Candle. Od sebe sem dala vse moči, da smo si tudi tam ogledale izdelke, saj o teh zelo popularnih svečkah sanjam že dolgo časa. In ne, punce ni bilo težko prepričati. ;) Veselo že uporabljam svečko Vanilla cupcake, ki res prijetno odišavi mojo sobo.






Verjetno boste začudeni, ker sem verjetno ena redkih, vendar sem bila prvič v trgovini Lush. :) Tudi njihovih izdelkov še nisem preizkusila. In kaj si mislim sedaj? Da res ne vem, kaj sem tako dolgo čakala! ;) Da bi me nekdo s kamero snemal v tisti trgovini … zame je bilo kot božično jutro za malega otroka. :) Polna navdušenja sem gledala izdelke v trgovini s prijetnimi dišavami, ki so se mešale med seboj, vendar kljub temu so lepo sovpadale druga z drugo. Postregli so nas čudoviti prodajalci, ki so si res vzeli čas za nas. Počutila sem se res kot zelo pomembna gostja (VIP). Toliko čudovitih stvari! Izgleda res pravljično. Dejansko bi imela vse v svoji sanjski ogromni kopalnici. In ne, ne pretiravam, temu se reče ljubezen na prvi obisk. ;)  Komaj čakam, da grem ponovno – vsekakor je na moji wishlisti maska za obraz, ki sem jo prejela kot tester, da sem jo lahko preizkusila. Šampon, ki sem ga kupila, sem ga res želela preizkusiti, ker je o njem v eni debati govorila Simona (beautyofalemon.blogspot.si). Daje res presenetljive rezultate. Hvala, Simona! ;)







Za piko na i pa je prišla na vrsto najbolj simpatična trgovinica, ki ji jaz skrivoma rečem »Instagram friendly«. :) Res ogromno prikupnih izdelkov za dekoracijo doma. Najbolj so mi bile všeč skodelice, predvsem pa kotiček, kjer imajo ogromno luštnih pripomočkov in dekorative za peko slaščic (maffini, cakepopsi). Res trgovinica, ki jo priporočam vsem, ki obožujete preproste, svetle in lepe izdelke.


Nato je posijalo sonce, da mi ponagaja pri slikah. :)


Najbolj luštna sovica. Owl you need is love. ;)

Bil je čudovit dan, ki si ga v prihodnosti vsekakor želim ponoviti. Vesela sem, da sem spoznala dve čudoviti punci, in z njima debatirala o raznih pogovorih, ki ga imaš lahko samo z blogerji – ker večina naših težav tako ne bi razumela. Predvsem si želim, da bomo še kdaj tako posedele v Cacao baru ob Ljubljanici, in si nabrale nove moči za nakupovanje naprej, kot smo to storile tokrat. ;) Punci, hvala za vse! <3

Pokukaj na link, kako je o tem dnevu napisala Tjaša: 

Vam je bila ta objava všeč? :) Če ti je bila, jo lahko deliš med svoje prijatelje, saj jim lahko pride prav za nakupe v prihajajočih prazničnih mesecih. ;)

Pozdravčki!
Jasna

Follow me on 

Komentarji

  1. Super napisano :D Meni je bilo v bistvu iskanje čevljev zate zelo zabavno (vem, zloba sem ;P), sploh ko sva ti z Ano kazale razne štikle :D
    Absolutno še kdaj ponovimo! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahahahaha, res si žlehtnoba! :P Ma kriva sem si sama. ;)

      Izbriši
  2. Super slike <3 (se strinjam s Tjašo, še kdaj pridi v petkah ker je blo zabavno :P )

    Gremo skupaj božična darila kupovat? :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! <3
      Oh, še druga žlehtnoba! :P
      Joiii, sej sem rekla, da bom bankrotirala...moram Eurojackpot vplačat, in če zadenem, gremo še na drugo celino kam zapravljat. ;)

      Izbriši
  3. Ful mi je všeč, da ti je fajni ta Lushev šampon :) In pa kupila si tudi moj najljubši tonik <3
    Si si pa lepo privoščila ^^

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ojla! :) Ja, sej sem rekla, da sem zdej do konca leta broke zase, samo še nujna božična darila (beri:rekla, ma vem da se ne bom držala :P ). Joj, sej res, mislim da si ta tonik tudi ti omenjala! :) Ja, sem rekla da rabim, mi koža nori, ko sem nehala s kontracepcijo. :/

      Izbriši

Objavite komentar