SUBRINA IZDELKI ZA LASE – OCENA

V mesecu novembru (2014) sem od Subrine prejela 2 izdelka za testiranje:
Subrina Recept šampon proti mastnim lasem CLEAN&FRESH ter losjon v spreju heat protecting and styling. Čeprav sem izdelke prejela, je napisana ocena realna.



1.)  SUBRINA RECEPT ŠAMPON proti mastnim lasem CLEAN&FRESH

Na spletni strani od Subrine za izdelek piše:

Odlično čistilen z blagim delovanjem. Je blag šampon, ki lase in lasišče temeljito očisti, a kljub temu neguje lase. Izvleček žajblja uravnava izločanje sebuma, ki masti lase, poleg tega pomirja in osveži lasišče.

Moje mnenje:
Sama imam probleme z mastnim lasiščem že kar nekaj let. Lase si umivam vsak drugi dan, med poletjem včasih tudi vsak dan. Vem, da to ni najboljše, vendar ne prenašam občutka mastnih las.
Šampon, ki sem ga testirala, je v priročni zeleni embalaži – kar ti že na videz da vedeti, da je to šampon na podlagi zelišča. Ima tudi takšen vonj, vendar ne preveč agresiven. Pri umivanju las je čutiti, da res dobro očisti lasišče.  Vidne rezultate sem pričela opažati po dobrih 2 tednih. Lase sem sicer še vedno v večini umivala na vsaki drugi dan, vendar nisem imela tistih mastnih las kot prej, je bilo dosti manj opazno. Seveda bi lahko počakala še dan več z umivanjem, vendar kot sem že napisala, ne prenašam tega občutka. Se je pa naredilo kakšen dan, da sem počakala še tisti dan, in takrat uporabila suhi šampon.
Iskreno, nisem pričakovala, da bo šampon delal čudeže na mojem lasišču, in mi podaljšal kakšen dan brez umivanja las, ampak sem vseeno zelo zadovoljna z njim, saj je naredil vse, kar je pod opisom tega šampona.
Ali ga priporočam? DA! :)



2.) LOSJON V SPREJU heat protecting and styling

Na spletni strani od Subrine za izdelek piše:

Losjon v spreju heat protecting and styling termično zaščiti lase pred oblikovanjem  z likalniki, kodralniki in sušilci za lase. Lasem daje polnost in prožnost, omogoča lažje oblikovanje ter preprečuje naelektrenje las. Losjon razpršite po mokrih laseh.

Moje mnenje:
Losjon v spreju sem uporabljala, kot je priporočeno. Ima nežen vonj. Se pa zelo strinjam s tem, da preprečuje naelektrenje las, saj sem včasih prej znala imeti te probleme. Za polnost las ne morem zagotavljati, saj moji lasje nimajo volumna, pomaga pa res pri lažjem oblikovanju. In tudi občutek, da si lase zaščitil pred termičnim obdelovanjem, nekaj velja. ;)
Edini minus: pumpico sem uničila. Kar nekako mi noče več delovati, tako da si bom kupila eno primerno zadevico, da pretočim, in lahko uporabljam naprej, saj mi je škoda zavreči izdelek samo zato, ker sem nerodna. :)



Rada bi pa omenila še Subrina balzam za barvane lase.

Na spletni strani za Subrina balzam piše:

Balzam za barvane lase Colour & Shine daje lasem izjemno nego, zaščito barve in bleščeč sijaj. Vitamin E in žitni proteini krepijo lase, jim vračajo prožnost in vitalnost ter preprečujejo poškodbe las. Balzam nanesite na umite lase in po 3 minutah temeljito sperite.

Sama ta balzam uporabljam že zelo dolgo, in sem si ga kupila že večkrat. Z njim sem zelo zadovoljna. Predvsem pomembno mi je to, da tudi ko balzam izpereš, še vedno lahko razčešeš lase – veste pa, da pri vseh balzamih ni tako. Sama uporabljam balzam samo za konice oz. spodnjo polovico las, da jih lažje razčešem. Všeč mi je tudi nežen vonj izdelka, in pa sijaj, ki ga da. Res eden najboljših balzamov, ki sem jih uporabljala do sedaj! :)



Upam, da vam moja ocena kaj pomaga pri odločitvi za nakup.

P.S.: Se opravičujem, ker nisem bila pridna z objavami v zadnjem času (predvsem december), ampak sem imela zelo naporen mesec. Se bom potrudila za naprej! ;) Idej za pisanje imam ogromno, časa pa žal premalo. 

Pozdravčki! 


Jasna


Komentarji

  1. Super objava! Tale šampon je pa po tvoji zaslugi pristal na moji wishlisti, ker je res teško najti šampon za mastne lase, ki bi deloval :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je res, ja. :) Ampak še vedno veljajo tista ZLATA pravila: čim manj dotikanja las...itd. Kar meni dela probleme, priznam, ampak sem se trudila :) Če sem imela večinoma spete lase, je šlo boljše, če pa spuščene, pa, khm... :) Je pa tudi po moje malo od letnega časa odvisno...
      Res ti pa da tisti občutek zelo čistega lasišča, in to mi je pomembno. :)

      Izbriši
  2. hm mogoče bom pa sprobala tale Recept šampon. Imam namreč podobne težave kot ti :/ Moj največji problem je frufru, ki se mi res v dnevu pa pol zmasti zaradi suhih šamponov pa izgledam kot da sem padla v moko :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uuu, poznam te težave s frufrujem :/ In verjetno še dosti tikaš po njem, pa sploh ne veš, ane? Vsaj jst sem bila takšna :)

      Izbriši

Objavite komentar