New In: MAY

Zdravo!

V mesecu maju sem imela, iskreno, preveč novih pridobitev, in mi je bilo ob misli, da rabim spisati to objavo, kar težko. Drugače zelo obožujem takšne objave, predvsem pa videe na YouTubu.
Upam, da imaš pri sebi kakšen prigrizek. ;) O posameznih izdelkih imam namen napisati posebej objave, ker je med njimi ta mesec ogromno takšnih, ki so me navdušili.

Klasičen brezin šampon za vse vrste las, h kateremu se znova in znova vračam – lahko rečem, da je moj najljubši, saj me spremlja od otroštva.


Odločila sem se poskusiti drugačno kremo za obraz. Že nekaj časa me mikajo takšne, ki so na podlagi kumaric, saj naj bo obraz osvežile. In tako sem med iskanjem določenega produkta v DM trgovini, naletela na to od znamke Ziaja, ki je primerna za moj mešan – masten tip kože. Zaenkrat sem z njo zadovoljna.


Pri Sorayi so imeli nekaj znižanja, zato sem se odločila za nakup CC kreme, saj mi je zmanjkalo njihovega pudra, ki sem ga uporabljala predhodno. Sem zadovoljna, odlično se prilagodi moji koži, vendar me je manj navdušila, kot puder (omenjen v eni izmed prejšnjih objav – KLIKNI), saj se pričnem hitreje svetiti po obrazu, zato rabim skozi dan večlrat nanesti zaključni puder v prahu.


Prav tako sem pri Sorayi naročila kremico za pod očmi s transdermalno hialuronsko kislino, ki me je zelo navdušila! Kožo okoli predela oči odlično navlaži, po nanosu je prijeten občutek, občutno bolj napne kožo. In za to je potrebno zelo malo produkta. Prej sem uporabljala eno navadno, ki jo bom omenila v edem izmed prihodnjih objav, in mi ni bila nič posebnega. To od Soraya pa ZELO priporočam, res sem navdušena!


Gobice za odstranjevanje makeupa so namenjene večkratni uporabi. V paketu so 4. Našla sem jo naključno. Sicer je ne uporabljam vsakodnevno, ampak občasno, ko imam na obrazu več makeupa, se je zelo rada poslužim, saj hitreje odstranim vsa ličila.


Batiste suhi šampon za rjave lase. Produkt, o katerem v svetu lepotnih blogerk in YouTube zvezd poslušam že nekaj let. In končno je prišel tudi na police v Muellerja – hvala slovenskim blogerkam za info. ;) Sicer sem si želela navadno različico, vendar je žal ni – samo za rjave, temno rjave in blond lase. Je rahlo obarvan. Vonj je bolj prijeten, kot pri drugih podobnih šamponih, ki sem jih preizkusila do sedaj, in tudi lasje so dalj časa sveži po uporabi tega šampona. Moti me le ena stvar: barva vode, ko si umivam lase. Tako, da BO ponoven nakup, ČE pride na naše police še klasičen suhi šampon, ki bo za vse vrste las.


Syoss suhi šampon. Kupljen zato, da sem ga vrnila svoji mami, ker sem si sposojala njenega, ker sem bila nekaj časa brez suhega šampona. :D Ona uporablja tega – tudi jaz sem ga prej. In to je edina stvar od Syossa, ki jo še dam nase – njihov običajen šampon za lase, je moje lasišče polnoma uničil – je očitno preveč agresiven. Dejansko so se mi pred leti pojavili kupi prhljaja in krastice, ki se jih nisem zlepa znebila. In od takrat uporabljam čim bolj naravne šampone – predvsem brezin je moja stalnica.


Na Feelunique spletni strani sem si naročila dolgoobstojni tekoči puder in zaključni puder znamke Rimmel. Prvega sem si naročila pretemnega, z drugim sem pa zadovoljna – obraz lepo matira, vendar mi drži časovno povsem isto kot zaključni puder od znamke Essence, ki sem ga pred dobrim letom ogromno uporabljala.
Naročila sem ti tudi glos za ustnice od zelo znane YouTuberke Tanye Burr, ki je ena izmed mojih najljubših. Sama sicer rajši uporabljam rdečila za ustnice, kot glose, vendar za tega že vem, da bo letos pri meni zelo redno na ustnicah (no, je že!), saj ni tipično preveč lepljiv, je čudovite barve, predvsem pa meni zelo pomembna stvar pri glosih: DIŠI! In to po jagodah! Cel dan bi ga lahko vonjala, res prečudovito diši.


