RDEČILA ZA USTNICE, KI TE ZAPELJEJO - AVON True Colour Perfectly Matte

Ojla! :)

Že pred meseci smo bile blogerke deležne razvajanja s strani znamke Avon. In iskreno, pred leti sem oboževala to znamko, in redno naročala izdelke, potem sem pa počasi, ko sem kot najstnica odkrivala čare raziskovanja med policami drogerij, počasi pozabila nanjo. Vendar na vsake toliko imajo kakšen izdelek, ki me prevzame.

Kot recimo:

* Advance Techniques serum za konice, ki sem ga uvrstila med najljubše izdelke preteklega leta (klikni TUKAJ).



* Advance Techniques Supreme oils sprej za lase, katerega sem prejela lani na prvi blogerski konferenci, in ga že zdavnaj porabila, tako zelo mi je bil všeč.

*slika je iz spleta

Februarja sem prejela kar nekaj čudovitih izdelkov od Avona: rdečilo za lička v kroglicah, maskaro, čopič za rdečilo, ter tri rdečila za ustnice, s katerimi sem postala v trenutku OBSEDENA. Ja, je že res, da sem v klubu #lipstickaddict in #lipstickmafia, ampak tale rdečila za ustnice so naredile med blogerkami podobno evforijo, kot lansko leto Afroditina marmelada. 






Prejela sem odtenke:

* PERFECTLY NUDE



* RUBY KISS in



* ADORING LOVE



ZAKAJ SO ME TA RDEČILA ZA USTNICE ZAPELJALA?

- Mat rdečila za ustnice - obožujem. Že samo to je razlog, da jih bom preizkusila;
- Pigmentiranost je odlična. Tudi to je pri meni pomembno;
- Obstojnost. Sicer to pri meni ne igra bistvene vloge, ampak če so obstojne vsaj nekaj uric, je že to plus. Čeprav je že nekako nenapisano "pravilo", da če je rdečilo mat barve, je tudi dlje časa obstojno;
- Dišijo. Še ena lastnost, ki pri meni ni bistvena, ampak če izdelek lepo diši, ga še rajši nanesem na ustnice. Vonja ne  znam opisati, nekako me popelje v otroštvo (je že bilo nekaj s tem vonjem!), ampak vam povem, da če bi obstajal parfum s tem vonjem, bi si ga vsekakor kupila! ;)



Ker je bilo o teh rdečilih že dosti napisano, se ne bom ponavljala, ampak vam priporočam, da si preberete bloge mojih kolegic na povezavah spodaj. Sama sem ta blog napisala, ker imam že mesece slabo vest, da sem prejela tako čudovita rdečila za ustnice, ki jih res OBOŽUJEM, pa tega nisem delila z vami. Tako da se vam opravičujem, res!


Pozdravčki! 
Jasna



Komentarji

  1. Te šminke božansko izgledajo! ♡

    OdgovoriIzbriši
  2. Te šminke božansko izgledajo! ♡

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala za omembo :) Drugače pa ta maskara pa čopič sta tak lepaaaa!!! :P Za šminke je pa res fajn ja, da lepo dišijo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ni za kaj. <3 ;)
      Čopič je tudi meni všeč, maskara mi kot samostojna ne deluje OK na mojih trepalnicah, jo pa uporabljam v kombinaciji s kakšno drugo - mi pride prav za razčesati. ;)

      Izbriši
  4. Avin je res zadel s temi šminkami. Mislim, da je vsaki, ki je kakšno preizkusila, všeč :). Sicer pa ima Avon na sploh dobre šminke. Čeprav te so zdaj res popularne zaradi mat finiša.
    Hvala za omembo :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, res so dobro zadeli - obožujem mat finiš! :)
      Je res, z njihovimi šminkami sem bila vedno zadovojna.
      Ni za kaj. <3 :)

      Izbriši
  5. Res so hude. Najbolj hecno mi je, ker so mi temnejši odtenki za 1x bolj všeč kot svetlejši. Pa sem mislila, da bo ravno obratno. :D

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar