MY TOP 10 YouTubers

MOJIH TOP 10 YOUTUBE ZVEZD 


1.)    Itsjudytime ( kanali: itsjudytimeitsJudysLifeitsMommysLife )

 Judy je moja najljubša makeup gurujka že več let, odkar sem odkrila lepotne videe. Bila je druga oseba, katero sem začela redno spremljati (poleg Michelle Phan). Njen prvi video, ki sem ga videla, je bil First impression, kjer je preizkušala obstojnost nalepke za ustnice (namesto rdečila za ustnice) skozi dan. Še sedaj so mi njeni najljubši videi, kjer skozi dan preizkuša izdelke, in o njih poroča. To počne na kanalu itsjudytime, če te slučajno zanima. ;) Je iskrena, kar mi je pri njej najbolj všeč. Po rodu je Filipinka, živi v Seattlu. Ima čudovito družino: moža po imenu Benji (ki je enkraten, ima tudi svoj kanal na YouTubu BenjimanTV – predvsem kuharske videe, ki te res zasvojijo). Imata 3 hčerke, najstarejša je Julianna (2 leti), in dvojčici Kiero in Miya(ko) (9 mesecev). Sama vsakodnevno spremljam njihove vloge (itsJudysLife).
Ima tudi svojo paleto senčil (pri BH cosmetics), katere ponosna lastnica sem tudi sama. ;)




2.)   Zoe Sugg ( kanali: ZoellaMoreZoella )

Zoe je ena izmed največjih YouTube zvezd. Preprosta, navihana in zgovorna YouTuberka iz Brightona. Ima fanta Alfija, ter 2 morska prašička, ki sta zelo ljubka. Pred kratkim je izdala tudi svojo lepotno linijo Zoella beauty in pa tudi knjigo z naslovom Girl online. Predvsem mi je všeč njena energija, in kako pozitivno gleda na svet. Ima 2 kanala, na prvem govori predvsem o kozmetiki, negi kože, nakupih,… na drugem pa občasno objavlja vloge iz vsakdanjega življenja.
Zelo rada jo spremljam tudi zato, ker me po svoji navihani osebnosti spominja na mojo nekdanjo sostanovalko iz fakultete, ki jo zelo pogrešam! :)



3.)   Tyler Oakley ( kanali: tyleroakleyextratyler )

My queen! :) Tyler je ZELO prisrčen fant, ki ima videe, nabite z energijo in predvsem njegovim nalezljivim smehom! :) Je gej, ti so pa tako zakon! ;) Všeč mi je njegov stil frizur, saj pogosto menjava barvo las, večina v pastelnih barvah – in mu tudi pristaja. Njegov kanal si moraš ogledati, predvsem če je za teboj slab dan, saj te s svojim smehom takoj spravi v dobro voljo. Posnel je tudi video s prvo damo Amerike, Michelle Obama, in tudi svetovno znano pevko Jessie J.
Tudi Tyler me po smehu spominja na zelo dobrega kolega (ki pa ni gej, da ne bo pomote), ampak ima tudi zelooo nalezljiv smeh. ;)



4.)   Joe Sugg (kanali: ThatcherJoeThatcherJoeVlogsThatcherJoeGames )

Ja, prav si prebrala, še eden izmed Suggovih, brat od Zoe! :) Tudi njegovi videi so nabiti z energijo, zelo dobro glasovno oponaša različne zvezdnike, risane junake, predvsem pa ima kar nekaj »prank« videov, ki so zelo dobri. Predvsem večkrat pri tem nastrada njegov sostanovalec Caspar Lee (ki ima tudi svoj YouTube kanal). Zelo priporočam ogled njegovega kanala, predvsem je priljubljen pri najstnicah, in khm…najstnicah po srcu. ;)



5.)   Tanya Burr (kanali: Tanya Burrtanyasvlogsandhauls )

Še ena lepotna YouTuberka, ki je tudi izdala svojo linijo kozmetike. Je prisrčna, zgovorna, nasmejana, in ima čudovite videe, kjer lepo po korakih prikaže kako se naličiti. Ima tudi drug kanal, kjer občasno objavlja vloge iz svojega vsakdanjega življenja. Njen zaročenec Jim pa ima tudi svoj kanal ( Jim Chapman), katerega sestra je znana po liniji čopičev za ličenje (Real Tehniques).




6.)   Niomi Smart (kanal: niomismart )

Niomi je ena izmed tistih, ki so uspeli v kratkem času. Čeprav je njen fant (Marcus Butler) eden najbolj znanih YT zvezd, si je ta uspeh zagotovo prislužila s svojimi simpatičnimi videi. Ima kar nekaj modnih videev, lepotnih, kuharskih. Njen kanal vsekakor priporočam, predvsem če si vegetarijanka, ki ti je zmanjkalo idej za kuhanje. ;)



7.)   AndreasChoice (kanal: AndreasChoice )

Lepotni, modni, DIY videi. Skratka, ženska z ogromno idejami in zanimivim stilom. Ravno ta njena »drugačnost« je tisto, kar te pri njej pritegne. Zame je ena najlepših žensk na tem planetu. Ima sestro dvojčico. Pri njej mi je všeč vse, razen … za cimro je ne bi imela :) Zakaj? Ker ima za ljubljenčka kačo, jaz pa imam fobijo pred njimi. ;)



8.)  ThatsHeart (kanali: ThatsHeartThatsHeartTV )

Še ena YT zvezda s filipinskimi koreninami. :) Nasmejana, simpatična, prisrčna. Ima lepotne in modne videe. Je lastnica malega psička Juniorja, ki je velikokrat prisoten v njenih vlogih. Ravno sedaj pridno objavlja vsakdanje vloge do božiča, tako da le hitro pokukaj na njen kanal. ;)



9.)   Ingrid Nilsen (kanali: missglamorazziTheGridMonster )

Še ena izmed najbolj znanih YT zvezd. Ima lepotne, modne in DIY videe. Snema tudi dosti videov z enostavnimi recepti. Je punca z ogromno idejami. Ima mačka po imenu Nugget, ki je tudi dosti prisoten v njenih vlogih. Ja, rada omenjam živali, ker jih imam rada. :) Ogled njenih videov priporočam predvsem najstnicam, in najstnicam po srcu.



10.)                    Clothesencounters ( kanal: clothesencounters )

Pozor! YT zvezda za vse, ki vas zanima moda. ;) Jen je izvrstna pri kombiniranju oblačil – predvsem za naš trg mogoče malo neobičajna, ampak vsekakor punca obvlada. Snema tudi videe, ko potuje, tako da v njih res prikaže zgodbo določenega mesta. Pri teh njenih videih sama najbolj uživam, ker so fenomenalni.



Svojih top 10 YouTuberjev sem skušala opisati kar se da na kratko. Vi pa se sami prepričajte o njih. Mislim, da vam bo sigurno kakšen izmed zgoraj naštetih všeč.
Opozorilo: če postanete odvisni od njihovih kanalov, nisem odgovorna. ;)

Pozdravčki!
Jasna



Komentarji

  1. Judy je moja no.1! :)
    Uuu, bom pogledala ta kanal, hvala! ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Super objava! Mi je všeč, da si o vsakem youtuberju napisala še kaj več :)
    Meni so super tudi Michelle Phan, Bubzbeauty, Cutepolish, Beautyklove (ful dobrih receptov in DIYov) in pa Jackie Wyers (super mejkapi).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)
      Ja, tudi ene izmed tvojih naštetih spremljam ;)

      Izbriši
  3. sama zelo rada poglem nove videje o Jenn Im . Moji najljubši pa sta Essie Button in Claire Marshall :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aha, Essie tudi pogledam včasih, Claire mi pa ni znana :) Bom pa pokukala ;) Mi je všeč, da še katera svoje naj pove :)

      Izbriši
  4. Sem šla prav poiskat tole objavo, sem jo prebirala prek telefona nekaj časa nazaj, ampak ti moram napisat, da se mi zdi, da sem ravna zaradi tebe postala odvisna od gledanja vlogov od Judy in družinice! :D Drugače ful nisem na tekočem z youtuberkami, priznam, mislim pa, da sem enkrat vidla tvojo objavo na fb, šla firbcat … Zdaj pa gledam vsak večer pred spanjem! :P Dejansko redno spremljam pa samo Judy in pa RachhLoves - na njo sem pa naletela, ko sem iskala še prve tutoriale, kako se sploh nanese senčila - ah, stari časi :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hihihi, ustvarila sem odvisnico! :D Men je Judy tako super, res :) Sem gledala vloge od začetka, ko sta bila še sama brez otrok, in ko to spremljaš več let, so ti tako domači, čeprav jih ne poznaš osebno :) In nisem ravno freak na otročke, ampak tile njuni so cukri :)
      A, RachhLoves sem pa že tudi gledala na Yt! :)

      Izbriši

Objavite komentar