Robčkov za odstranjevanje makeupa ni nikoli dovolj, in tile, ki se jih kupi v Hoferju, so prav zadovoljivi.
In pa še ena moja stalnica: Afrodita tonik za obraz. Sploh ne vem več, kateri je ta po vrsti, ampak zame super deluje!


Essence barvni sprej v pastelno vijolični barvi – malo za občasno poživitev las. ;)
In pa Essence French click&go nails, kateri so me pa razočarali. Če želiš imeti 2 res enaka nohta, bi potrebovala kupiti 2 ista produkta. In tudi pazljivo jih moraš jemati iz škatlice.


Afrodita mini vzorček balzama za lase, Nivea mleko za telo, ki ga lahko uporabljaš pod tušem, in še ustna vodica.


Gliss Kur balzam za lase, ki zaenkrat deluje zadovoljivo.
Kupila pa sem si tudi Fruttini sprej za telo z vonjem jagode – idealen vonj za pomlad. Škoda le, da ne drži dlje časa.


Na Wish listi sem imela kroglice za osvetljevanje od Catrice, ki so bile v omejeni izdajo – na srečo sem dobila zadnje. To je zame eden izmed izdelkov, v katerega sem se takoj zaljubila. Res lepo osvetlijo, izgleda naravno. Odkar imam te kroglice, sem kar pozabila na ostale osvetljevalce. Da o izgledu embalaže sploh ne govorimo – čudovita!


Balea obliži proti ogrcem. Redni jih kupujem, in sem z njimi zadovoljna. Za svojo ceno, svoje delo dobro opravijo.


Afrodita očesna maska za spočit videz brez podočnjakov. Odkrila sem jo naključno v DMu. Ta maska pri meni dela čudeže. To vam povem kot oseba, ki ima »kronično pomankanje spanca«, kot si sama rečem, delam nočne, itd., in mi je v zadnjem mesecu res pomagala, da nisem po svetu hodila kot zombi. Odlično navlaži kožo, jo napne, ima prijeten hladilen občutek, skratka, trenutno eden izmed mojih najljubših izdelkov. Pa še cenovno zelo dosegljiva!


Še ena maska za obraz. To pa sem kupila v Tuš drogeriji na znižanju. Prijetnega hladilnega občutka. Poimenovala sem jo »Smrkec maska«, zaradi barve. :)


Pri naročilu Soraya izdelkov sem prejela kup testerjev od Fermone. Preizkusila sem vsa tri masla za telo. Izdelki so zanimive teksture, se lepo mažejo in lepo vpijejo, vonj je prečudovit, in traja še kar nekaj časa po nanosu. Občutek na koži je prijeten še tudi dan po nanosu. Zelo resno razmišljam o nakupu enega izmed izdelkov – žal se ne morem odločiti glede vonja! Tavam med čokolada – pistacija in pinacolada vonjem.



Catrice svinčnik za osvetljevanje Eye Need je takoj postal moj najljubši osvetljevalec kotičkov očes, in nadomestil prejšnjega od Essence. Cel dan se ne premakne in odlično opravlja svoje delo! Pozitivno me je presenetila pigmentiranost, saj za tako dosegljivo ceno nisem pričakovala kaj takega. Uporabljam ga vsakodnevno. Lahko se ga uporablja tudi za osvetljevanje pod obrvmi. Prepričana sem, da bi odlično deloval kot podlaga ali samostojno senčilo – vendar ga na ta način še nisem preizkusila. Dejansko so njegovo ime zadeli v polno.



PREJETI IZDELKI

Pri Borotalco so bili čudoviti, in mi v testiranje poslali kar nekaj njihovih izdelkov: deodorante v spraju in deodorante v roll on. O njih bom napisala samostojno oceno. Moram povedati (in to ne pravim zato, ker so mi bili podarjeni, ampak ker je res), da so njihovi deodoranti najboljši, kar sem jih do sedaj preizkusila. In preizkusila sem jih že ogromno. Res delujejo skozi cel dan, oredvsem pomemben mi je pa tudi sam vonj, ki je svež. Spominja me na baby puder. Gel za tuširanje je tudi čudovit.
 Več o izdelkih pa v posebni objavi.




