DERMALUXELASH serum za trepalnice - ali je vreden nakupa?

Sama sem ena tistih "nesrečnic", ki se žal ne more pohvaliti z naravno dolgimi in gostimi trepalnicami. No, ne bom pretiravala, moje trepalnice ne izgledajo kot "oskubljena kura", ampak ni to to. Se razume, kajne? ;)
Dvakrat sem si dala moje trepke tudi podaljšati. In seveda sem oboževala ta efekt čudovitih trepalnic (meni so vlile dokaj samozavesti, ne bom lagala), vendar sem si vseeno želela, da bi svoje naravne malo "brcnila" v ta zadnjo s kakšnim čudežnim serumom...
In mimogrede, če si iz Primorske in te mika podaljšati trepalnice, ti vsekakor priporočam Kristino iz Lashes 'N' Brows By Kristina (lokacija: Nova Gorica). 

No, tako sem pred meseci nekega večera sedela na terasi s prijateljico, za katero vem, da si je tudi že dala nekajkrat podaljšati svoje trepalnice. In medtem ko govoriva, opazim njene čudovite trepke in ji rečem: "O, a si si spet dala podaljšati trepalnice?" In ona mi navdušeno pove, da ne, in da uporablja Dermaluxelash serum. In kar nisem mogla verjeti in se načuditi temu. Seveda sem rekla, da "moram  to imeti", da preizkusim tudi sama. Rečeno - storjeno. Nekega dne med potepom po Mullerju je pristal v moji košarici. 
***Dodatek: med samim brskanjem sem zdaj na spletu našla reklamo za ta serum. In moram povedati, da me reklama za serum MOČNO odbija, isto kot me odbija reklama za Lux-Factor. Iz istega razloga si slednjega nisem kupila. Enostavno me odbija takšen način reklamiranja izdelkov, zato si dostikrat katerega ravno iz tega razloga tudi ne kupim.***

S pričetkom seruma sem pričela nekje konec aprila, in po slabem mesecu neke razlike še nisem opazila. Tudi prijateljica mi je rekla, da po enem mesecu pri njen še ni imelo efekta, nato pa kar naenkrat. In res, po nekje mesecu in pol uporabe "wa-wa-wooom!" Opazila sem razliko, in se veselila vsakega nanosa seruma, in to je bilo vsak večer po opravljeni večerni negi obraza, pred spanjem. Skratka, razlika je bila očitna, in jaz sem bila srečna. Žal sem pomotoma izbrisala sliko svojih trepalnic pred uporabo seruma. :( Ampak če me spremljate, približno veste, da niso ravno bogato obdarjene (za razliko od mojih prsi, hahaha). :D
Še bolj sem bila srečna, ko me je kar nekaj znank vprašalo, da kaj uporabljam, da imam takšne trepalnice. Ooooo, a se zavedate kakšno veselje mi je bilo to slišati? Deluje, vsekakor deluje! Serum sem imela za dobre 3 mesece, še malo več. Zdaj mi ga je zmanjkalo, in nujno rabim novega. Ampak si ga bom privoščila šele po dopustu, ko se vrnem iz tujine - zdaj "šparam cekine" za kakšen koktajl na plaži. :P Hahahaha!

Cena seruma je bila nekje 40 evrov. In za 3 mesece redne uporabe lahko rečem da je vreden svojega denarja, ker sem res zelo zadovoljna, kako mi je pripomogel k tako čudovitim trepalnicam. Vsekakor to ne pomeni, da si jih nikoli več ne bom dala podaljšati - ampak trenutno čez poletje mi paše vse čim bolj naravno in čim manj kozmetike na obrazu. Saj razumete, dekleta, kajne? *wink-wink* ;) 

Prilagam nekaj slikic. In res mi je žal, da sem po neumnosti izbrisala tisto sliko pred uporabo. Prava bučmanka, vam povem!

Radi se imejte in veliko se smejte. ;)

Pozdravčki, 
Jasna

Nekaj slikc izpred mesecev, ko še nisem uporabljala seruma (za približno primerjavo):





Slike po uporabi seruma (happy kid face, haha):





Sledi mi na socialnih omrežjih / Follow me on: 

Komentarji