Ličila.si so v mesecu maju zelo razvajali blogerke. Prejela sem čudovito paletko senčil, ki je v naravnih barvah – vsebuje matt in šimrasta senčila, in so primerna za vsakodnevno uporabo skozi dan in za zvečer. Všeč mi je, da ima vsaka senčka svoje ime. Paletka mi je bila všeč, vendar sem jo vseeno premalo preizkusila, da bi podala realno mnenje o njej.
Prejela sem tudi I Heart Makeup Nail Geek lak za nohte v odtenku Inbetween 10. Je lepe zelene barve, ki se mi zdi čudovita za jesen. Je dobro pigmentiran, in je popolnoma dovolj samo en nanos.





Pa smo prišli do konca! :) Najdaljša objava do sedaj. Vendar sama imam takšne objave rada. Pa ti? Kaj ti je bilo najbolj všeč? Je kakšen izdelek še posebej pritegnil tvojo pozornost?

Pozdravčki!

Jasna

Follow me on 




Komentarji

  1. Jaz sem kupila te Balea obliže in po pomoti vzela tiste samo za čelo in brado -.- ker je nekdo odložo na isto mesto kjer so bili za nos..sem bla ful jezna, ampak ok, vseeno jih bom uporabla za nos haha :D

    Beauty of a Lemon

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni so oboji super! S tem da sem mislila, da pri čelu ne bo nič ven potegnilo, pa je :D

      Izbriši
  2. Tudi jaz OBOŽUJEM New In objave, sploh takšne daljše. :))

    Super nakupi. :) Me zanima, kako je kaj ta Brezin šampon. Sliši se fajn. Jaz občasno uporabljam enega od Afrodite, ki je namenjen za lase in telo, od brusnice in mi je fenomenalen. Celo boljši od nekaterih ''normalnih'' šamponov za lase. :))
    Pa te kroglice za osvetljevanje od Catrice so res lepe, sploh embalaža. <3 Sem jih tudi jaz želela kupit, ampak po pravici povedano nisem upala, ker nisem vedela, kako se bodo obnesle.. Pa z enim njihovim osvetljevalec sem že imela slabe izkušnje, sicer v powder obliki, ampak vseeno. :)) Niti še nisem imela nobenega osvetljevalca v obliki kroglic. But..sounds good. :))

    Drugače pa jaz obožujem tale matirni puder Rimmel, meni je boljši od Catrice in Essence, ker se mi obraz dosti kasneje zmasti. Za Batiste pa jaz tudi upam, da kmalu dobimo še druge verzije oz. razne vonje, ker sem do zdaj preizkusila samo enega z cvetličnim vonjem in mi je bil odličen. Zdaj pa bi še druge vonje, Tropical, itd. :P Drugače pa se dobijo tudi v nekaterih DMih na Hrvaškem, jaz sem svojega kupila v Zadru.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Brezin šampon obstaja že odkar vem zase. ;) Meni je najboljši, lase naredi mehke, ima nežen, a čudovit vonj, in ne poškuduje lasišča, je za vse vrste las - evergreen, ti rečem! :)
      Te kroglice so mi čudovite, res mi je všeč to, da osvetli, ampak se ne vidi tistih bleščic, kot pri določenih osvetljevalcih, in ta naraven izgled naredi svoje. :)
      Saj sem že razmišljala, da ga vsi tako hvalijo, pri meni pa nič posebno ne deluje...sem že razmišljala, da je vzrok prekinitev kontracepcije, ker so mi hormoni, in posledično koža podivljali .... ker recimo puder, ki mi je bil do zdaj super, se po njem čez čas tak o svetim, da ni za nikamor :/ Ampak po moje se bo vse sčasoma uredilo. ;)

      Izbriši
  3. Jaz sem prepričana, da ti bo brezin šampon odgovarjal. Ker je res tisti evergreen, kot mu pravim jaz. Z njim odraščam od malega, in se vedno vračam nazaj k temu šamponu, pa čeprav imam barvane lase. Mi nikoli ni naredil reakcije. In je po mojem mnenju še najbolj naraven in ZELO poceni hkrati. :)
    No, sem vesela za te Balea obliže - sama dejansko vedno pozabim na čas, ko jih imam gor, in ko dejansko že popolnoma "otrdijo" jih potegnem dol, pa je zakon. :)
    Ja, jst komaj čakam da preizkusim navadno verzijo Batiste - upam, da mi ne bo tako reagiralo lasišče kot tebi...
    Meni je ta WHY očesna maska zakon. Prvič sem res nanesla ogromno količino...potem naprej pa nisem toliko, in je super. Res pustiš delovati tako, kot piše. Meni je pomagalo, da nisem bila zombi. :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar